Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

manisa merkezdeymis cnm
Anladim canim elimden bisey gelse keşke ama manisa Foça isparta zor eğitim veren yerler benide daha bu saat oldu arayamadi askerim saglik olsun iyi olduklarini biliyoruz allahtan bi ttehlike yok acemilikte icimizi ferah tutmaktan başka çare yok tatlim

Ayy icimiz kararmis hepimizinnnn benim adamda aramadi daha temizlik denetimi varmis bugun bide esas egitimler baslicakti kizlar ararlar herhalde yaa

bnmki tutturdu annmi ara die ya kadınla hic tanismadim arayip ne diyim soyleyncede bozuldu

Dur tatlim belki annesi bisi demistir belki askerligi mana olur tanismak istemistir artik anliyorum ben seni bende 1_2 kere gordum kaynanami toren icin gerekirse aricam mesela bide bak boyle bi donemde tanismak hos bile olabilir ilk adim icin bide boyle dusun tatlim artik onlarin iyi olsunda biz ne istersek yapalim

Ara canim ara birbirinize destek olusunuz.askerim aradi simdi konuştuk.dun ablasinin hasta olduğunu söylemişti ablasiyla konuştum geçmiş olsun dedim bugün aaskerine söyleyince çok mutlu oldu sağol askim dedi iki defa.yani sen de ara boyle zamanda daha iyi daha sıkı olur bağlar kurulan ilişkiler.

Kizlar benim askim da aradi egitimden arayamamis bi de albay gelmis denetim yapmislar. Aslinda moralim iyiydi ama sesi durgun yorgun gibi geliyodu birden kötü oldum. Vallahi hepimizin ici karardi bugün yahu

Simdi tekrar aradı biraz once kizdi ya pişman olmus kiyamam anneme verdim numarani o aricak seni cagirick seni git tanis gem bndende rahat haber alirsin dedi :)

annesi aricakmis bni müsait bi zamnda gidip tanisicam bakalim heyecan yaptim :)

Katiliyorum cok hos olmuş

Yaaaa bak tanismak icin neguzel bi baslangic
Bwnim askerim aramadi dahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…