bnmkide mutfakci bugun 3 gibi arayabilirim dedi ama aramadiBenim askerin oldugu boluk mutfakciymis bugun sabah 4 de kalkcaz dedi mutfakta ne is varsa yapcaklarmis bnimkinin elide agir ne yapti merakediyom valla:)
Yok bacim nereye aricak osaatte anca ogle yemegi bulasiklRini topluyolardir :) eee aksamada hazirlik yapmak lazim ayy tam ew hanimi moduna bagladi valla bunlar haftasonu temizlik bugun mutfak anne ewinde yapmazlar bakalim hanim ewinde napcaklar benimki cok diyodu ben sana yardim ederim diye askerlikten sonra du bakalim gorcezbnmkide mutfakci bugun 3 gibi arayabilirim dedi ama aramadi
Kuzum bisey sorucam ya yanlis anlama sakin ben iki gündür aksama kadar konusamadigim icin cok mutsuz hissediyorum kendimi senin askerin aramadigi zamanlarda da hic moralin bozulmuyo ne güzel, bunun icin bize önerebilecegin bisey var miArar tatlim simdi yemek saatleridir buyuk ihtimal 7den sonra ararlar du baklim benimkide mutfaktan cikabilirse bugun aricak insallah
aynn acaba naptilar cok merak ediyorum:)Yok bacim nereye aricak osaatte anca ogle yemegi bulasiklRini topluyolardir :) eee aksamada hazirlik yapmak lazim ayy tam ew hanimi moduna bagladi valla bunlar haftasonu temizlik bugun mutfak anne ewinde yapmazlar bakalim hanim ewinde napcaklar benimki cok diyodu ben sana yardim ederim diye askerlikten sonra du bakalim gorcez
Yanlis anlarmiyim hic tatlim benimde gozum tel. Bakma ama en azindan suan ne yaptigini biliyorum arayip arayamicani biliyorum oyuzden simdi rahatim ilk gunler bende 3 gece uyumadim o kor olasica ozlem hep var ama ben hayal kuruyorum 2 hafta sonra gelcek nasil kosup sarilcam diye bide benim askerim kisin 4 ay istanbulda calisti haftasonlari anca gelebiliyodu bizi gormeye haftaici hic konusamiyoduk hic yani ozamanda suan calismasi lazim arayamaz haftasonunu bekle diyodum hep kendime simdide ayni ama mesela bazi arkadaslar icin cok zor sesini duyamamis duysada askerinin sikintisi var adamda psikoloji kalmamis zaten kendi psikolojisi yetmez gibi onu toplamaya calisir bide konusamayinca bilemiyosun hersey mualllak bu sefer kafada kurmaya basliyosun dogal olarakKuzum bisey sorucam ya yanlis anlama sakin ben iki gündür aksama kadar konusamadigim icin cok mutsuz hissediyorum kendimi senin askerin aramadigi zamanlarda da hic moralin bozulmuyo ne güzel, bunun icin bize önerebilecegin bisey var mi
Ay ben de öyle düsünmeye calisiyim bari canim ya cok sagol. Biz 6 yildir hic ayrilmadik o yüzden böyle oldumYanlis anlarmiyim hic tatlim benimde gozum tel. Bakma ama en azindan suan ne yaptigini biliyorum arayip arayamicani biliyorum oyuzden simdi rahatim ilk gunler bende 3 gece uyumadim o kor olasica ozlem hep var ama ben hayal kuruyorum 2 hafta sonra gelcek nasil kosup sarilcam diye bide benim askerim kisin 4 ay istanbulda calisti haftasonlari anca gelebiliyodu bizi gormeye haftaici hic konusamiyoduk hic yani ozamanda suan calismasi lazim arayamaz haftasonunu bekle diyodum hep kendime simdide ayni ama mesela bazi arkadaslar icin cok zor sesini duyamamis duysada askerinin sikintisi var adamda psikoloji kalmamis zaten kendi psikolojisi yetmez gibi onu toplamaya calisir bide konusamayinca bilemiyosun hersey mualllak bu sefer kafada kurmaya basliyosun dogal olarak
Neler yapmis tatlimm :)askerimle 20 dk konustum
mutfaktaymis bugun dağıt temizle paspas cek butun gun ugrastik dio ama mutfakta ii oldu kaynastik iyice arkadaslarka dedi yrnda silah eğitimleri basliyomus bizimki komutanina herseyimi alin bni burdan yemin toreninde gönderin demiş canim bnm ya :)Neler yapmis tatlimm :)
Benim de en gec 7de aramisti bu zamana kadar ama bugün hala aramadiHergun aradigi saatler neden birbirini tutmuyo ki genellikle 7 7 buçuk arasi konuşuyorduk daha arayamadi askerim
bnmki bzn 9 da ariyo ararlt birazdan cnmBenim de en gec 7de aramisti bu zamana kadar ama bugün hala aramadioff saat kac oldu ya
Ben yapamiyom yaa baba faktoru varda ne olur ne olmazsafak sayari telefonuma yükledim ordan sayıyorum:)
Bende ayniyim cnm benim yaabn alıştım sanki biraz ilk gunler dunyam basima yikilmisti sudan cikmis balik gibiydim simdi geriye özlem ksldi sadece
Ayy baktim 1 tane odalari klmis 80-100 tlye verio hayir askerim ailesiyle kalcak benim ayarladigimda belli duzgun bi yer olsun dedim kalmamis konaklarda yerKastamonu'da öğrenciliğim geçti,babam mezuniyetimde Kale Otel diye bir yerde kalmıştı.Huzur da vardı,kenar mahalle otelleri,sadece yatak duş tuvalet var,30-40 tl bunlara da baktın mı canım ? Benim sevdicek de aramadı,birazdan arayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?