- 14 Ağustos 2014
- 187
- 121
- 48
- 33
Anladim canim elimden bisey gelse keşke ama manisa Foça isparta zor eğitim veren yerler benide daha bu saat oldu arayamadi askerim saglik olsun iyi olduklarini biliyoruz allahtan bi ttehlike yok acemilikte icimizi ferah tutmaktan başka çare yok tatlimmanisa merkezdeymis cnm
Annesini nie aricakmisin kibnmki tutturdu annmi ara die ya kadınla hic tanismadim arayip ne diyim soyleyncede bozuldu
bn söyledim sen ara die tutturdu nie diyorum bisi de demiyo sinirlendi kendi kendine ey allahmAnnesini nie aricakmisin ki
Ay yanlis yazmisim canim ya uzun dönem diycektimYüreğini ferah tut canım,Rabbim hepsini korusun inşallah.Niye maelesef dedin ki ?
Ay yanlis yazmisim canim ya uzun dönem diycektim
Simdi tekrar aradı biraz once kizdi ya pişman olmus kiyamam anneme verdim numarani o aricak seni cagirick seni git tanis gem bndende rahat haber alirsin dedi :)Dur tatlim belki annesi bisi demistir belki askerligi mana olur tanismak istemistir artik anliyorum ben seni bende 1_2 kere gordum kaynanami toren icin gerekirse aricam mesela bide bak boyle bi donemde tanismak hos bile olabilir ilk adim icin bide boyle dusun tatlim artik onlarin iyi olsunda biz ne istersek yapalim
Bebegim ailesiyle bi iletisimin var miguzel dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar. allah hepimize sabir versin.
annesi aricakmis bni müsait bi zamnda gidip tanisicam bakalim heyecan yaptim :)Ara canim ara birbirinize destek olusunuz.askerim aradi simdi konuştuk.dun ablasinin hasta olduğunu söylemişti ablasiyla konuştum geçmiş olsun dedim bugün aaskerine söyleyince çok mutlu oldu sağol askim dedi iki defa.yani sen de ara boyle zamanda daha iyi daha sıkı olur bağlar kurulan ilişkiler.
Katiliyorum cok hos olmuşAra canim ara birbirinize destek olusunuz.askerim aradi simdi konuştuk.dun ablasinin hasta olduğunu söylemişti ablasiyla konuştum geçmiş olsun dedim bugün aaskerine söyleyince çok mutlu oldu sağol askim dedi iki defa.yani sen de ara boyle zamanda daha iyi daha sıkı olur bağlar kurulan ilişkiler.
Ayy bak güzel biseye vesile oldu bu askerlikannesi aricakmis bni müsait bi zamnda gidip tanisicam bakalim heyecan yaptim :)
o yokken daha rahat olur belki utandirmaz bni:)Ayy bak güzel biseye vesile oldu bu askerliko yokken biraz cekinirsin ama olsun o gelene kadar yakinlasmis olursunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?