- 14 Ağustos 2014
- 187
- 121
- 48
- 33
Benimki kisa donem ben anlatiyim sen ordan anla tatlim 22 temmuzda sonuclar aciklandi sulus deniyo o kagida acemi ve usya birligi neresi o yaziyo hangi tarih arasinda teslim olmasi gerekiyo o yaziyokızlar kisa donm yapanlarin usta birligi giderken mi belli oluyo
Ayyy ben olurum jandarmadami oleeesirtlarina cantalarini silahlarini alip dağa tirmaniyolar bi gece konakliyolar orda .ertesi gun istirahat li oluyorlar
Allah yardimciniz olsun kardeşyok cnm bizimki acemiligin son haftası belli olcak tek stresim o ztn suanda bi belli olsada rahatlasak
Aynen ole tatlim benimkide 13 teslim oldu ama onlarin sulus baslangiz tarihi 11 agustostu bana ole dedi bu tarihten beri askermisim ben dedi gelisleri 11 agustos sevgililer gunune burdalar yani tatlimbenim anlamadigim bisey var simdi benim askerim 14 agustos gitti 5 eylul yemin toreniyse 22 gun mu acemilik yapmis olacak yani?
Ayyy ben olurum jandarmadami oleee[/QUOTjandarma komando birliginde komandolr icindr heralde
Intikal acemiliktede oluyomu yaaasirtlarina cantalarini silahlarini alip dağa tirmaniyolar bi gece konakliyolar orda .ertesi gun istirahat li oluyorlar
saol cnm beklicz artk napalım bilgi icinde tsk ederm kisa donmlerde öyle oluyomus demekkiAllah yardimciniz olsun kardeş
internetten okudugum kdryla oyle askerime sormadim morali bozulmasin dieIntikal acemiliktede oluyomu yaaa
sevgililer gunune ne kaldi ki şurda bir an oncee gelsin bizde askerligin yarisini yemis oluyoruz dusuncesi bile harika:)Aynen ole tatlim benimkide 13 teslim oldu ama onlarin sulus baslangiz tarihi 11 agustostu bana ole dedi bu tarihten beri askermisim ben dedi gelisleri 11 agustos sevgililer gunune burdalar yani tatlim
Kesinlikle düsüncesi bile harikaa askerligin yarisinin bitmis olmasininn :)sevgililer gunune ne kaldi ki şurda bir an oncee gelsin bizde askerligin yarisini yemis oluyoruz dusuncesi bile harika:)
nerde cnm askerinTatildeydim anca dönebildim.Sevdiceğimin rahatı çok iyiymiş,sürekli de arıyor.Sizlerde durum nasıl kızlar ?
nerde cnm askerin
manisa kırkağaç cnm bnmkide bakalım usta birligi neresi oluckBurdur Merkez canım.Eğitim falan yapmıyorlarmış.Komutanı falan çok iyiymiş şükür.Senin sevdicek nerede ?
manisa kırkağaç cnm bnmkide bakalım usta birligi neresi oluck
Cok iyiymis sizin yerler canim Allah kavustursun. Bizim de durumlar iyiydi günde 3 kere ariyodu ama bugün hala aramadi. Egitimler basliycak denetim var diyodu ondandir diye umuyorumBen de Manisalıyım canım. :) Bizim usta Edirne Süloğlu çıktı.İnşallah sağ salim bitirip gelirler.Sizi de Allah kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?