Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Aile isini nasil hallettin cnm yaa benim baba ters biraz

Niye bagirdiki komutan yaaa pofff

Ne güzel anlatıyorsunuz kızlar yol gösteriyorsunuz. benimkide eylülde gidicek sizin yazdıklarınızı okudukça nelerle karşılaşacağımı daha iyi görüp hazrılıyorum kendimi her şeye

Ne güzel anlatıyorsunuz kızlar yol gösteriyorsunuz. benimkide eylülde gidicek sizin yazdıklarınızı okudukça nelerle karşılaşacağımı daha iyi görüp hazrılıyorum kendimi her şeye
kasimda gitmiyolar miydi cnm bi sonrakiler

yok canım kasımda gidiyoarlarda bizimki ağustos 2. grup çıktı onlarda eylülde gidiyolar bizde şaşırdık açıklanınca ağustosta gitmesini beklerken
Sevdicegin yanindayken keyfine bak tatlim hic ileriki günleri düsünüp üzülme o zamanlar yeterince düsünceksin zaten bunlari

Ne kadar kotu bi haldeyiz yaa benim anlatabilecegim kimse yook sizlerden baska ama sizlerin arasinda daha askerinin sesini duyamamis yarenler var kendimi cok kotu hossediyorum ozaman

Aynı durumdayız canımBiz anlıyoru birbirimizin halinden sadece burda.İyi olsunlar da varsın hergün duyurmasınlar seslerini.Hiç kötü hissetme.İnan iyi haber alan, sesini duyan biri olduğunu görünce sevdiğinin, kendim duymuş gibi seviniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…