Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Benim erkek arkadaşım da amasya da.Senle de kaderdaşmışız. Evelki gün duydum en son sesini.O da demişti arayamayabilirim diye.Ondan dedi demek ki.

Azcık Polyannacılık gibi olcak belki ama iyi tarafından bakarsak dönüklerinde iş telaşıdır, düğün hazırları falan tarzı şeylerle uğraşmaktan dinlenemicekler, o yüzden şimdiden peşin peşin dinleniyolar kızlar

Benim askerim hala arayamadi diyenler dunbu saatte konusmustuk ama bugün arayamadi

arkadaşlar , evli olup asker yardımı alan ya da başvuran var mı ? Böyle bir uygulama varmış, bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

amasyadan haber gelince çok seviniyorum en azından nasıl durumda olduğunu öğreniyorum

Kuzum niye arayamiyomus ki?

bilmiyorum ki gittiğinden beri bi defa konuştuk ara sıra ararım dedi gündüz olmaz ama yoğunuz dedi..bu yüzden gecelerim hiç geçmiyor beklemekten...bu numarayı kaydet ararsın dedi bugün yine kaç defa denedim hep meşgul ne kadar kalabalıklar tahmin edebiliyorum telefon hiç boş durmuyor

En azından ararsın dediği bi numara var bana hergün arayamayabilrim demişti erkek arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…