- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Cok iyiymis sizin yerler canim Allah kavustursun. Bizim de durumlar iyiydi günde 3 kere ariyodu ama bugün hala aramadi. Egitimler basliycak denetim var diyodu ondandir diye umuyorum
edirne cok iyimis cnm ya sevindim senn adina inşallah bizimki de ii bi yer olurBen de Manisalıyım canım. :) Bizim usta Edirne Süloğlu çıktı.İnşallah sağ salim bitirip gelirler.Sizi de Allah kavuştursun.
Benimki de hatay iskenderunda denizci tatlim. Usta birliginde güzel yere düser rahat eder diyolar öyle olur insallah. Kisa dönem dimi seninki?Amin canım sağ olasın.Ondandır kuzum ya,akşam arar belki.Çok şükür kime sorduysam hep güzel yerler dediler,şükür sıkıntı yok şimdilik.Senin sevdicek nerede ?
Allah allah neden böyle oldu bugün hepimizebizde hergun konusuyoduk uzun olmasada hergun aryodu bugun aramadi
Benimki de hatay iskenderunda denizci tatlim. Usta birliginde güzel yere düser rahat eder diyolar öyle olur insallah. Kisa dönem dimi seninki?
Evet bizim oraya da iyi diyolar canim ama hatay suriyeyle komsu ya o tedirgin ediyo beni bir an önce bitirse su 1 ayi. Bizim kisa dönem malesef tatlım
gozun aydin canimm :)askim aradii simdi iyimis sesi iyi geliyodu evci iznine gelicekti cikartmicaklar galiba dedi ama mutluydu ilk defa dus almislar bugun ona bile sevinmis kiyamam ya
saol tatlım darısı basina naptin sen ara bi istersengozun aydin canimm :)
aradim bende bolukte ki komutanlarin mesaisi bitmis canim.. suan mumkun degil dedi. yarin sabah 9:30-10 da arayin dedi. umudum kalmadi yani anlayacagin.saol tatlım darısı basina naptin sen ara bi istersen
erteleyip duruyolar desenearadim bende bolukte ki komutanlarin mesaisi bitmis canim.. suan mumkun degil dedi. yarin sabah 9:30-10 da arayin dedi. umudum kalmadi yani anlayacagin.
aynen oyle.. adam mumkun degil dedikten sonra engel olamadim kendime adamda duydu zar zor tesekkur ettim kapattmerteleyip duruyolar desene
üzülme kuzum ya elimden bidi gelse yardimci olcmda bisi de yapamıyoruz kiaynen oyle.. adam mumkun degil dedikten sonra engel olamadim kendime adamda duydu zar zor tesekkur ettim kapattm
saol canim boyle destek olman yeter. yapcak biseyim yok sabretmekten baska..üzülme kuzum ya elimden bidi gelse yardimci olcmda bisi de yapamıyoruz ki
ailesiyle fln iletisimin varsa o sekilde bilgi al cnm ya da konustugun arkadaşların dan flnsaol canim boyle destek olman yeter. yapcak biseyim yok sabretmekten baska..
Canim senin askerin neredeydi? Benimki ispartada acaba ordaysa yapilacak bisey olur mu diye yardimci olmak istedim de ondan sordum canimaynen oyle.. adam mumkun degil dedikten sonra engel olamadim kendime adamda duydu zar zor tesekkur ettim kapattm
manisa merkezdeymis cnmCanim senin askerin neredeydi? Benimki ispartada acaba ordaysa yapilacak bisey olur mu diye yardimci olmak istedim de ondan sordum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?