Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Haklisin canim en iyisi böyle yapmak heralde

Ya alisiriz alismasina ama ben 1 yilimi onsuz gecirmek istemiyorum kii off gerci yapicak baska bisey yok

Bu arada gittigi günden degil ilk teslim olma tarihinden safak sayiliyomus. Mesela benim nisanlim 14ünde gitti ama ilk teslim taribi 11iydi normalde 3.gün bitmis olmasi gerekiyo ama aslinda 6. gün bitti

şeytan diyor trip at aradığında sen de açma ama hiç sanmıyorum arayacak düşüncesi bile kalbimi fırlatıyor

aslında askeri amasyada olan biri öğreniverse çok iyi olacak kaçta yattıklarını, hangi zamanlarda boş olduklarını...

kisa donmler hakkında pek bilgim yok tatlım ama %90 i 10 gibi uyutuyo bu saatte arayabilecegini sanmıyorum

Slm herkese,
13 agustos Kastamonu'na teslim ettim eşimi . Acemilik orda, Usta Diyarbakır/Silvan. Kısa dönem,
3 aylık evliyiz :/ 14 ünde konuştuk sadece, 5 eylül yemin töreni var gdcem Allah kısmet ederse , 5-7 izinli,
Bende konaklayacak otel arıyorum Kastamonuda ..
Buarada 2.bölükte , Silvana gdicekletle aynı koğuşta, var mı usta Birliği Silvan olan Kızlar ?

Bu arada gittigi günden degil ilk teslim olma tarihinden safak sayiliyomus. Mesela benim nisanlim 14ünde gitti ama ilk teslim taribi 11iydi normalde 3.gün bitmis olmasi gerekiyo ama aslinda 6. gün bitti
Ewet oyleymis ama ben onsuz gunlerimi sayiyorum boylece erken gelmis gibi olucak 14 subatta birlikte olucaz allahimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…