- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
bugun arar canim insallah merak etme :):)dun sabhtn beri duymuyorum sesini
Cok sevindim canimmm :) benimki de arayaydi bikizlarrrr askerimle konustum sesi cok iyiydi bayada konustuk cok mutluyum mmmm :)
inşallah arar canimCok sevindim canimmm :) benimki de arayaydi bi
Kizlar ayni yilin gelinleri olicizzz ozamannn:)ayni durumdayiz cnm bizde obur yaza düşünüyoruz kismetse
inşallah bi gun gelinlik modellerimiz hakkında konuşuruz:)Kizlar ayni yilin gelinleri olicizzz ozamannn:)
bizi bizden baskasi anlayamazgercekten iyiki gelmisim bu gruba..cevremdekiler hiç anlamıyor abartma diyorlar hep kolay biseymis gibi
ailenm bilmiyo diyodun nasıl gidiceksin cnmKizlar benimki sabah aradi yarim saat konustuk kastamonuda kalacak yer ariyorum
inşallah bi gun gelinlik modellerimiz hakkında konuşuruz:)
Evett canimm bakarsin dügün forumlarinda bulusuruz bu sefer hep beraber :)Kizlar ayni yilin gelinleri olicizzz ozamannn:)
Ben gidemicem zaten ailesi icin yer bakiyorumailenm bilmiyo diyodun nasıl gidiceksin cnm
üzülme cnm bnde gidemiyorum ams o gelck Evci iznine iki gun:)Ben gidemicem zaten ailesi icin yer bakiyorum
gozunaydn canimmm cok sevindim:)Ohhh aradi sonundaa :) cok sira oluyomuss vakti olsa da zor ariyomus. Allahtan sesi iyi geliyodu ortam güzelmis yemekler fena degilmis pazartesi egitimler basliyomus
Teşekkür ederim tatlimmgozunaydn canimmm cok sevindim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?