Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Cok iyiymis sizin yerler canim Allah kavustursun. Bizim de durumlar iyiydi günde 3 kere ariyodu ama bugün hala aramadi. Egitimler basliycak denetim var diyodu ondandir diye umuyorum

Amin canım sağ olasın.Ondandır kuzum ya,akşam arar belki.Çok şükür kime sorduysam hep güzel yerler dediler,şükür sıkıntı yok şimdilik.Senin sevdicek nerede ?

Amin canım sağ olasın.Ondandır kuzum ya,akşam arar belki.Çok şükür kime sorduysam hep güzel yerler dediler,şükür sıkıntı yok şimdilik.Senin sevdicek nerede ?
Benimki de hatay iskenderunda denizci tatlim. Usta birliginde güzel yere düser rahat eder diyolar öyle olur insallah. Kisa dönem dimi seninki?

Benimki de hatay iskenderunda denizci tatlim. Usta birliginde güzel yere düser rahat eder diyolar öyle olur insallah. Kisa dönem dimi seninki?

Sizin yeri de iyi diye duymuştum ben sanki,öyle hatırlıyorum canım.İnşallah öyledir.Hakkında en hayırlı en güzel yer olur inşallah.Evet canım kısa dönemiz şükür siz de mi kısa dönemsiniz ?

Evet bizim oraya da iyi diyolar canim ama hatay suriyeyle komsu ya o tedirgin ediyo beni bir an önce bitirse su 1 ayi. Bizim kisa dönem malesef tatlım

askim aradii simdi iyimis sesi iyi geliyodu evci iznine gelicekti cikartmicaklar galiba dedi ama mutluydu ilk defa dus almislar bugun ona bile sevinmis kiyamam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…