Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

telefonda nasil konuşmak gerekir kizlar aglamak duyguları belli etmek mi yoksa rol yapıp iyimis gibi davranmak mi
Ben hiç belli etmedim canım. Bugun 3 kez konustuk ucunde de ona moral vermeye calıstım. Üzgün aglıyor oldugumu belli etmedin. Onun isi orda daha zor cunku. Biz burda kendi evimizde, düzenimiydeyiz bi sekilde normal akısında devam ediyor gunlerimiz. Ama orda oyle degildirher sey daha zor
. Bence belli etmemelisin.

haklisin canim bizde iki defa konustuk bugun belli etmemeye calistim bn tek ondan ayriyim o ailesinden bnden evinden ayri Allah hepimize sabir versin..

Hayirrr sakin aglamaaa sanki burdaymis gibi normal konus sadece onu dinle anlamaya calis cozum bulmaya calis gecicegini soyel sen aglarsan adam zaten depresif orda daha cok gocmesin

Sen gittin ben burda hayatima dewam ediyorum degilde ozluyorum ama ne guzel asker yolu bekleyip ozledigim biri var basladigi gibi biticek sabir sabir sabir

insan bilemiyo nasil davranicagini ya ne bilim cok degisik bi duyguymus anlatırlardi inanmazdim

kızlar biz o gitmeden aramizda yüzük takicaktik bi tartışma oldu bn gitmedim cok istiyodu o 4 eylülde dogum gunu alıp gondersem mi parmak ölçüsünü de bilmiyorum

telefonda nasil konuşmak gerekir kizlar aglamak duyguları belli etmek mi yoksa rol yapıp iyimis gibi davranmak mi
İlk günler ikiniz için de zor olacak alışmak açısından, eğer senin mutlu olman onun moralini düzeltecekse ki eminim öyle olur, bence mutlu konuş. En azından ağlama, 'bak başladı, bu bitirmenin yarısıdır' de. Onun için daha zor unutma. Hem ailesini hem seni özlüyor hem de tanımadığı bi ortama uyum sağlamaya çalışıyor.

dogru söylüyorsun da bizimki uzun donm bide 364 gun gecer mi yaa

merhaba, benim de eşim yarın sabah gidiyor. amasya+maraş. allah kavuştursun. amasya+maraş a rastlanmamıştık hic, ilk kez burada gördüm,sevindim. inşallah güzel sakin yerlerdir

Bende ilk defa rastladım genelde hep amasya – kıbrıs oluodu neyse sevindim maraşında olmasına bakarsın arkdaas olmuslardır

Ben de Şafak PAnosu yapmakistiyorum ama yapamıyorum.... nasıl yapıyosunuz?

Geçer geçer, geçmeyen bitmeyen şafak mı var? Zor evet ama sabır

Birlikte sayacağımız için çabuk geçicek.... Ben de bu sabah gönderdim.Ağlamaktan içim çıktı ama ağlayınca geri göndermicek TSK nasılsa diye ağlamıycam artık.Tek sıkıntı sesini duyduğumda gözlerimin dolması.Onu da atlattım mıydı tamamdır.

kızlar biz o gitmeden aramizda yüzük takicaktik bi tartışma oldu bn gitmedim cok istiyodu o 4 eylülde dogum gunu alıp gondersem mi parmak ölçüsünü de bilmiyorum
Sen bilirsin ama usta birligine gitmeden once gorme sansin olursa surpriz yapabilirsin

Sen bilirsin ama usta birligine gitmeden once gorme sansin olursa surpriz yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…