en güçlü muz sendin olmaz ama simdi boyle firsat bulamamistr cnmAglayabilirmiyim lutfen cok mutsuzum
yrn konusursun cnm iyi oldugunu biliyosun biraz sabret inşallah yrn erkenden ararBenim gucum o, olmayoncada gucum bu kadar iste
Sen aglarsan ben de aglarim amaaBenim gucum o, olmayoncada gucum bu kadar iste
Sorma onu yaaa kimbilir kimin askeriSen aglarsan ben de aglarim amaazaten bugün haberleri izlerken icim doldu doldu tuttum kendimi diyarbakirda bi tane sehit oldu ya
ayy Allahim korusun yapmayin kizlar bnde kotu oldum simdiSen aglarsan ben de aglarim amaazaten bugün haberleri izlerken icim doldu doldu tuttum kendimi diyarbakirda bi tane sehit oldu ya
Hem de nasil canim ilac da ictim ama kâr wtmedisemizotu111st: 36563672 .!.:Başın kötü mü hala
Cok kötüysen sor istersen canim. Aramadiysa egitimden yorulmuatur dersin meraklanmazlarHem de nasil canim ilac da ictim ama kâr wtmedikardesine mesaj atsam sizle kinustumu hic diye meraklandirmak da istemiyorum ama sormadan duramiyorum
Bi sorayim bari canimCok kötüysen sor istersen canim. Aramadiysa egitimden yorulmuatur dersin meraklanmazlar
ayni durumdayim amasyada otel bulamiyorum ya cok ucuk fiyat veriolar yada doluyuz diolarSlm kizlar sabahtan beri kastamonuda otel ariyorum bitane mi bos otel olmaz pehhh yaniiaskerim evci cikcakti ne dicemben ona simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?