cnm erkek arkadaşınin gittigi yeri internetten bi arastr yemk saatleri dln ne zmnmis daha net bi bilgi olur Kıyamam sana yatamam canim ben yarin aksam deniyim en azindan yemek saati sonrasi olur ac kalmasin
ayni yerde bizimkiler canim seninki de manisa merkez degilmiydi? netten baktigimda 5-6 arasi yaziyor genelde yemek saati canim saat 7ye kadar da bos vakitleri oluyormus..cnm erkek arkadaşınin gittigi yeri internetten bi arastr yemk saatleri dln ne zmnmis daha net bi bilgi olur Kıyamam sana ya
manisa kırkağaçta bnmki cnm o zmn dogru hmn hmn ayni ztn sen aradiginda yardimci olurlarayni yerde bizimkiler canim seninki de manisa merkez degilmiydi? netten baktigimda 5-6 arasi yaziyor genelde yemek saati canim saat 7ye kadar da bos vakitleri oluyormus..
tamam canim yarin haber ederim sizede..manisa kırkağaçta bnmki cnm o zmn dogru hmn hmn ayni ztn sen aradiginda yardimci olurlar
bekliyorum cnm konustum desen valla bnm icimde rahatlicak .. hadi bakalım hayırlısıtamam canim yarin haber ederim sizede..
oy canim cok saol ya gercektennbekliyorum cnm konustum desen valla bnm icimde rahatlicak .. hadi bakalım hayırlısı
ne demk cnm birbirimize destek olabiliyosak ne mutluoy canim cok saol ya gercektenn
samsundamı askerin! canım?o numara hiç işime yaramıyor ki... istersen vereyim belki sen boş bulursun çünkü ben her saat deneyemiyorum sadece akşam 7 gibi boş olunca deniyorum meşgul.. benimki 15. Piyade Eğitim Tugayı KH.ve KH.BL. diye bir yerde aynı mıdır bilemem ama
Intikal ne ki?yemin toreninden sonra intikaller baslicakmis asil zor donem o zmn
Kiyamam yaaa 5 yilda soylemedigim yalanlari 1 haftada soyledim vallaSesini duymaya cok ihtiyacim varrrrrrr.. bu gece cok kotuyum cok.. ona mektup yazdim ama iyiyim diye bussuru yalanlar yazdim cok kotuyum seni cok ozledimmm yazamadimmm morali bozulmasin iyi olsun diyeee ama icim kan agliyorrr sesini nasil duycam allahim sen yardim et
Senin iyimis ben aradigimi soyleyince kim nerde bulsun beni askim dediydievet 03582421513.. bir umut işte içimizde napalım
abim askerdeyken ben arardım evden, ismini söyleyince haber verirlerdi konuşurduk o yüzden şimdi de denemekte ısrar ediyorum bir de bazen insan ne yapacağını bilemiyor hasret arttıkça belki ulaşırım umudu oluyor...
evet 03582421513.. bir umut işte içimizde napalım
abim askerdeyken ben arardım evden, ismini söyleyince haber verirlerdi konuşurduk o yüzden şimdi de denemekte ısrar ediyorum bir de bazen insan ne yapacağını bilemiyor hasret arttıkça belki ulaşırım umudu oluyor...
Gunaydinnn gozunaydin cnm ewet kibrisa gitceklerin durumu biraz oleymis iyi olsunlarda gerisi hallolur bi sekilde tatlimGünaydın kızlar.Çook mutluyum.Sevdiceğimin sesini duyabildim sonunda.06.36 da aradı beni.telefonlar müsait bu saatlerde dedi.Kaçta yatıyosunuz diye de sordum.11 de en geç herkes yataklarında olmuş oluyor dedi.10 gibi zaten yatın diyolar dedi.Burası çok rahat dedi.arkadaş edinmiş.Ama sıkıntılı bi durum varmış yemin töreninden sonra Kıbrıs a direk ordan gönderilme durumu varmış. Bu da eğer o hafta çıkabilirse çarşı iznine 12 eylülde bana Kıbrıs yollarının gözükmesi demek.
Canim benimm inan cok sevindimm :) burda rahatim diyince insan nasil rahatliyo dimi :)Günaydın kızlar.Çook mutluyum.Sevdiceğimin sesini duyabildim sonunda.06.36 da aradı beni.telefonlar müsait bu saatlerde dedi.Kaçta yatıyosunuz diye de sordum.11 de en geç herkes yataklarında olmuş oluyor dedi.10 gibi zaten yatın diyolar dedi.Burası çok rahat dedi.arkadaş edinmiş.Ama sıkıntılı bi durum varmış yemin töreninden sonra Kıbrıs a direk ordan gönderilme durumu varmış. Bu da eğer o hafta çıkabilirse çarşı iznine 12 eylülde bana Kıbrıs yollarının gözükmesi demek.
sirtlarina cantalarini silahlarini alip dağa tirmaniyolar bi gece konakliyolar orda .ertesi gun istirahat li oluyorlarIntikal ne ki?
gunaydin canim.. usta birligi acemi bitligiyle beraber belli oluyo canim sizde yazmiyomuydu?kızlar kisa donm yapanlarin usta birligi giderken mi belli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?