Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

bende de durum ayni

geceleri cok zorlaniyorum aciyorum videolarini onlari izleyerek uyuyakaliyorum..
Ay gercekten mi ben de ayniyim. Gecen gece agliyorum agliyorum baktim gecmiyo actim videolarini izledim öyle uyumusum özledikce video izliyorum fotograf da kesmiyo

Hayirlisi olsun caniminici.inşallah heriistedigimizi allahim gönlümüze gore verir.canim babamlakkonuşma işini de en iyi sen bilirsin babanin en sakin olduğu sirayi yakala hemen şöyle ilerisini düşünmeden hemen şöyle agzindan ciktigina bile sasircaksin sonra ben öyle yaptim allahin izniyle herşey yoluna giriveriyo hemen.kizi tarafi kendini biraz naza çekçek tabi

Bi firsatini buldugunda bence de erteleme söyle canim. Ilk zamanlari zorlu oluyo kiz babasi ilk bi kabullenemiyo ama sonradan alisiyo o düsünceye. Ne kadar erken söylesen kar bence, sevgilin askerden gelene kadar babanin kafasina oturmus olur o düsünce

Herşey istediğin gibi olsun canim. Bu isler nasip ne demişler gelin ata binmiş ya nasip demiş.yani diyeceğim o ki geç olsun ama güç olmasin

Babama 17 yaşımdayken söz vermiştim ben.Hayatıma biri girdiğinde ve evlenmeyi düşündüğümde ilk sana söylicem baba dedim tutamadım.4 yıldır tanışıyoruz.Ama babama bu şekilde söylemeyip, askerden geldiğinde daha yeni görüşüyomuşuz gibi yapıcam.Bi de babamın beni uygun gördüğü birisi var kafasında.Yurt dışında yaşıyolar.Korkum da o azıcık.Annemle görücü usulü evlendiklerinden aynı şeyi bana da yapmaya çalışır diye düşünmüyor değilim.Afyonluyuz aslen biz.3 yaşımdan beridir İzmir'deydim ama o kafa yapısını atamamış bi ailem var.Hayır dese de direticem.En azından dediğin ki erkek arkadaşım askerden gelene dek bu kısmı halletmiş olurum.

Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey hakkınızda hayırlı olur mutlu olursunuz

Allah yardimcin olsun canim benim zor dönemler, insallah kolayca atlatirsin

Ya su telefon kartlari varya kizlar bunlarin farkli farkli markalari varmi yoksa bilindik bi marka mi satiyor sadece?

bnmde erkek arkadaşım afyonlu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…