Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Ne guzel bak kalkar kalkmaz an kovalamis seni aramak icin bos zamani bulmus oda sen sabahlari saatini kur artik uyuyakalmamak icin

Sesini duyalıdan beridir kelebekler uçuyo içimde Zaten tevşan uykusu mu tilki uykusu mu nedir, öyle oldu gideliden beridir uykum canım.Kulağım hep telefonda.Tuvalete giderken dahi alıyorum yanıma söylemesi ayıp arar da duymam diye.Böyle çok zor oluyomuş dedi bugün gideliden beridir ilk kez.Ağlayasım geldi ama geçicek dedim.bak kaç gün geçti gidelidr falan dedim.Perşembe 1 hafta olacak.Günlük tutmaya başladım ben de burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine.

bnde günlük tutuyorum cnm ole hergün zorunluluk gibi yazmıyorum da
bnde günlük tutuyorum cnm öyle zorunluluk gibi degilde icimden geldikce yazıyorum bişeyler ii geliyo

kizlar aradim askeriyeyi dedim bi asker hakkinda bilgi alabilme imkani varmi falan adini soyadini memleketini baba adini sordu not aliyorum dedi komutanina falan sorucam siz saat 2 den sonra arayin dedi peki sesini duyabilme imkanim varmi dedim cunku yurtdisi oldugu icin arayamiyor o beni dedim ben bi konusayim siz arayan 2de dedi :) haberini alsam bile yeter bana suan nasil icim rahatladi ya

cok sevindim tatlım ya :) hadi gozunaydn inşallah sesinide duyarsin

hadi ya :/ hakkinda hayirlisi olsun canim skma canini insallah ardahana bayburta yakin yerler olur ozaman en azindan orada cok akrabalarimiz var oralara gider belki ne diyelim :/
sonucta orda olanlarinda sevdigi ailesi var sag salim yapip gelsinler yeter Allahim askerlerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…