Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

kızlar bende haber alamamıştım ama akşam 8 bucukta aradı sonunda derin bi nefes alabildim bende hadi gözümüz aydıgn olsun inşallah gündet 1 kere de 0lsa ş seslerini duyarız

en az konuşanlar arasındayım gideli 5 gün oldu 2 defa konuştum

Aynı durumdayız canım ya.14 ünde gitti.Bi kez birliğine teslim olmadan yanındaki arkadaşının telefonundan aradı, yine aynı gün ben teslim oldum diye aradı.Ertesi gün de aradı ve her gün arayamayabilirim dedi.Bi de dün aradı işte.

kıyamam ya canım fırsat bulamıyordur arar merak etme bekle sen umudunu kesmeden

Kızlar siz aynı şehirlerdeydiniz galiba sevdiceklerle.Biz ilişkimizin başından beri uzak olduğumuzdan alışkınız,askerlik gibi bile gelmiyor bize.

Dün annemin bi arkadasiyla konustum, bunlar sizin hayatinizda olan güzel seyler aslinda diyo, bunlarin da iliskinize kattigi farkli güzellikler var asker yolu bekliyosun nisanlin saglikli, iliskiniz güzel daha genceciksiniz daha ne istiyosun bence bu sürecin de keyfini cikar diyo. Hakli aslinda ama ne biliyim üzülmeden edemiyo iate insan...

Kızlar siz aynı şehirlerdeydiniz galiba sevdiceklerle.Biz ilişkimizin başından beri uzak olduğumuzdan alışkınız,askerlik gibi bile gelmiyor bize.
Evet öyleydik canim hele su yaz dönemi sürekli beraberdik hep beraber tatile gittik, biz ayni memleketliyiz sonra beraber memlekete gittik falan. Askere gitmeden önceki bi hafta da her gün beraberdik. Onun icin bu kadar zorlaniyorum kis dönemi olsa haftada bir görüsüyo olsaydık bu kadar zorlanmazdik belki. Siz hangi sehirlerdesiniz canim zor olmuyo mu?

kızlar günaydınnn

ben 354. dönem yarenlerindenim, askerliğimiz biteli 3 hafta oldu

hepinize hayırlı teskereler diliyorum

eğer sormak/konuşmak istediğiniz şeyler olursa, çekinmeden rahatsız edebilirsiniz

kızlar günaydınnn

ben 354. dönem yarenlerindenim, askerliğimiz biteli 3 hafta oldu

hepinize hayırlı teskereler diliyorum

eğer sormak/konuşmak istediğiniz şeyler olursa, çekinmeden rahatsız edebilirsiniz
Su an tek sormak istedigim seyy ne zaman alisiliyoo :) cok zorlaniyorum su iki gündür. .

Su an tek sormak istedigim seyy ne zaman alisiliyoo :) cok zorlaniyorum su iki gündür. .

ilk 10 gün falan çok zor geçiyo, sonra onlar da orda bi düzene girdiği için aradığı saatler düzenleşiyor, konuşma süreleri artıyor falan, biraz biraz alışma süreci başlıyor o zaman

Ay insallah canim. Gerci o zaman da acemilik bitiyo zaten, 18 gün kaldi bitmeaine. Seninki nerde yapmisti?

Ay insallah canim. Gerci o zaman da acemilik bitiyo zaten, 18 gün kaldi bitmeaine. Seninki nerde yapmisti?

acemilikten sonra da eğer yer değişikliği varsa, ustalığın ilk haftası da sıkıntılı geçiyor. o, yeni ortama uyum sağlamaya çalışırken biraz size nazlanabiliyor falan

benimkinin acemilik Tekirdağ, ustalık Geibolu idi. sizin neresi?

Al bizden de o kadar :) ama telefona yapisik yasiyoduk sadece telefonla konusamamamiz etkiliyor eskisi gibi saatlerce konusamiyoz ama allahima sşükürssesini duyabiliyor her gün :)

Oh rahatmis sizinkisi :) bizim de acemilik hatay iskenderunda ustalil daha belli degil. Acemilik zorlu maya baslamis da ustalikta rahat edersin diyolarmis. 1 ayi bulacak anlasilan bizim alismamiz :) geldikten sonra nasil bi sürec oluyo peki? Yani askerlik degistirir olgunlastirir iliskiye katkilari var falan diyolar ya dogru mi bunlar

Kuzucum biz 4 yıl arkadaştık üniversitede.Mezun olmaya 15 gün kala sevgili olduk.Geçen yıl Eylül'de,geçtiğimiz Şubat ve Mayıs aylarında yanıma geldi.Matematik öğretmeni,Erzurum'a atandı orada görev yapıyor.Ben de Türkçe mezunuyum,atama bekliyorum.Ben Manisalıyım o Karabük. Yani biz uzağa alışkınız,tek derdimiz mesajlaşamamak onun dışında şükürler olsun sıkıntı yok.Ondan size çok koyuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…