- 16 Ağustos 2014
- 408
- 205
- 48
Ne demek kuzum birbirimize destek olmak ocin burdayiz..Saolasin canim yaninda olduğun için
Yok aramadilar ücü de canim bi saatten sonra da aramazlar heraldeAramadılar mı canlarım ya ?Kötü bir şey yoktur,yüreğinizi ferah tutun.
Lalehan Otel'i ayarlamıştık biz yemin töreni için.. Çok konforlu ve güzel hizmeti var.. Biraz pahalı ama, 100 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.ayni durumdayim amasyada otel bulamiyorum ya cok ucuk fiyat veriolar yada doluyuz diolar
Lalehan Otel'i ayarlamıştık biz yemin töreni için.. Çok konforlu ve güzel hizmeti var.. Biraz pahalı ama, 100 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Eğer fiyat fazla gelirse, öğretmen evinden de rezervasyon yaptırabilirsiniz, birliğe çok uzak değil bildiğim kadarıyla..
Askerimin beli agriyodu rewire gitcem diyodu onla ilgili bisimi oldu acaba sesimi duymadan uyuyamaz benimde uyuyamicagimi bilirBen dayanamıyorum bugün niye böyle oldu ilk kez arayamadi.niyetine bisey mi oldu diye düşünmekten kafayi yicem.beni. sesimi duymadan uyuyamazdi ki benimde uyuyamayacagjmi bilirdi arardi konuşurduk
Butun gece elim tel. Bekledim uyuyakalirsam diyuyayim diye belki sabah arar diye yok yok yok ... sabah sabah vandaki sehit haberinide duydum askerim usta birligi vana gitcek gelde rahat uyu allahim yarabbim pkk hortladi yine
İyide tatlim bak sende soyluyosun sene 99 diye 15 sene onceki askerlikle suanki bir degilki benim askerime vana gelcekler telefonsuz gelmesin demisler dusun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?