Aile isini nasil hallettin cnm yaa benim baba ters birazBizim de 6 yil bitti 12 agustosta canim. Ayni seyleri ben de yasamistim aileme lisedeyken söylemistim onlar karsi cikmisti tabi, dedigin gibi okulumu engeller diye düsünmüslerdi ama engel degil destek oldu üniversiteyi de bitirdim kpss yollari beni bekliyo simdi. Aralikta nisanlandik biz de :)
Niye bagirdiki komutan yaaa pofffAradi askerim beni de ama sesi kotu geliyordu ablasi hastaymus onu takmis kafasina tam moralini duzeltmistim konuşuyorduk o sirada komutanı bagirip cagirdi oradakilere kapatiyorum yarin gorusurz dedi.gittiğinden beri ilk defa seni seviyorum diyemeden kapadik telefonu.miralum çok bozuk su an
Hic sorma canim çok bozuldu moralim.zaten bu son dinlenmemizdi dedi asil yarindan itibaren basliyomus askerlik eğitim falan.Niye bagirdiki komutan yaaa pofff
nerde yapio cnm askerliginiHic sorma canim çok bozuldu moralim.zaten bu son dinlenmemizdi dedi asil yarindan itibaren basliyomus askerlik eğitim falan.
Benim babam ilimlidir tatlim yani illa ayrilcaksin demediler ben de zamana biraktim öyle hala konusuyoduk ama suyuna gityim sonradan taniyinca o da sevdi zatenAile isini nasil hallettin cnm yaa benim baba ters biraz
İsparta canim.seninki?nerde yapio cnm askerligini
manisa kırkağaçta ta yeri cok kotu ya ordanda dogu ya da Güneydoğu diyolarİsparta canim.seninki?
Off onlarin morali düzgün olsa keske debiz üzülmeye raziyizHic sorma canim çok bozuldu moralim.zaten bu son dinlenmemizdi dedi asil yarindan itibaren basliyomus askerlik eğitim falan.
kasimda gitmiyolar miydi cnm bi sonrakilerNe güzel anlatıyorsunuz kızlar yol gösteriyorsunuz. benimkide eylülde gidicek sizin yazdıklarınızı okudukça nelerle karşılaşacağımı daha iyi görüp hazrılıyorum kendimi her şeye
manisa kırkağaçta ta yeri cok kotu ya ordanda dogu ya da Güne
Bende duydum canim manisada zormus ama isparta da oyle.ben bikac gunde tukenmis gibi hissdiyorum kendimi ileriyi dusunemiyorummanisa kırkağaçta ta yeri cok kotu ya ordanda dogu ya da Güneydoğu diyolar
yok canım kasımda gidiyoarlarda bizimki ağustos 2. grup çıktı onlarda eylülde gidiyolar bizde şaşırdık açıklanınca ağustosta gitmesini beklerkenkasimda gitmiyolar miydi cnm bi sonrakiler
ewet isparta egirdir manisa kırkağaç izmir foca en zor birliklermisBende duydum canim manisada zormus ama isparta da oyle.ben bikac gunde tukenmis gibi hissdiyorum kendimi ileriyi dusunemiyorum
aa bunu yeni duyuyorum cnmyok canım kasımda gidiyoarlarda bizimki ağustos 2. grup çıktı onlarda eylülde gidiyolar bizde şaşırdık açıklanınca ağustosta gitmesini beklerken
Sevdicegin yanindayken keyfine bak tatlim hic ileriki günleri düsünüp üzülme o zamanlar yeterince düsünceksin zaten bunlariyok canım kasımda gidiyoarlarda bizimki ağustos 2. grup çıktı onlarda eylülde gidiyolar bizde şaşırdık açıklanınca ağustosta gitmesini beklerken
Ne kadar kotu bi haldeyiz yaa benim anlatabilecegim kimse yook sizlerden baska ama sizlerin arasinda daha askerinin sesini duyamamis yarenler var kendimi cok kotu hossediyorum ozaman
Öyleymis canim biz de bi korktuk eylüle aticaklar diye ama agustos oldu allahtanaa bunu yeni duyuyorum cnm
Kaderdaşiz o zamanewet isparta egirdir manisa kırkağaç izmir foca en zor birliklermis
ewet canim Allahim askerlerimizi korusunKaderdaşiz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?