Nereye düştü canım askerliği ?
herkesin öyle değil canım bizimde kısa dönem ama gidince orda belli olcakmış ustalığı yerine göre değişiyor heralde yada bizimki havacı onların öyle oluyo belkidekızlar kisa donm yapanlarin usta birligi giderken mi belli oluyo
Ne guzel bak kalkar kalkmaz an kovalamis seni aramak icin bos zamani bulmus oda sen sabahlari saatini kur artik uyuyakalmamak icin
yok cnm bizimki acemiligin son haftası belli olcak tek stresim o ztn suanda bi belli olsada rahatlasakgunaydin canim.. usta birligi acemi bitligiyle beraber belli oluyo canim sizde yazmiyomuydu?
Canim benimm inan cok sevindimm :) burda rahatim diyince insan nasil rahatliyo dimi :)
hmmm degisiyo demkki cnm duruma goreherkesin öyle değil canım bizimde kısa dönem ama gidince orda belli olcakmış ustalığı yerine göre değişiyor heralde yada bizimki havacı onların öyle oluyo belkide
Ben de sorıyım bunu.askeriyenin numarasini verince oluyomus bnmkine sordum ankesorluden ulasamazsin bn sana sabit askeriyenn nosunu veririm dedi
aynen canım senin askerin nerdehmmm degisiyo demkki cnm duruma gore
bnde günlük tutuyorum cnm öyle zorunluluk gibi degilde icimden geldikce yazıyorum bişeyler ii geliyoSesini duyalıdan beridir kelebekler uçuyo içimdeZaten tevşan uykusu mu tilki uykusu mu nedir, öyle oldu gideliden beridir uykum canım.Kulağım hep telefonda.Tuvalete giderken dahi alıyorum yanıma söylemesi ayıp arar da duymam diye. Böyle çok zor oluyomuş dedi bugün gideliden beridir ilk kez.Ağlayasım geldi ama geçicek dedim.bak kaç gün geçti gidelidr falan dedim.Perşembe 1 hafta olacak.Günlük tutmaya başladım ben de burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine.
hmmm insallah guzel bi yer cikar canimm icini ferah tut bol bol dua edelimyok cnm bizimki acemiligin son haftası belli olcak tek stresim o ztn suanda bi belli olsada rahatlasak
bnde günlük tutuyorum cnm ole hergün zorunluluk gibi yazmıyorum da
bnde günlük tutuyorum cnm öyle zorunluluk gibi degilde icimden geldikce yazıyorum bişeyler ii geliyo
cok sevindim tatlım ya :) hadi gozunaydn inşallah sesinide duyarsinkizlar aradim askeriyeyi dedim bi asker hakkinda bilgi alabilme imkani varmi falan adini soyadini memleketini baba adini sordu not aliyorum dedi komutanina falan sorucam siz saat 2 den sonra arayin dedi peki sesini duyabilme imkanim varmi dedim cunku yurtdisi oldugu icin arayamiyor o beni dedim ben bi konusayim siz arayan 2de dedi :) haberini alsam bile yeter bana suan nasil icim rahatladi ya
dogu olucak %90 ama bakalım Allah buyukhmmm insallah guzel bi yer cikar canimm icini ferah tut bol bol dua edelim
hadii insallah canim yaaaa :)cok sevindim tatlım ya :) hadi gozunaydn inşallah sesinide duyarsin
manisa kırkağaçaynen canım senin askerin nerde
dun askerim 2 de aramisti demkki o saatte müsait oluyolar sanada 2 demisler baksanahadii insallah canim yaaaa :)
hadi ya :/ hakkinda hayirlisi olsun canim skma canini insallah ardahana bayburta yakin yerler olur ozaman en azindan orada cok akrabalarimiz var oralara gider belki ne diyelim :/dogu olucak %90 ama bakalım Allah buyuk
evet canim bende 2de hemen aricam cunku az once aradim 10 kez mesgul caldi yani cok arayan var demek kidun askerim 2 de aramisti demkki o saatte müsait oluyolar sanada 2 demisler baksana
sonucta orda olanlarinda sevdigi ailesi var sag salim yapip gelsinler yeter Allahim askerlerimizi korusunhadi ya :/ hakkinda hayirlisi olsun canim skma canini insallah ardahana bayburta yakin yerler olur ozaman en azindan orada cok akrabalarimiz var oralara gider belki ne diyelim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?