Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Benimki de aramadi.zaten dünden moralim bozuktu iyice depresyona girdim bugun.benim ki ispartada on un 2 de bos saati olmuyor da mi arayamiyo askerim.yerden yere degisiyo herhalde kizlar.inşallah aksama ararda konusuruz bu sefer komutanı rahat birakirsa tabi ;(
.

aksam arar belki cnm bekleyelim bakalım

Off benimki de aramadi hala keske erken arayabilse böyle bütün günüm mutsuz geciyo bugün egitimlerin ilk günü hepimizin neler yaptilar acaba

çok yorulmuşlardır t: 36544820 .!.:
Off benimki de aramadi hala keske erken arayabilse böyle bütün günüm mutsuz geciyo bugün egitimlerin ilk günü hepimizin neler yaptilar acaba
Eminim cok yorulmuslardir ama bizde onlari dusune dusune kahroluyoruz.yeterki cok yoruasinlar sag salim donsun hepimizin askerleri..

Heyecan olmazmi hic ama ben gidemicem sanirim.daha askerime söylemedim bile gideceğimi konusamadikdun komutanı bagirdi kapatmak zorunda kaldi.ben uguruma söz vermiştim hatta yemin ettirdi yanina gelme ben dayanamam sonra hic geçmez günler diye onun için habersiz gidemiyorum yemin toreninde.onunla kinuscaktim gitmek için a
ma inşallah bugün konusabiliriz cc anim

Ben daha önceden asker bekleyen bikac kisiyle konustum da canim hatta biri var yemin törenine kadar her gün sürekli agliyomus falan, hepsi yemin töreninde gördükten sonra rahatliyosun alisiyosun ondan sonra falan diyo. Bi konus bakalim insallah gidebilirsin

Bi konisayim canim ben de çok istiyorum gitmek inşallah gidebilirim canim.peki bisey sorucam canim bu evci izni ile ciktiklarinda askerlik süresinden mi gidiyor ?

Askerlikten sayiliyo diye biliyorum canim. Ben bi de burda dagitim iznine cikinca askerlikten sayilmiyo diye okudum ama nisanlima sordum hatayda yol izni verilmiyomus bi hafta dagitim izni veriliyomus askerlikten sayiliyomus o da. Nisanlim öyle diyo ama kesin mi bilmiyorum.

ya bn dün konustumda askerim egitim baslicak fln demedi bahsetmedi hic bugunde aramadi her yerde ayni midir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…