biraz uzsk tabi sanırım sennkidr uzun dönem cnmAyy su an onu görmek hayal gibi geliyo
Evet canim uzun dönembiraz uzsk tabi sanırım sennkidr uzun dönem cnm
benim eşim de aradı bugün, amasya dan. Gerçek askerlik başlıyor dedi, bir kaç gün yoğunluktan arayamayabilirmiş. . Mıntıka temizliği varmış şu an. Arkadaş bulabilmiş kendine, en çok buna sevindim.
üzülme cnm bnde gidemiyorum ams o gelck Evci iznine iki gun:)
kisa donm olsa bnde sorun yapmazdim bu kdr diye düşünüyorumEvet canim uzun dönemkisa dönem olsa bu kadar dert etmezdim gi i geliyo ya
klasik anne dusuncesi cnmAnneme göre nişanlı ya da sözlü olmamız gerektiği için, öyle de olmadığımız için ben de gidemiyorum
Ah canim benimmBenim askerim hala arayamadi diyenlerdunbu saatte konusmustuk ama bugün arayamadi
bugün 3.günümBenim askerim hala arayamadi diyenlerdunbu saatte konusmustuk ama bugün arayamadi
Kuzum niye arayamiyomus ki?bugün 3.günüm
benim eşim de aradı bugün, amasya dan. Gerçek askerlik başlıyor dedi, bir kaç gün yoğunluktan arayamayabilirmiş. . Mıntıka temizliği varmış şu an. Arkadaş bulabilmiş kendine, en çok buna sevindim.
Kuzum niye arayamiyomus ki?
Ah canim benimmsen kötü oluyodun bi de dimi dikkat et kendine arar mutlaka firsat bulamamistir
Atayamiyodur buyuk ihyimal cunku o benle kinusmak icin herseyi yapiyodur eminim.ama iste butun gun bekliyom bu saati.aramayinca icim sizliyo..Ah canim benimmsen kötü oluyodun bi de dimi dikkat et kendine arar mutlaka firsat bulamamistir
Benim askerim hala arayamadi diyenlerdunbu saatte konusmustuk ama bugün arayamadi
bilmiyorum ki gittiğinden beri bi defa konuştuk ara sıra ararım dedi gündüz olmaz ama yoğunuz dedi..bu yüzden gecelerim hiç geçmiyor beklemekten...bu numarayı kaydet ararsın dedi bugün yine kaç defa denedim hep meşgul ne kadar kalabalıklar tahmin edebiliyorum telefon hiç boş durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?