Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

herkesin öyle değil canım bizimde kısa dönem ama gidince orda belli olcakmış ustalığı yerine göre değişiyor heralde yada bizimki havacı onların öyle oluyo belkide

Mesela bizim usta birligimiz belli oldu acemilikle aynı yer ankara. O yüzden içim rahat bi daha nereye gidicem stresi yasamicak sevdiğim :) maşallah diyeyim de. Bugün eğitimleri başladı canları çıkıyordur şimdi

ay ne sanslisiniz ya ne guzel ankarada olmasi Allah kavustursun cnm

benim anlamadigim bisey var simdi benim askerim 14 agustos gitti 5 eylul yemin toreniyse 22 gun mu acemilik yapmis olacak yani?

samsundamı askerin! canım?

amasyada askerim

senin adına çok sevindimm beklemek çok zor benimki zaten izin almayacaktı biran önce askerliği bitirmek için direkt geçebilmenin yolunu araştırıyordu

Soramadım heyecandan arasam bulur muyum seni diye.

birdahaki sefere sorarsın canım inşallah fazla bekletmez..

nihayet bende konuştummmm şimdi kapattık öğle arasındalarmış boş zamanı olunca hemen kıyafet değiştirip yatıyorlarmış zaten benimki rahata uykuya düşkündür bana verdiği numara kendi katındaki ankesorun numarasıymış bunu ararsan duyarım yada bana haber verirler sen ara dedi, hep meşgul başka numara var mı deyince diğer ankesorler başka katlarda bu sefer hiç ulaşamazlar bana dedi.. her yerde sıra oluyor dedi telefon yemek tuvalet fln..
o kadar özlemişimki sesim titreye titreye konuştum bıraksam kendimi ağlamaktan konuşamayacaktım o da anladı zaten o da tuttu kendini bi iki dk sessiz kaldık

oyy ne guzel yaaaa :) allah kavustursun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…