Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Bende eşimi dün gece gönderdim amasyaya. Bir aylık bebeğimle kaldık. Çok acıymış dayanmak öyle zor ki. Yavruma baktıkça ağlıyorum Allah hepimize dayanma gücü versin.

Bende eşimi dün gece gönderdim amasyaya. Bir aylık bebeğimle kaldık. Çok acıymış dayanmak öyle zor ki. Yavruma baktıkça ağlıyorum Allah hepimize dayanma gücü versin.

Allah kavuştursun, ben de yarın sabah gonderiyorum eşimi amasya ya. Off bir an önce gelsin diye dua ediyorum

bugün eşimi yolladim askere amasya sonra kahramanmaraşş hala uyuyamadim cok zormuş kizlaarr
merhaba, benim de eşim yarın sabah gidiyor. amasya+maraş. allah kavuştursun. amasya+maraş a rastlanmamıştık hic, ilk kez burada gördüm,sevindim. inşallah güzel sakin yerlerdir

Selam kızlar.Hepimizi Allah kavuştursun inşallah.Ben de katıldım aranıza.Ben de yarın sabah erkek arkadaşımı gönderiyorum Amasya'ya.Acemi birliği sonrası da Kıbrıs'a Allahın izniyle. Kısa dönem gidicek ama zor yine de.Allah herkese hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin.

Allah kavuştursun canım benim memleketime gönderiyorsunn tekirdağ merkezmii

Askerim aradi aksam ogleden once gidenler sikinti yasamamis kuyruk cok beklememisler sadece cok kagit doldurduk diyo gec gelenlere komutanlar firca kaymis 9. Boluge almislar sosyete boluguymus orasi 24 kisilikmis dolaplari kogustaymis 24 saat sicak su varmis yemekler iyimis komutanlari iyimis botlar ayagina agir gelmemis sesi cok iyigeliyodu ilk ictimasina cikcakmis yemekten once cok mutlu oldum orda hersey varmis bosuna dolu valiz tasidim diyo sabah aradi acaba bi daha ne zaman arar diye dertlenirken tel. Calmasina cigliklar attim

Allah kavuşstursun hepimize canlarım Bende eylülde göndericem hayırlısıyla

Allah tez zamanda kavuştursun canım, ben de 8 yıllık sevgilimi dün gönderdim bir boşluktayım gibi geliyor 6 ay nasıl geçecek böyle sizin daha zor Allah kavuştursun..

telefonda nasil konuşmak gerekir kizlar aglamak duyguları belli etmek mi yoksa rol yapıp iyimis gibi davranmak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…