Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

O da zor olur bebegim ya sürekli telefona gider elin ama napalim alismak zorundayiz bu da gecer hayirlisiyla :)

Slm kizlar sabahtan beri kastamonuda otel ariyorum bitane mi bos otel olmaz pehhh yaniiaskerim evci cikcakti ne dicemben ona simdi

rahat sayılırdı evet

geldikten sonra 2 günde unutuyosun askerliği 3 hafta olmuş geleli, ama sanki o süreci hiç yaşamamışız gibi geliyor bana

ilişkimize katkısı oldu olumlu yönde, özledik, özledikçe daha çok sevdik, daha çok bağlandık

bir de birbirimizin kıymetini daha iyi anladık

Iliskisine cok zarar verenler de var diye duydum ama onlar yeterince güclü değilmiş demekki tatlim ben de olumlu yönde katkisi olur diye düşünüyorum :)

Iliskisine cok zarar verenler de var diye duydum ama onlar yeterince güclü değilmiş demekki tatlim ben de olumlu yönde katkisi olur diye düşünüyorum :)
Bence iliskininbasndan itibaren karsilikli emek ortada bulusma sinirlari bilme varsa temel saglamsa birikmisliklrr yoksa sikinti olucagini sanmıyorum

Benim askerin oldugu boluk mutfakciymis bugun sabah 4 de kalkcaz dedi mutfakta ne is varsa yapcaklarmis bnimkinin elide agir ne yapti merakediyom valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…