Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

OTE="Mutella, post: 36549639, member: 436904"]Maşallah pek güzelsiniz, profil fotoğrafın çok hoş [/QUOTE]
Cok tesekkur ederim tatlim :)

askerin aradi mi canım
Aradi canim allahima şükür konuştuk bu aksam.dun komutanı bagirdigundan kapamak zorunda kaldim dedi.kiyamam askimâ bezelye yemeği cikmis bugün yemiş sen beni merak etme yemekler güzel çok iyi cikiyo yiyorum da dedi :) seninki aradi mi canim ?

Askerin nerde? Uzun dönem mi yapıyor canım?

ewet cnm aradi iki defa..banyo yapmislar bugun bi mutlu olmus anlatamam :)

Askerim aradi sukur oglene kadar egitim yapmislar sonra spor yapcaklat ayrilmis benimki ameliyatli spor yapmicak depoya yatdima gitmisler oturdugu yerden yeni gelenlere bot dagitmis 43 numara komutanlarla oturmuslar konusmuslar yarin silahlarini alcaklarmis sabah 4 de kalkcakmis butun gun mutfaktalarmis sesi cok iyi geliyordu

Oh ben de konustum, egitimden dolayi yorulmus bugün bayagi. Soför solucakmis ama ne kullanacagi yarin belli olucakmis

Ayy biz bi hafta uzun konusamayiz dedi nisanlim

Hiç belli olmaz kuzum ya,canını sıkma sen.Sıra olmaz ankesörlüde,eğitim aksar vs.bir şey olur.İnşallah konuşursunuz.Bizim de ilk oldu bu uzun konuşma,netti sesi de.Geçecek inşallah,ne güzel nişanlıymışsınız da.

Öyle valla canim cok ekmegini yiyorum bu nisanliligin :) sabredicez artik nerdeyse bi haftayi devirdik bile bak 2 hafta kalmak üzere

Sizi de allah kavustursun canum uzun donem mi seninkide ?
Yok canım kısa bizimki, ben 354. dönemdenim zaten. Çizelgem silindiği için görünmüyo ama tezkereci oldum nerdeyse
Bi de benden alıntı yapmışsın ama bende görünene bakar mısın Off tövbe yaa,
kullanıcı ismine bak

Canim ben anlamadim ki neden öyleoolmuş kullanuci ismi. bir de senin aşina çok sevindim inşallah bizlerde senin gibi olucaz seneye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…