- 14 Ağustos 2014
- 187
- 121
- 48
- 33
Aradi canim allahima şükür konuştuk bu aksam.dun komutanı bagirdigundan kapamak zorunda kaldim dedi.kiyamam askimâ bezelye yemeği cikmis bugün yemiş sen beni merak etme yemekler güzel çok iyi cikiyo yiyorum da dedi :) seninki aradi mi canim ?askerin aradi mi canım
Askerin nerde? Uzun dönem mi yapıyor canım?Aradi canim allahima şükür konuştuk bu aksam.dun komutanı bagirdigundan kapamak zorunda kaldim dedi.kiyamam askimâ bezelye yemeği cikmis bugün yemiş sen beni merak etme yemekler güzel çok iyi cikiyo yiyorum da dedi :) seninki aradi mi canim ?
ewet cnm aradi iki defa..banyo yapmislar bugun bi mutlu olmus anlatamam :)Aradi canim allahima şükür konuştuk bu aksam.dun komutanı bagirdigundan kapamak zorunda kaldim dedi.kiyamam askimâ bezelye yemeği cikmis bugün yemiş sen beni merak etme yemekler güzel çok iyi cikiyo yiyorum da dedi :) seninki aradi mi canim ?
İspartada canim uzun donem malesef.seninki nerde canum ?Askerin nerde? Uzun dönem mi yapıyor canım?
Oyy, Allah kavuştursun, Ankara'da canım benim askerim de.İspartada canim uzun donem malesef.seninki nerde canum ?
Allah sabır versin kuzumen az konuşanlar arasındayım gideli 5 gün oldu 2 defa konuştum
Ayy biz bi hafta uzun konusamayiz dedi nisanlimBiz de yarım saat konuştuk akşam üzeri çok şükür. :)
Ayy biz bi hafta uzun konusamayiz dedi nisanlim
Öyle valla canim cok ekmegini yiyorum bu nisanliligin :) sabredicez artik nerdeyse bi haftayi devirdik bile bak 2 hafta kalmak üzere
Sizi de allah kavustursun canum uzun donem mi seninkide ?allah36904 .!.:Oyy, Allah kavuştursun, Ankara'da canım benim askerim de.
Yok canım kısa bizimki, ben 354. dönemdenim zaten. Çizelgem silindiği için görünmüyo ama tezkereci oldum nerdeyseSizi de allah kavustursun canum uzun donem mi seninkide ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?