moralini bozma cnm bidaha denersinaradim taburunu bolugunu soyledi dedim konusma imkanim var mi bidakka dedi bagladi boluge galiba ordan da acan olmadi yarim saat sonra bidaha ararmisiniz dedi bidaha arayacam canim 15 dk sonra :/
bugun egitimin ilk gunuydu galiba oyuzden arayamamistir belki canimbnmkide aramadi
aksam arar inşallahb
bugun egitimin ilk gunuydu galiba oyuzden arayamamistir belki canim
aksam arar belki cnm bekleyelim bakalımBenimki de aramadi.zaten dünden moralim bozuktu iyice depresyona girdim bugun.benim ki ispartada on un 2 de bos saati olmuyor da mi arayamiyo askerim.yerden yere degisiyo herhalde kizlar.inşallah aksama ararda konusuruz bu sefer komutanı rahat birakirsa tabi ;(
.
insallah canim.. bende aradim askeriyeyi yine boluge bagladi acan olmadi hat dustu sonraaksam arar inşallah
Kıyamam ya cok zor oylede başka bi caresi yok muinsallah canim.. bende aradim askeriyeyi yine boluge bagladi acan olmadi hat dustu sonrakontor dayanmiyo valla 20 tl yedi su 2 dkkda
sesini duysam sorun degil canim ne kadar tutarsa tutsun ama boyle araya gitmesi bekletmeleri beni cileden cikariyor artik :s aksama bidaha deniyecem canim..Kıyamam ya cok zor oylede başka bi caresi yok mu
7 gibi dene yine cnmsesini duysam sorun degil canim ne kadar tutarsa tutsun ama boyle araya gitmesi bekletmeleri beni cileden cikariyor artik :s aksama bidaha deniyecem canim..
tamam canim7 gibi dene yine cnm
Eminim cok yorulmuslardir ama bizde onlari dusune dusune kahroluyoruz.yeterki cok yoruasinlar sag salim donsun hepimizin askerleri..çok yorulmuşlardır t: 36544820 .!.:Off benimki de aramadi hala keske erken arayabilse böyle bütün günüm mutsuz geciyobugün egitimlerin ilk günü hepimizin neler yaptilar acaba
Aynen canim yorulmalari biseu degil sapasaglam dönsünler insallah. Yemin törenine 19 gün kaldi heyecan var miEminim cok yorulmuslardir ama bizde onlari dusune dusune kahroluyoruz.yeterki cok yoruasinlar sag salim donsun hepimizin askerleri..
hyr cnm bildigim kdriyla gec geliyolar iki gunBi konisayim canim ben de çok istiyorum gitmek inşallah gidebilirim canim.peki bisey sorucam canim bu evci izni ile ciktiklarinda askerlik süresinden mi gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?