Ayy benimki napti acaba daha aramadi askerim yaa kiyamam adamlar ne hale gelmis yaaamutfaktaymis bugun dağıt temizle paspas cek butun gun ugrastik dio ama mutfakta ii oldu kaynastik iyice arkadaslarka dedi yrnda silah eğitimleri basliyomus bizimki komutanina herseyimi alin bni burdan yemin toreninde gönderin demiş canim bnm ya :)
kan almışlar bnmkini kan tutuyo bayiliyodum az kalsin dio :)Ayy benimki napti acaba daha aramadi askerim yaa kiyamam adamlar ne hale gelmis yaaa
Tabi tatlim bizde 5 yillik olcaz insallah orda arkadaslari vana interneti olmayan telefonla gelmeyin diyomus dusun yaniAy ben de öyle düsünmeye calisiyim bari canim ya cok sagol. Biz 6 yildir hic ayrilmadik o yüzden böyle oldumdogru söylüyosun aslinda surda iki hafta kalmis sabrediyim sonra görücem zaten bikac gün boyunca ustalikta da telefon sokar zaten
Ayy niye ki :Skan almışlar bnmkini kan tutuyo bayiliyodum az kalsin dio :)
himm o znn sıkıntı cnm bizde babm bakmaz öyle rahatim o yüzdenBen yapamiyom yaa baba faktoru varda ne olur ne olmaz
bazı testler yapiliyomus sanirimAyy niye ki :S
tedbir amaçlı hepatit b flnNe testi yahuuu :S
ilk fefa aramiyo galiba dimi canimAskerim aramadiiibutun gun bu saatleri bekliyom yahuuu bi heves sesine kurban olduum
arar bncede canim daha zamn varAramazsa bi ilkimizi daha yasiyacaz hayirlisi du bakalim ben umutluyum
En zoruda bu durumumuzBenimkide bu saat oldu aramadi cok mutsuzum bisey de yapamiyorum
Offf bilmiyorum ama ben cok kötüyüm migrenim tuttu ve gerçekten merak etmeye basladimsemizotuama36562962 .!.:Ay benimki de aramadi halaa ücümüz de bekliyoruzz 11 11 bucuga kadar yolu var. Aramazlarsa ilk olucak gercekten. Niye aramiyolar ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?