en az konuşanlar arasındayım gideli 5 gün oldu 2 defa konuştum
kıyamam ya canım fırsat bulamıyordur arar merak etme bekle sen umudunu kesmedenAynı durumdayız canım ya.14 ünde gitti.Bi kez birliğine teslim olmadan yanındaki arkadaşının telefonundan aradı, yine aynı gün ben teslim oldum diye aradı.Ertesi gün de aradı ve her gün arayamayabilirim dedi.Bi de dün aradı işte.
Ya ben iyiydim aslinda ama iki gündür cok kötü hissediyorum kendimi niye böyle oldu anlamadimkizlar zaman gecmiyo yaaaaaa
Evet öyleydik canimKızlar siz aynı şehirlerdeydiniz galiba sevdiceklerle.Biz ilişkimizin başından beri uzak olduğumuzdan alışkınız,askerlik gibi bile gelmiyor bize.
Su an tek sormak istedigim seyy ne zaman alisiliyoo :) cok zorlaniyorum su iki gündür. .kızlar günaydınnn
ben 354. dönem yarenlerindenim, askerliğimiz biteli 3 hafta oldu
hepinize hayırlı teskereler diliyorum
eğer sormak/konuşmak istediğiniz şeyler olursa, çekinmeden rahatsız edebilirsiniz
Su an tek sormak istedigim seyy ne zaman alisiliyoo :) cok zorlaniyorum su iki gündür. .
Ay insallah canim. Gerci o zaman da acemilik bitiyo zaten, 18 gün kaldi bitmeaine. Seninki nerde yapmisti?
Al bizden de o kadar :) ama telefona yapisik yasiyoduk sadece telefonla konusamamamiz etkiliyor eskisi gibi saatlerce konusamiyoz ama allahima sşükürssesini duyabiliyor her gün :)Kızlar siz aynı şehirlerdeydiniz galiba sevdiceklerle.Biz ilişkimizin başından beri uzak olduğumuzdan alışkınız,askerlik gibi bile gelmiyor bize.
Oh rahatmis sizinkisi :) bizim de acemilik hatay iskenderunda ustalil daha belli degil. Acemilik zorlu maya baslamis da ustalikta rahat edersin diyolarmis. 1 ayi bulacak anlasilan bizim alismamiz :) geldikten sonra nasil bi sürec oluyo peki? Yani askerlik degistirir olgunlastirir iliskiye katkilari var falan diyolar ya dogru mi bunlaracemilikten sonra da eğer yer değişikliği varsa, ustalığın ilk haftası da sıkıntılı geçiyor. o, yeni ortama uyum sağlamaya çalışırken biraz size nazlanabiliyor falan
benimkinin acemilik Tekirdağ, ustalık Geibolu idi. sizin neresi?
Evet öyleydik canimhele su yaz dönemi sürekli beraberdik hep beraber tatile gittik, biz ayni memleketliyiz sonra beraber memlekete gittik falan. Askere gitmeden önceki bi hafta da her gün beraberdik. Onun icin bu kadar zorlaniyorum kis dönemi olsa haftada bir görüsüyo olsaydık bu kadar zorlanmazdik belki. Siz hangi sehirlerdesiniz canim zor olmuyo mu?
Al bizden de o kadar :) ama telefona yapisik yasiyoduk sadece telefonla konusamamamiz etkiliyor eskisi gibi saatlerce konusamiyoz ama allahima sşükürssesini duyabiliyor her gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?