ay iyiki eylule atmamislar bizi gidip gelicek bir an onceÖyleymis canim biz de bi korktuk eylüle aticaklar diye ama agustos oldu allahtan
Ne güzel anlatıyorsunuz kızlar yol gösteriyorsunuz. benimkide eylülde gidicek sizin yazdıklarınızı okudukça nelerle karşılaşacağımı daha iyi görüp hazrılıyorum kendimi her şeye
Off bi de ben is bulabilsemmiznim bitti sali günü ise basliyorum zamn daha cabuk gecer heralde
canım bu kdr üzme kendini bu zor zamnlarda gecicek tek sorun konusamamaniz olsun o ii olsunda orda hersey duzene girer sende sabırlı olSesini duymaya cok ihtiyacim varrrrrrr.. bu gece cok kotuyum cok.. ona mektup yazdim ama iyiyim diye bussuru yalanlar yazdim cok kotuyum seni cok ozledimmm yazamadimmm morali bozulmasin iyi olsun diyeee ama icim kan agliyorrr sesini nasil duycam allahim sen yardim et
inşallah bulursun cnm bn 8 5 çalışıyorum e aksamda askerim arar konuşur uyurum gunler gecer inşallah rahatcaOff bi de ben is bulabilsemm
Evet rahat olur öyle canim hadi hayirli olur insallahinşallah bulursun cnm bn 8 5 çalışıyorum e aksamda askerim arar konuşur uyurum gunler gecer inşallah rahatca
gerci biz ayni yerde çalışıyoduk askerimle yoklugu belli olucakEvet rahat olur öyle canim hadi hayirli olur insallah
deniyorum canim deniyorum insallah gecer bi an once..canım bu kdr üzme kendini bu zor zamnlarda gecicek tek sorun konusamamaniz olsun o ii olsunda orda hersey duzene girer sende sabırlı ol
evet 03582421513.. bir umut işte içimizde napalımDoğru canım aynı yerde benimki de 0358 li bi numa di mi?
Tatlim onumarayi arasanizda mesguldur ayrica acan olsada bulamaz senin askerini kiyamam yaaaa
gecicek tabi gecmeyen safak mi var yeterki kalplerinz bir olsun bak kisa donm en azından boyle dusun bizim safaklarda 165 lerde olsaydı keske.. dönüşte sana bidaha gitmemek uzere gelicek öyle düşün bol bol dua et askerine Allah buyuk sabrini verirdeniyorum canim deniyorum insallah gecer bi an once..
cok saol canim allah razi olsun.. bol bol dua ediyorum butun askerlerimize allah bi an once kavusturur insallah..gecicek tabi gecmeyen safak mi var yeterki kalplerinz bir olsun bak kisa donm en azından boyle dusun bizim safaklarda 165 lerde olsaydı keske.. dönüşte sana bidaha gitmemek uzere gelicek öyle düşün bol bol dua et askerine Allah buyuk sabrini verir
nasil yani askeriyeyi arayip abini isteyince cagiriyolarmiydi canim? saat kac gibi ariyordunuz mesela belki bende dayanamayip ararim oyle az da olsa duyarim sesiniabim askerdeyken ben arardım evden, ismini söyleyince haber verirlerdi konuşurduk o yüzden şimdi de denemekte ısrar ediyorum bir de bazen insan ne yapacağını bilemiyor hasret arttıkça belki ulaşırım umudu oluyor...
ben bugun aradim adres almak icin saolsun yardimci oldular ben yarin bi sansimi denesem acaba olurmu ki? kac gibi arasam canim?askeriyenin numarasini verince oluyomus bnmkine sordum ankesorluden ulasamazsin bn sana sabit askeriyenn nosunu veririm dedi
cnm 12 gibi dene aksam 7 gibi ya da 9 arasi bnmki hep o saatlerde ariyoben bugun aradim adres almak icin saolsun yardimci oldular ben yarin bi sansimi denesem acaba olurmu ki? kac gibi arasam canim?
tamam canim ben yarin aksam deniyim en azindan yemek saati sonrasi olur ac kalmasincnm 12 gibi dene aksam 7 gibi ya da 9 arasi bnmki hep o saatlerde ariyo
ama o alaşehirdeydi orası rahat bir yer bildiğim kadarıyla onun da etkisi vardır tabi askerlikte heryer birbirinden farklı bi araştır bakalım belki öyle bir fırsatın vardır gündüz arıyorduk tam hatırlamıyorum 6 yıl önceden bahsediyorumnasil yani askeriyeyi arayip abini isteyince cagiriyolarmiydi canim? saat kac gibi ariyordunuz mesela belki bende dayanamayip ararim oyle az da olsa duyarim sesini
tamam canim cok saol yarin ben ozaman bi sabah bi aksam deniyim bakayim ne diyecekler.. bati kislasi da rahatmis bildigim kadariyla bakalim gorucez yarin canimama o alaşehirdeydi orası rahat bir yer bildiğim kadarıyla onun da etkisi vardır tabi askerlikte heryer birbirinden farklı bi araştır bakalım belki öyle bir fırsatın vardır gündüz arıyorduk tam hatırlamıyorum 6 yıl önceden bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?