Tatlim onceki donemlerin gruplarina bi baksana amasya olan varmi diye oyle bilgi lamaya calis burda hepimiz yni durumdayiz cunkuaslında askeri amasyada olan biri öğreniverse çok iyi olacak kaçta yattıklarını, hangi zamanlarda boş olduklarını...
Hosgeldinnn benim sewgilimde kastamonuda 9. Bolukte usta birligimiz van jandarmaSlm herkese,
13 agustos Kastamonu'na teslim ettim eşimi . Acemilik orda, Usta Diyarbakır/Silvan. Kısa dönem,
3 aylık evliyiz :/ 14 ünde konuştuk sadece, 5 eylül yemin töreni var gdcem Allah kısmet ederse , 5-7 izinli,
Bende konaklayacak otel arıyorum Kastamonuda ..
Buarada 2.bölükte , Silvana gdicekletle aynı koğuşta, var mı usta Birliği Silvan olan Kızlar ?
Tatlim bak bide bu yonden dusun 1 yil disini sikicaksin ama sonra hic bi engeliniz kalmicak ole dusun
ayni durumdayiz cnm bizde obur yaza düşünüyoruz kismetseAynen öyle canim zaten böyle kendimizi teselli etmesek hic gecmez o 1 yıl. Gelince hicbir engel kalmiycak evlenicez insallah öbür yaza
bende de durum ayniYa ben gün gectikce alisirim diyodum ama daha mi cok özleniyo sanki
dün 11 de aramisti bi heyecanla kalktim ama bugum aramadi
Ya ben gün gectikce alisirim diyodum ama daha mi cok özleniyo sanki
Yaaa kizlar safak sayarlar nereye gitmis yaaa
Bu arada gittigi günden degil ilk teslim olma tarihinden safak sayiliyomus. Mesela benim nisanlim 14ünde gitti ama ilk teslim taribi 11iydi normalde 3.gün bitmis olmasi gerekiyo ama aslinda 6. gün bitti
inşallah en kisa zamanda duyarsin cnm sabirli olmaliyizEn son evvelki gün duydum sesini.İnşallah bugün duyabilirim.
Valla benim isim gücüm bu site oldu kozlar sizlerden aldigim tavsiyelerle avutuyorum kendimi.bu arada insallah buzum dügun de asker dönüşü olcak .ilk nikah yapariz tayin durumu için sonrasında düğün.yeterli sağ saglim gelsin ..
Valla benim isim gücüm bu site oldu kozlar sizlerden aldigim tavsiyelerle avutuyorum kendimi.bu arada insallah buzum dügun de asker dönüşü olcak .ilk nikah yapariz tayin durumu için sonrasında düğün.yeterli sağ saglim gelsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?