ewet canim iki olmadan basla hemn aramayaevet canim bende 2de hemen aricam cunku az once aradim 10 kez mesgul caldi yani cok arayan var demek ki
tamam canimewet canim iki olmadan basla hemn aramaya
ayyy ulaşabilirsen ne cok sevinir askerin yaaatamam canim
herkesin öyle değil canım bizimde kısa dönem ama gidince orda belli olcakmış ustalığı yerine göre değişiyor heralde yada bizimki havacı onların öyle oluyo belkide
ay ne sanslisiniz ya ne guzel ankarada olmasi Allah kavustursun cnmMesela bizim usta birligimiz belli oldu acemilikle aynı yer ankara. O yüzden içim rahat bi daha nereye gidicem stresi yasamicak sevdiğim :) maşallah diyeyim de. Bugün eğitimleri başladı canları çıkıyordur şimdi
aynen canim yaaa bitanemmmm demekten konusamam da simdi :) 1 saat kaldiayyy ulaşabilirsen ne cok sevinir askerin yaaa
iyi degerlendir bol bol seviyorum de :)aynen canim yaaa bitanemmmm demekten konusamam da simdi :) 1 saat kaldi
utanirr oo yaninda askerler varya diyemez ama ben bol bol soylicem canimm :)iyi degerlendir bol bol seviyorum de :)
ewet 22 gun oluyomus cnm erkek arkadaşım oyle dedi gecen gun bugunde aramadi daha bnde saat 2 yi bekliyorum:)benim anlamadigim bisey var simdi benim askerim 14 agustos gitti 5 eylul yemin toreniyse 22 gun mu acemilik yapmis olacak yani?
samsundamı askerin! canım?
Günaydın kızlar.Çook mutluyum.Sevdiceğimin sesini duyabildim sonunda.06.36 da aradı beni.telefonlar müsait bu saatlerde dedi.Kaçta yatıyosunuz diye de sordum.11 de en geç herkes yataklarında olmuş oluyor dedi.10 gibi zaten yatın diyolar dedi.Burası çok rahat dedi.arkadaş edinmiş.Ama sıkıntılı bi durum varmış yemin töreninden sonra Kıbrıs a direk ordan gönderilme durumu varmış. Bu da eğer o hafta çıkabilirse çarşı iznine 12 eylülde bana Kıbrıs yollarının gözükmesi demek.
Soramadım heyecandan arasam bulur muyum seni diye.
iyi bari canim 6 gun kar :) kalbim yerinden cikcakmis gibi su saat bi 2 olsaa :)ewet 22 gun oluyomus cnm erkek arkadaşım oyle dedi gecen gun bugunde aramadi daha bnde saat 2 yi bekliyorum:)
az kaldi cnm az bnde heyecan yaptım gerci :)iyi bari canim 6 gun kar :) kalbim yerinden cikcakmis gibi su saat bi 2 olsaa :)
oyy ne guzel yaaaa :) allah kavustursun canimnihayet bende konuştummmmşimdi kapattık öğle arasındalarmış boş zamanı olunca hemen kıyafet değiştirip yatıyorlarmış zaten benimki rahata uykuya düşkündür bana verdiği numara kendi katındaki ankesorun numarasıymış bunu ararsan duyarım yada bana haber verirler sen ara dedi, hep meşgul başka numara var mı deyince diğer ankesorler başka katlarda bu sefer hiç ulaşamazlar bana dedi.. her yerde sıra oluyor dedi telefon yemek tuvalet fln..
o kadar özlemişimki sesim titreye titreye konuştum bıraksam kendimi ağlamaktan konuşamayacaktımo da anladı zaten o da tuttu kendini bi iki dk sessiz kaldık
inşallah hepimizi kavuştursunoyy ne guzel yaaaa :) allah kavustursun canim
naptin canımBende simdi ariyorum askeriyeyii kalbim yerinden cikacak gibii
aradim taburunu bolugunu soyledi dedim konusma imkanim var mi bidakka dedi bagladi boluge galiba ordan da acan olmadi yarim saat sonra bidaha ararmisiniz dedi bidaha arayacam canim 15 dk sonra :/naptin canım
aradim taburunu bolugunu soyledi dedim konusma imkanim var mi bidakka dedi bagladi boluge galiba ordan da acan olmadi yarim saat sonra bidaha moralini bozma cnm bidaha denersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?