Allah kavuştursun, ben de yarın sabah gonderiyorum eşimi amasya ya. Off bir an önce gelsin diye dua ediyorumBende eşimi dün gece gönderdim amasyaya. Bir aylık bebeğimle kaldık. Çok acıymış dayanmak öyle zor ki. Yavruma baktıkça ağlıyorum Allah hepimize dayanma gücü versin.
Neyse kısa dönemmiş Allahtan, Allah kolaylık versinBende eşimi dün gece gönderdim amasyaya. Bir aylık bebeğimle kaldık. Çok acıymış dayanmak öyle zor ki. Yavruma baktıkça ağlıyorum Allah hepimize dayanma gücü versin.
merhaba, benim de eşim yarın sabah gidiyor. amasya+maraş. allah kavuştursun. amasya+maraş a rastlanmamıştık hic, ilk kez burada gördüm,sevindim. inşallah güzel sakin yerlerdirbugün eşimi yolladim askere amasya sonra kahramanmaraşş hala uyuyamadim cok zormuş kizlaarr
Ben de sevgilimi dün gece gonderdim. Kısa donem er, acemilik manisa, usta birlik tekirdağ. Çok zormuş kızlar, çok tuhafım bugün bir yanım eksik gibi. Her ne kadar işikimizin belli dönemlerinde aramıza uzaklık girmiş olsa da bu hic çok farklıymışAllah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende eşimi dün gece gönderdim amasyaya. Bir aylık bebeğimle kaldık. Çok acıymış dayanmak öyle zor ki. Yavruma baktıkça ağlıyorum Allah hepimize dayanma gücü versin.
Sağ ol canım benim. Tekirdağ - ÇorluAllah kavuştursun canım benim memleketime gönderiyorsunn tekirdağ merkezmii
Sağ ol canım benim. Tekirdağ - ÇorluAllah kavuştursun canım benim memleketime gönderiyorsunn tekirdağ merkezmii
InsalllaaahhhhInsallah hepsinin askerligi kibrit alevi kadar gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?