- 16 Ağustos 2014
- 408
- 205
- 48
Ben mabza gore serbet veriyom dun kotuydu o anlatti ben dinledim bugun cok iyi geldi sesi. Size onu mu yapiyar bunu mu yapiyar diye laf aldim agzindan mesela asi olmuslar hemsireler guzelmiydi dedim yemek sordum eti goremedik valla diye gildu falan kadisik yani hep merak ediyo goruntusude olmaz hep gulecte olmaz orta karar herseyde
saat 10 gibi yatırıyolarmis tabi heryerde ayni mi bilmiyorumbugün de aramadıyatsam mı beklesem mi bilemedim
firsat olmadigi icin arayamiyodur cnm kotu düşünmeşeytan diyor trip at aradığında sen de açmaama hiç sanmıyorum arayacak düşüncesi bile kalbimi fırlatıyor
Bölüge göre degismez mi ki oaslında askeri amasyada olan biri öğreniverse çok iyi olacak kaçta yattıklarını, hangi zamanlarda boş olduklarını...
uzun dönem mi cnm askerinaslında askeri amasyada olan biri öğreniverse çok iyi olacak kaçta yattıklarını, hangi zamanlarda boş olduklarını...
kısa dönem canımuzun dönem mi cnm askerin
hiç bir bilgim yokBölüge göre degismez mi ki o
şeytan diyor trip at aradığında sen de açmaama hiç sanmıyorum arayacak düşüncesi bile kalbimi fırlatıyor
aslında askeri amasyada olan biri öğreniverse çok iyi olacak kaçta yattıklarını, hangi zamanlarda boş olduklarını...
Tatlim bak bide bu yonden dusun 1 yil disini sikicaksin ama sonra hic bi engeliniz kalmicak ole dusunYa alisiriz alismasina ama ben 1 yilimi onsuz gecirmek istemiyorum kii offgerci yapicak baska bisey yok
Ewet oyleymis ama ben onsuz gunlerimi sayiyorum boylece erken gelmis gibi olucak 14 subatta birlikte olucaz allahimmmmBu arada gittigi günden degil ilk teslim olma tarihinden safak sayiliyomus. Mesela benim nisanlim 14ünde gitti ama ilk teslim taribi 11iydi normalde 3.gün bitmis olmasi gerekiyo ama aslinda 6. gün bitti
Aman bacim oyle yapma ikinizede yazikşeytan diyor trip at aradığında sen de açmaama hiç sanmıyorum arayacak düşüncesi bile kalbimi fırlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?