- 17 Eylül 2013
- 241
- 103
- 323
Ben hiç belli etmedim canım. Bugun 3 kez konustuk ucunde de ona moral vermeye calıstım. Üzgün aglıyor oldugumu belli etmedin. Onun isi orda daha zor cunku. Biz burda kendi evimizde, düzenimiydeyiz bi sekilde normal akısında devam ediyor gunlerimiz. Ama orda oyle degildirher sey daha zortelefonda nasil konuşmak gerekir kizlar aglamak duyguları belli etmek mi yoksa rol yapıp iyimis gibi davranmak mi
haklisin canim bizde iki defa konustuk bugun belli etmemeye calistim bn tek ondan ayriyim o ailesinden bnden evinden ayri Allah hepimize sabir versin..Ben hiç belli etmedim canım. Bugun 3 kez konustuk ucunde de ona moral vermeye calıstım. Üzgün aglıyor oldugumu belli etmedin. Onun isi orda daha zor cunku. Biz burda kendi evimizde, düzenimiydeyiz bi sekilde normal akısında devam ediyor gunlerimiz. Ama orda oyle degildirher sey daha zor
. Bence belli etmemelisin.
Amin canım. İnsallah tez vakitte gecip gider bu günler.haklisin canim bizde iki defa konustuk bugun belli etmemeye calistim bn tek ondan ayriyim o ailesinden bnden evinden ayri Allah hepimize sabir versin..
inşallah ya aklim hep onda ilk gunu umarim rahat gecmistir kiyamam ki bn ona:)Amin canım. İnsallah tez vakitte gecip gider bu günler.
İlk günler ikiniz için de zor olacak alışmak açısından, eğer senin mutlu olman onun moralini düzeltecekse ki eminim öyle olur, bence mutlu konuş. En azından ağlama, 'bak başladı, bu bitirmenin yarısıdır' de. Onun için daha zor unutma. Hem ailesini hem seni özlüyor hem de tanımadığı bi ortama uyum sağlamaya çalışıyor.telefonda nasil konuşmak gerekir kizlar aglamak duyguları belli etmek mi yoksa rol yapıp iyimis gibi davranmak mi
dogru söylüyorsun da bizimki uzun donm bide 364 gun gecer mi yaaİlk günler ikiniz için de zor olacak alışmak açısından, eğer senin mutlu olman onun moralini düzeltecekse ki eminim öyle olur, bence mutlu konuş. En azından ağlama, 'bak başladı, bu bitirmenin yarısıdır' de. Onun için daha zor unutma. Hem ailesini hem seni özlüyor hem de tanımadığı bi ortama uyum sağlamaya çalışıyor.
Geçer geçer, geçmeyen bitmeyen şafak mı var? Zor evet ama sabırdogru söylüyorsun da bizimki uzun donm bide 364 gun gecer mi yaa
Allahin izniyle bunuda atlaticaz. :$Geçer geçer, geçmeyen bitmeyen şafak mı var? Zor evet ama sabır
merhaba, benim de eşim yarın sabah gidiyor. amasya+maraş. allah kavuştursun. amasya+maraş a rastlanmamıştık hic, ilk kez burada gördüm,sevindim. inşallah güzel sakin yerlerdir
Geçer geçer, geçmeyen bitmeyen şafak mı var? Zor evet ama sabır
Sen bilirsin ama usta birligine gitmeden once gorme sansin olursa surpriz yapabilirsinkızlar biz o gitmeden aramizda yüzük takicaktik bi tartışma oldu bn gitmedim cok istiyodu o 4 eylülde dogum gunu alıp gondersem mi parmak ölçüsünü de bilmiyorum
Canım nasıl yaptın panoyu?Ben de Şafak PAnosu yapmakistiyorum ama yapamıyorum....nasıl yapıyosunuz?
Sen bilirsin ama usta birligine gitmeden once gorme sansin olursa surpriz yapabilirsinkızlar biz o gitmeden aramizda yüzük takicaktik bi tartışma oldu bn gitmedim cok istiyodu o 4 eylülde dogum gunu alıp gondersem mi parmak ölçüsünü de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?