Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

cnm erkek arkadaşınin gittigi yeri internetten bi arastr yemk saatleri dln ne zmnmis daha net bi bilgi olur Kıyamam sana ya
ayni yerde bizimkiler canim seninki de manisa merkez degilmiydi? netten baktigimda 5-6 arasi yaziyor genelde yemek saati canim saat 7ye kadar da bos vakitleri oluyormus..

ayni yerde bizimkiler canim seninki de manisa merkez degilmiydi? netten baktigimda 5-6 arasi yaziyor genelde yemek saati canim saat 7ye kadar da bos vakitleri oluyormus..
manisa kırkağaçta bnmki cnm o zmn dogru hmn hmn ayni ztn sen aradiginda yardimci olurlar

samsundamı askerin! canım?

Kiyamam yaaa 5 yilda soylemedigim yalanlari 1 haftada soyledim valla

Senin iyimis ben aradigimi soyleyince kim nerde bulsun beni askim dediydi

Günaydın kızlar.Çook mutluyum. Sevdiceğimin sesini duyabildim sonunda.06.36 da aradı beni.telefonlar müsait bu saatlerde dedi.Kaçta yatıyosunuz diye de sordum.11 de en geç herkes yataklarında olmuş oluyor dedi.10 gibi zaten yatın diyolar dedi.Burası çok rahat dedi.arkadaş edinmiş.Ama sıkıntılı bi durum varmış yemin töreninden sonra Kıbrıs a direk ordan gönderilme durumu varmış.Bu da eğer o hafta çıkabilirse çarşı iznine 12 eylülde bana Kıbrıs yollarının gözükmesi demek.

Soramadım heyecandan arasam bulur muyum seni diye.

Gunaydinnn gozunaydin cnm ewet kibrisa gitceklerin durumu biraz oleymis iyi olsunlarda gerisi hallolur bi sekilde tatlim

Canim benimm inan cok sevindimm :) burda rahatim diyince insan nasil rahatliyo dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…