Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

ayni durumdayim amasyada otel bulamiyorum ya cok ucuk fiyat veriolar yada doluyuz diolar
Lalehan Otel'i ayarlamıştık biz yemin töreni için.. Çok konforlu ve güzel hizmeti var.. Biraz pahalı ama, 100 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Eğer fiyat fazla gelirse, öğretmen evinden de rezervasyon yaptırabilirsiniz, birliğe çok uzak değil bildiğim kadarıyla..

evet bakcam artik orayida aradim 150 tl dediler simdi onun istanbula gelme durumuda söz konusu ist marasa teslim olrsa otele gerek kalmicak

Ben dayanamıyorum bugün niye böyle oldu ilk kez arayamadi.niyetine bisey mi oldu diye düşünmekten kafayi yicem.beni. sesimi duymadan uyuyamazdi ki benimde uyuyamayacagjmi bilirdi arardi konuşurduk
Askerimin beli agriyodu rewire gitcem diyodu onla ilgili bisimi oldu acaba sesimi duymadan uyuyamaz benimde uyuyamicagimi bilir

Butun gece elim tel. Bekledim uyuyakalirsam diyuyayim diye belki sabah arar diye yok yok yok ... sabah sabah vandaki sehit haberinide duydum askerim usta birligi vana gitcek gelde rahat uyu allahim yarabbim pkk hortladi yine

evet
Butun gece elim tel. Bekledim uyuyakalirsam diyuyayim diye belki sabah arar diye yok yok yok ... sabah sabah vandaki sehit haberinide duydum askerim usta birligi vana gitcek gelde rahat uyu allahim yarabbim pkk hortladi yine

cok zor ya benmde cok moralim bozuldu sehit haberine yine hortladilsr gercekten

Benimki de aramadi şehit mi varmis vanda off bikac yil önce pkk iskenderundaki birlige de saldirmis ben de tedirginim

Yaa off haberlere bakiyodum iskenderun savas alanina döndü yaziyo suriyelilerle gerginlik cikmis

Ya kizlar askerime vandaki olayi soylemicem ama agzini aricam tv izliyebiliyomusunuz falan filan diye bide dun aramadi ya nasil konusiyim niye aramadin merak ettim bekledim vs. Diyim mi

Simdi bisi demesem merak etmemis diye dusunur mu niye aramadin bekledim desem hesap soruyomus sorguluyomus gibi mi olurum bilemedim ne yapim adamlarin psikolojiside belli konusamadi diye oda huzursuzdur bugun mutlaka arar

Kızlar çok evhamlısınız ve sabırsızsınız.Ben babamın askerliğini de gördüm.İş durumlarından dolayı 30 yaşında gitti askere,ben 7 yaşındaydım o zaman.Acemideyken toplasanız 10 kez bile aramamıştır.Sene 1999,cep telefonu da yoktu o zaman,usta birliğinde bile zar zor arardı.18 ay bekledik biz.Sürekli kötü düşünüyorsunuz,böyle yaparak kendinize de zarar verirsiniz.Dün benim sevdicek de aradığında çok yorgundu sesi,tatilde gibiyim diyen adam gitmi,pestili çıkarılmış bir adam gelmiş yerine.Saatlerce güneşte bekletip eğitim yaptırmışlar.Müsait olsalar muhakkak ararlardı.Canınızı sıkmamaya çalışın.

İyide tatlim bak sende soyluyosun sene 99 diye 15 sene onceki askerlikle suanki bir degilki benim askerime vana gelcekler telefonsuz gelmesin demisler dusun yani

İyide tatlim bak sende soyluyosun sene 99 diye 15 sene onceki askerlikle suanki bir degilki benim askerime vana gelcekler telefonsuz gelmesin demisler dusun yani

Yani o zaman bekleyenler de vardı.Ki o zaman şartlar daha zordu.Demek istediğim buydu,şimdi her şey kolaylık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…