- 16 Ağustos 2014
- 408
- 205
- 48
O da zor olur bebegim ya sürekli telefona gider elinKuzucum biz 4 yıl arkadaştık üniversitede.Mezun olmaya 15 gün kala sevgili olduk.Geçen yıl Eylül'de,geçtiğimiz Şubat ve Mayıs aylarında yanıma geldi.Matematik öğretmeni,Erzurum'a atandı orada görev yapıyor.Ben de Türkçe mezunuyum,atama bekliyorum.Ben Manisalıyım o Karabük. Yani biz uzağa alışkınız,tek derdimiz mesajlaşamamak onun dışında şükürler olsun sıkıntı yok.Ondan size çok koyuyordur.
Ya ben iyiydim aslinda ama iki gündür cok kötü hissediyorum kendimi niye böyle oldu anlamadimgercekten de zaman gecmiyo ne zaman aliscaz ki biz yaa
O da zor olur bebegim ya sürekli telefona gider elinama napalim alismak zorundayiz bu da gecer hayirlisiyla :)
Insallah devam eder tatlim :)Sürekli aradığından pek anlamadım daha askerliği.Bilmiyorum böyle devam eder mi tabi. :)
Insallah devam eder tatlim :)
Degisiyo tatlim ben dun 2 kere konustum mesela nedenkiKizlar bisey sorucam askerlerinizle günde 1 kere mi konusuyosunuz?
Ya gitti cizelgeler yaaaaKızlar çizelgelerimize ne olmuş yaa
Oh rahatmis sizinkisi :) bizim de acemilik hatay iskenderunda ustalil daha belli degil. Acemilik zorlu maya baslamis da ustalikta rahat edersin diyolarmis. 1 ayi bulacak anlasilan bizim alismamiz :) geldikten sonra nasil bi sürec oluyo peki? Yani askerlik degistirir olgunlastirir iliskiye katkilari var falan diyolar ya dogru mi bunlar
Ay dün cok gec aradi da canim iki kere konustuk ama kisa kisaydi bugüb de hala aramadi. Depresifim bu aralar idare edin :)Degisiyo tatlim ben dun 2 kere konustum mesela nedenki
Iliskisine cok zarar verenler de var diye duydum ama onlar yeterince güclü değilmiş demekki tatlim ben de olumlu yönde katkisi olur diye düşünüyorum :)rahat sayılırdı evet
geldikten sonra 2 günde unutuyosun askerliği3 hafta olmuş geleli, ama sanki o süreci hiç yaşamamışız gibi geliyor bana
ilişkimize katkısı oldu olumlu yönde, özledik, özledikçe daha çok sevdik, daha çok bağlandık
bir de birbirimizin kıymetini daha iyi anladık
Ozamannn asker donusu ewlilik teklifi bekleyin kizlarrr
WayyyBence de bekleyin :)
Benimki askerden döndükten tam 1 hafta sonra evlenme teklif etti bana :)
Bence iliskininbasndan itibaren karsilikli emek ortada bulusma sinirlari bilme varsa temel saglamsa birikmisliklrr yoksa sikinti olucagini sanmıyorumIliskisine cok zarar verenler de var diye duydum ama onlar yeterince güclü değilmiş demekki tatlim ben de olumlu yönde katkisi olur diye düşünüyorum :)
Anca firsat bluyolardir tatlimAy dün cok gec aradi da canim iki kere konustuk ama kisa kisaydi bugüb de hala aramadi. Depresifim bu aralar idare edin :)
Beni de armadiaskerim aramadi
Arar tatlim simdi yemek saatleridir buyuk ihtimal 7den sonra ararlar du baklim benimkide mutfaktan cikabilirse bugun aricak insallahaskerim aramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?