Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

aslında askeri amasyada olan biri öğreniverse çok iyi olacak kaçta yattıklarını, hangi zamanlarda boş olduklarını...
Tatlim onceki donemlerin gruplarina bi baksana amasya olan varmi diye oyle bilgi lamaya calis burda hepimiz yni durumdayiz cunku

Hosgeldinnn benim sewgilimde kastamonuda 9. Bolukte usta birligimiz van jandarma
Tatlim yemin toren zamanlarinda oteller fais fiyta uyguluyomus bilgin olsun

Tatlim bak bide bu yonden dusun 1 yil disini sikicaksin ama sonra hic bi engeliniz kalmicak ole dusun

Aynen öyle canim zaten böyle kendimizi teselli etmesek hic gecmez o 1 yıl. Gelince hicbir engel kalmiycak evlenicez insallah öbür yaza

Valla benim isim gücüm bu site oldu kozlar sizlerden aldigim tavsiyelerle avutuyorum kendimi.bu arada insallah buzum dügun de asker dönüşü olcak .ilk nikah yapariz tayin durumu için sonrasında düğün.yeterli sağ saglim gelsin ..

Bu arada gittigi günden degil ilk teslim olma tarihinden safak sayiliyomus. Mesela benim nisanlim 14ünde gitti ama ilk teslim taribi 11iydi normalde 3.gün bitmis olmasi gerekiyo ama aslinda 6. gün bitti

Çok karışık oluyo öyle.Çünkü normalde 4 ağustosta başlayıp 8 ağustos son gündü sevk tarihi.Ama seçim dolayısıyla bi kaydırma oldu.

Ben de bakıyorum sitede sevdiceğinin sesini duyan arkadaşlar görünce kendm duymuş gibi seviniyorum.Keza dediğin gibi tavsiyeler de önemli.Askerden geldikten 1 yıl sonra falan biz de düşünüyoruz.Tabi önce fırsatını bulup babamla konuşmam gerek.

Keske biz de hemen yapabilsek ama malum hayat mucadelesi ortada hicbi hazirlik yok daha. Dedigin gibi sag salim gelsinler de o aylar evlilik telasiyla güzel bi sekilde gwcwr zate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…