Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Sesini duymaya cok ihtiyacim varrrrrrr.. bu gece cok kotuyum cok.. ona mektup yazdim ama iyiyim diye bussuru yalanlar yazdim cok kotuyum seni cok ozledimmm yazamadimmm morali bozulmasin iyi olsun diyeee ama icim kan agliyorrr sesini nasil duycam allahim sen yardim et

canım bu kdr üzme kendini bu zor zamnlarda gecicek tek sorun konusamamaniz olsun o ii olsunda orda hersey duzene girer sende sabırlı ol

Doğru canım aynı yerde benimki de 0358 li bi numa di mi?
evet 03582421513.. bir umut işte içimizde napalım

Tatlim onumarayi arasanizda mesguldur ayrica acan olsada bulamaz senin askerini kiyamam yaaaa

abim askerdeyken ben arardım evden, ismini söyleyince haber verirlerdi konuşurduk o yüzden şimdi de denemekte ısrar ediyorum bir de bazen insan ne yapacağını bilemiyor hasret arttıkça belki ulaşırım umudu oluyor...

deniyorum canim deniyorum insallah gecer bi an once..
gecicek tabi gecmeyen safak mi var yeterki kalplerinz bir olsun bak kisa donm en azından boyle dusun bizim safaklarda 165 lerde olsaydı keske.. dönüşte sana bidaha gitmemek uzere gelicek öyle düşün bol bol dua et askerine Allah buyuk sabrini verir

cok saol canim allah razi olsun.. bol bol dua ediyorum butun askerlerimize allah bi an once kavusturur insallah..

nasil yani askeriyeyi arayip abini isteyince cagiriyolarmiydi canim? saat kac gibi ariyordunuz mesela belki bende dayanamayip ararim oyle az da olsa duyarim sesini

askeriyenin numarasini verince oluyomus bnmkine sordum ankesorluden ulasamazsin bn sana sabit askeriyenn nosunu veririm dedi

nasil yani askeriyeyi arayip abini isteyince cagiriyolarmiydi canim? saat kac gibi ariyordunuz mesela belki bende dayanamayip ararim oyle az da olsa duyarim sesini
ama o alaşehirdeydi orası rahat bir yer bildiğim kadarıyla onun da etkisi vardır tabi askerlikte heryer birbirinden farklı bi araştır bakalım belki öyle bir fırsatın vardır gündüz arıyorduk tam hatırlamıyorum 6 yıl önceden bahsediyorum

tamam canim cok saol yarin ben ozaman bi sabah bi aksam deniyim bakayim ne diyecekler.. bati kislasi da rahatmis bildigim kadariyla bakalim gorucez yarin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…