Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

En azından ararsın dediği bi numara var bana hergün arayamayabilrim demişti erkek arkadaşım.
o numara hiç işime yaramıyor ki... istersen vereyim belki sen boş bulursun çünkü ben her saat deneyemiyorum sadece akşam 7 gibi boş olunca deniyorum meşgul.. benimki 15. Piyade Eğitim Tugayı KH.ve KH.BL. diye bir yerde aynı mıdır bilemem ama

hic belli olmuyo bnmki bzn sabh 11 de bzn aksam 7 bzn 9 bugunde 2 de aradı mesela

Cok merak ettim iliskinizi sen böyle diyince :) bayagi baglisiniz birbirinize anladigim kadariyla tatlim
Biz 9 aydir birbirimizden uzagiz o vanda dogu horevini yapiyo ben de kusadasinda ogretmenim.biz 2 aydabir gorusursuk en uzun ayri kaldigimiz sure 2 ay oldu.biz her an mesajlasir konusurduk cok bagliyiz birbirimize tek engel askerlikti o
da bitince sonsuza kadar kavusmus olcaz allahim nasip kismet ederse.

Ne güzel canim :) bizim de askerlikten sonra bütün engeller kalkmis olucak insallah :) ne zamandir birliktesiniz?

Askerim aradi bugun sabah yarim saat konustuk sesini iyi duyuyorum sukur. Uyuyomusta bende rahat uyuyorum ayy kahvaltida cay vermisler kotuymus benimki cay tiryakisi temizlik yapmislar bugun banyo tuvalet kogus kogus yatak yapmislar dolap duzenlemisler esas egitimler haftaya baslicakmis haftasonu rahatlarmis kimse yokmus komutanlari cok iyimis ulasabilecegim yerde olun baska bisi istemiyom demis su saatte ictima var.demis yemege giderlerken uygun adim gidoyolarmis uygun adim say 1 2 3 diye meydan inliyo diger bolukler bakiyo diyo hani su okulda benim sinifim daha iyi muhabbeti olur ya o hesap bitane astegmen varmis bana iyi olursaniz bende iyi olurum demis rahat olun demis askerin biride sigara yakmis vay nie sigara iciyon iciyon diye 3 tur kosturtmus gicikkkk komutanlari golge yerde bekletiyomus yada egitim yaptiriyomus

Doğru canım aynı yerde benimki de 0358 li bi numa di mi?

o kdr cok araştırıyorum ki suan askere gitsem hic zorlanmam heralde:) bugun askerimede söyledim cok hosuna gitti gülüyo ölürüm yaaaa:)

Sey dedi bugun gunes cok sicak golge cok serin guneste botlar bi sicak oluyo klima taktirasim geliyo botlara dedi botlar rahatmis ayagini vurmamis ne watka ne tabanlik kullanmamis tel. Kuyrugu cok yokmus cift.tarafli 40 ankesor varmis illaki bos olan oluyo diyo dedim arkanda bekleyen varsa biz bu kadar konusuyoz. Su kantinde 20 kurus diyo 12li sular 5 tlmis burda para harcanmiyo diyo ziraat atm varmis avucici sistemli kagit bulamadim mektup yazcam diyo dedim kargo varsa bi top gonderiyim dagitsin orda askerlere

Ne kadar kotu bi haldeyiz yaa benim anlatabilecegim kimse yook sizlerden baska ama sizlerin arasinda daha askerinin sesini duyamamis yarenler var kendimi cok kotu hossediyorum ozaman

Biz 4.5 yili dewirdik 1 aralikta 5 yil olucak insalah omrume verilmis hediyem diyorum ben ona ailem okurken karsi cikti daha okulun isin var diye hemen nisan dugun yapcaz sandilar estiler gurlediler bizde saklandik kavugumuza 2015 yazina nisan 2016 baharina ewlenelim istiyo bende ama bizimkilere nasil soylicem dicekler sen bukadar zamandir bu cocuklasin uyuttun bizi diye ...

Ben de simdi kapattimm 20 dk konusabildik sonundaa :) bizimkiler de dolap düzenlemis bugün yarin denetim olucakmis. 2 kere aradi yine ararim yatmadan dedi cok sükür :) cok egleniyolarmis girgir samata yapiyolarmis orda icim nasil rahatladi ya dün de rahat uyumus sonunda alismis sicaga. Bugün ben de rahat rahat uyuyabilcem

Bizim de 6 yil bitti 12 agustosta canim. Ayni seyleri ben de yasamistim aileme lisedeyken söylemistim onlar karsi cikmisti tabi, dedigin gibi okulumu engeller diye düsünmüslerdi ama engel degil destek oldu üniversiteyi de bitirdim kpss yollari beni bekliyo simdi. Aralikta nisanlandik biz de :)

Aradi askerim beni de ama sesi kotu geliyordu ablasi hastaymus onu takmis kafasina tam moralini duzeltmistim konuşuyorduk o sirada komutanı bagirip cagirdi oradakilere kapatiyorum yarin gorusurz dedi.gittiğinden beri ilk defa seni seviyorum diyemeden kapadik telefonu.miralum çok bozuk su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…