o numara hiç işime yaramıyor ki... istersen vereyim belki sen boş bulursun çünkü ben her saat deneyemiyorum sadece akşam 7 gibi boş olunca deniyorum meşgul.. benimki 15. Piyade Eğitim Tugayı KH.ve KH.BL. diye bir yerde aynı mıdır bilemem amaEn azından ararsın dediği bi numara varbana hergün arayamayabilrim demişti erkek arkadaşım.
Evet bugün ben konusurken 8 kisi vardi arkasındacok sira oluyomus kizlar askerim oyle dedi bugun bna
Atayamiyodur buyuk ihyimal cunku o benle kinusmak icin herseyi yapiyodur eminim.ama iste butun gun bekliyom bu saati.aramayinca icim sizliyo..
Biz 9 aydir birbirimizden uzagiz o vanda dogu horevini yapiyo ben de kusadasinda ogretmenim.biz 2 aydabir gorusursuk en uzun ayri kaldigimiz sure 2 ay oldu.biz her an mesajlasir konusurduk cok bagliyiz birbirimize tek engel askerlikti oCok merak ettim iliskinizi sen böyle diyince :) bayagi baglisiniz birbirinize anladigim kadariyla tatlim
slm cnm naptin aldın mi kartlarıAlm kizlarrr
9 aydir canim ama onceden tanisiyorduk yani 1 seneyi geckin diyelim o yuzden :)ne guzel canim :) bizim de askerlikten sonra bütün engeller kalkmis olucak insallah :) ne zamandir birliktesiniz?
o numara hiç işime yaramıyor ki... istersen vereyim belki sen boş bulursun çünkü ben her saat deneyemiyorum sadece akşam 7 gibi boş olunca deniyorum meşgul.. benimki 15. Piyade Eğitim Tugayı KH.ve KH.BL. diye bir yerde aynı mıdır bilemem ama
Tatlim onumarayi arasanizda mesguldur ayrica acan olsada bulamaz senin askerini kiyamam yaaaaDoğru canım aynı yerde benimki de 0358 li bi numa di mi?
Ben de simdi kapattimm 20 dk konusabildik sonundaa :) bizimkiler de dolap düzenlemis bugün yarin denetim olucakmis. 2 kere aradi yine ararim yatmadan dedi cok sükür :) cok egleniyolarmis girgir samata yapiyolarmis orda icim nasil rahatladi ya dün de rahat uyumus sonunda alismis sicaga. Bugün ben de rahat rahat uyuyabilcemAskerim aradi bugun sabah yarim saat konustuk sesini iyi duyuyorum sukur. Uyuyomusta bende rahat uyuyorum ayy kahvaltida cay vermisler kotuymus benimki cay tiryakisi temizlik yapmislar bugun banyo tuvalet kogus kogus yatak yapmislar dolap duzenlemisler esas egitimler haftaya baslicakmis haftasonu rahatlarmis kimse yokmus komutanlari cok iyimis ulasabilecegim yerde olun baska bisi istemiyom demis su saatte ictima var.demis yemege giderlerken uygun adim gidoyolarmis uygun adim say 1 2 3 diye meydan inliyo diger bolukler bakiyo diyo hani su okulda benim sinifim daha iyi muhabbeti olur ya o hesap bitane astegmen varmis bana iyi olursaniz bende iyi olurum demis rahat olun demis askerin biride sigara yakmis vay nie sigara iciyon iciyon diye 3 tur kosturtmus gicikkkk komutanlari golge yerde bekletiyomus yada egitim yaptiriyomus
Bizim de 6 yil bitti 12 agustosta canim. Ayni seyleri ben de yasamistim aileme lisedeyken söylemistim onlar karsi cikmisti tabi, dedigin gibi okulumu engeller diye düsünmüslerdi ama engel degil destek oldu üniversiteyi de bitirdim kpss yollari beni bekliyo simdi. Aralikta nisanlandik biz de :)Biz 4.5 yili dewirdik 1 aralikta 5 yil olucak insalah omrume verilmis hediyem diyorum ben ona ailem okurken karsi cikti daha okulun isin var diye hemen nisan dugun yapcaz sandilar estiler gurlediler bizde saklandik kavugumuza 2015 yazina nisan 2016 baharina ewlenelim istiyo bende ama bizimkilere nasil soylicem dicekler sen bukadar zamandir bu cocuklasin uyuttun bizi diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?