uzulme tatlim arar belki birazdanYaaaa bak tanismak icin neguzel bi baslangic
Bwnim askerim aramadi dahaaa
canim senn durununu anlattım askerime korkmasin yurtdisi ya ulaşamıyodur can tehlikemiz yok sonucta egitimde daha agirlasmadi ztn dediguzel dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar. allah hepimize sabir versin.
Evet bu da bi bakis acisio yokken daha rahat olur belki utandirmaz bni:)
Intikal dogruymus cnm inşallah 22 gune gelirim yoksa intikaller var dedi sennki kac gun acemilikte kalicakAyy benimki arasın ıntikal işini sorcam
saol cnm iyiki varsınızEvet bu da bi bakis acisicok sevindim senin adina canim :*
malesef canim.. sadece arkadasiyla konusursa haberini alabilirim onu da 2. gun aramisti oyle aldim haberini okadar canim..Bebegim ailesiyle bi iletisimin var mi
sana nasil tesekkur etsem az cok saol canim cokk allah razi olsun senden de askerinden de..canim senn durununu anlattım askerime korkmasin yurtdisi ya ulaşamıyodur can tehlikemiz yok sonucta egitimde daha agirlasmadi ztn dedi
ne guzel canim tanisin boyle daha kolay olur cok sevindim darisi basimiza :)Simdi tekrar aradı biraz once kizdi ya pişman olmus kiyamam anneme verdim numarani o aricak seni cagirick seni git tanis gem bndende rahat haber alirsin dedi :)
ne demk cnm biraz icin ferahladiysa ne mutlu bizemalesef canim.. sadece arkadasiyla konusursa haberini alabilirim onu da 2. gun aramisti oyle aldim haberini okadar canim..
sana nasil tesekkur etsem az cok saol canim cokk allah razi olsun senden de askerinden de..
amin cnm herseyde bi hayir varmis baksana:)ne guzel canim tanisin boyle daha kolay olur cok sevindim darisi basimiza :)
malesef canim.. sadece arkadasiyla konusursa haberini alabilirim onu da 2. gun aramisti oyle aldim haberini okadar canim..
Kuzum benim cok zor gercekten ya allah yardimcin olsunhangi sehirdesin sen? Askerin kibrista mi
He sen yurtdisindasin anladim canimaskerim manisa merkezde canim bende belcikadayim.. saol canim amin
Cnm benimkinde intikal yokmus benimki yeni gelenlete bot dagitmis bugunIntikal dogruymus cnm inşallah 22 gune gelirim yoksa intikaller var dedi sennki kac gun acemilikte kalicak
hmm iyi cnm inşallah bnmkide 22 gun yaparda intikal olmaz benmkide yrn yemk dagitcakmis:)Cnm benimkinde intikal yokmus benimki yeni gelenlete bot dagitmis bugun
Maşallah pek güzelsiniz, profil fotoğrafın çok hoşAz mutlu az mutsuz arada gidip gelmekteyim :)
askerin aradi mi canımAz mutlu az mutsuz arada gidip gelmekteyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?