- 16 Ağustos 2014
- 408
- 205
- 48
Ay gercekten mi ben de ayniyim. Gecen gece agliyorum agliyorum baktim gecmiyo actim videolarini izledim öyle uyumusumbende de durum ayni
geceleri cok zorlaniyorumaciyorum videolarini onlari izleyerek uyuyakaliyorum..
Hayirlisi olsun caniminici.inşallah heriistedigimizi allahim gönlümüze gore verir.canim babamlakkonuşma işini de en iyi sen bilirsin babanin en sakin olduğu sirayi yakala hemen şöyle ilerisini düşünmeden hemen şöyle agzindan ciktigina bile sasircaksin sonra ben öyle yaptim allahin izniyle herşey yoluna giriveriyo hemen.kizi tarafi kendini biraz naza çekçek tabiValla benim isim gücüm bu site oldu kozlar sizlerden aldigim tavsiyelerle avutuyorum kendimi.bu arada insallah buzum dügun de asker dönüşü olcak .ilk nikah yapariz tayin durumu için sonrasında düğün.yeterli sağ saglim gelsin ..
aynen fotoğrafa baktıkça ağlıyorum bendeAy gercekten mi ben de ayniyim. Gecen gece agliyorum agliyorum baktim gecmiyo actim videolarini izledim öyle uyumusumözledikce video izliyorum fotograf da kesmiyo
Ben de bakıyorum sitede sevdiceğinin sesini duyan arkadaşlar görünce kendm duymuş gibi seviniyorum.Keza dediğin gibi tavsiyeler de önemli.Askerden geldikten 1 yıl sonra falan biz de düşünüyoruz.Tabi önce fırsatını bulup babamla konuşmam gerek.
destek oluyoruz birbirimize napalımYalniz iyi ki kaydolmusum buraya yoksa nasil gecerdi sizinle konusmadan günler :)
Bi firsatini buldugunda bence de erteleme söyle canim. Ilk zamanlari zorlu oluyo kiz babasi ilk bi kabullenemiyo ama sonradan alisiyo o düsünceye. Ne kadar erken söylesen kar bence, sevgilin askerden gelene kadar babanin kafasina oturmus olur o düsünce
Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey hakkınızda hayırlı olur mutlu olursunuzBabama 17 yaşımdayken söz vermiştim ben.Hayatıma biri girdiğinde ve evlenmeyi düşündüğümde ilk sana söylicem baba dedim tutamadım.4 yıldır tanışıyoruz.Ama babama bu şekilde söylemeyip, askerden geldiğinde daha yeni görüşüyomuşuz gibi yapıcam.Bi de babamın beni uygun gördüğü birisi var kafasında.Yurt dışında yaşıyolar.Korkum da o azıcık.Annemle görücü usulü evlendiklerinden aynı şeyi bana da yapmaya çalışır diye düşünmüyor değilim.Afyonluyuz aslen biz.3 yaşımdan beridir İzmir'deydim ama o kafa yapısını atamamış bi ailem var.Hayır dese de direticem.En azından dediğin ki erkek arkadaşım askerden gelene dek bu kısmı halletmiş olurum.
Amin canım.Hepimiz mutlu olalım inşallah.Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey hakkınızda hayırlı olur mutlu olursunuz
Allah yardimcin olsun canim benim zor dönemler, insallah kolayca atlatirsinBabama 17 yaşımdayken söz vermiştim ben.Hayatıma biri girdiğinde ve evlenmeyi düşündüğümde ilk sana söylicem baba dedim tutamadım.4 yıldır tanışıyoruz.Ama babama bu şekilde söylemeyip, askerden geldiğinde daha yeni görüşüyomuşuz gibi yapıcam.Bi de babamın beni uygun gördüğü birisi var kafasında.Yurt dışında yaşıyolar.Korkum da o azıcık.Annemle görücü usulü evlendiklerinden aynı şeyi bana da yapmaya çalışır diye düşünmüyor değilim.Afyonluyuz aslen biz.3 yaşımdan beridir İzmir'deydim ama o kafa yapısını atamamış bi ailem var.Hayır dese de direticem.En azından dediğin ki erkek arkadaşım askerden gelene dek bu kısmı halletmiş olurum.
Yok daha aramadi benimkiBu sabah askerinin sesini duyan var mi kizlar
arar umarim canimYok daha aramadi benimki1 bucuk 2den sonra ariyo genelde
Insallah canim.arar umarim canim
bnmde erkek arkadaşım afyonlu:)Babama 17 yaşımdayken söz vermiştim ben.Hayatıma biri girdiğinde ve evlenmeyi düşündüğümde ilk sana söylicem baba dedim tutamadım.4 yıldır tanışıyoruz.Ama babama bu şekilde söylemeyip, askerden geldiğinde daha yeni görüşüyomuşuz gibi yapıcam.Bi de babamın beni uygun gördüğü birisi var kafasında.Yurt dışında yaşıyolar.Korkum da o azıcık.Annemle görücü usulü evlendiklerinden aynı şeyi bana da yapmaya çalışır diye düşünmüyor değilim.Afyonluyuz aslen biz.3 yaşımdan beridir İzmir'deydim ama o kafa yapısını atamamış bi ailem var.Hayır dese de direticem.En azından dediğin ki erkek arkadaşım askerden gelene dek bu kısmı halletmiş olurum.
Benimki aksama doğru 7 7 buçuk veya 10 gibi ariyo bende bütün gün mutsuz dolaniyorum.aksam arayinca da mutluluktan havalarda geziuorumBu sabah askerinin sesini duyan var mi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?