- 16 Ağustos 2014
- 408
- 205
- 48
Bebegim ben de öyleydim bütün gün ruh gibi dolastim ama ücümüzünki de aramadigina göre yine egitimdendir diye düsünmeye basladim. Üzme kendini kiyamam sanaOfff bilmiyorum ama ben cok kötüyüm migrenim tuttu ve gerçekten merak etmeye basladim
Ay neguzel baban var senin yaaaBebegim ben de öyleydim bütün gün ruh gibi dolastim ama ücümüzünki de aramadigina göre yine egitimdendir diye düsünmeye basladim. Üzme kendini kiyamam sanabi de babam kizdi biraz asker o sürekli arayamaz alis artik falan diye
Ben kizdi diyom kuşum niye imreniyonnAy neguzel baban var senin yaaaimrendim valla bede nerdeeeeee
Sen bugün de ulasamadin mi bebegimkorkmayin kizlaR ararlar.. merak etmeyin alisiyo insan bi sure sonra.
hayir canimSen bugün de ulasamadin mi bebegim
Ay senin gorumcen mivar ay benimde eltim olcakkizlar gorumcemle konustum anam cok heyecan yaptım:)
var hemde iki tane eltim olmicak ama :)Ay senin gorumcen mivar ay benimde eltim olcak
En azindan sen konusabiliyon benimkinin haberi bile yokBen kizdi diyom kuşum niye imreniyonn
Ayyy nnasillar nasil hecti gorusmevar hemde iki tane eltim olmicak ama :)
gayet sıcakti bn biraz sacmalamis olabilirim heyecandan yarin yine ararim seni müsait bi gunde mutlaka bekliyorum dediAyyy nnasillar nasil hecti gorusme
bu saatten sonra arayamaz dicmde 11 de arayanda oluyo belli olmz heralde ama sennki firsatini bulsa mutlaka arar die düşünüyorum cnmArayamicak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?