Merhaba kızlar. Ben de sırf bu konu için üye oldum. Benim durumumdaki birileriyle konuşmak iyi gelir umarım yoksa delirmek üzereyim. 7 yıllık sevdiğimi uzun dönem olarak 5 gün önce Manisa merkez 1.piyade er eğitim tugayına gönderdim. Askeri burada olan var mı?? Ben hala alışamadım, alasamıyorum.. Allah hepimize sabır versin.
Merhaba kızlar. Ben de sırf bu konu için üye oldum. Benim durumumdaki birileriyle konuşmak iyi gelir umarım yoksa delirmek üzereyim. 7 yıllık sevdiğimi uzun dönem olarak 5 gün önce Manisa merkez 1.piyade er eğitim tugayına gönderdim. Askeri burada olan var mı?? Ben hala alışamadım, alasamıyorum.. Allah hepimize sabır versin.
eşimim abisi gecen sene orda yapmişti orasi rahat merak etme bişeycik olmazMerhaba kızlar. Ben de sırf bu konu için üye oldum. Benim durumumdaki birileriyle konuşmak iyi gelir umarım yoksa delirmek üzereyim. 7 yıllık sevdiğimi uzun dönem olarak 5 gün önce Manisa merkez 1.piyade er eğitim tugayına gönderdim. Askeri burada olan var mı?? Ben hala alışamadım, alasamıyorum.. Allah hepimize sabır versin.
of yaakizlar tuncelide de pkkylia çatışma cikmişAllah hepsini korusun bu nedir böyle ya
Hosgeldin cnmmm bizlerde ayniyiz hergun bi umut tel. Bekliyoruz manisa sikintili biyer degil usta birligide oyle olur insallahMerhaba kızlar. Ben de sırf bu konu için üye oldum. Benim durumumdaki birileriyle konuşmak iyi gelir umarım yoksa delirmek üzereyim. 7 yıllık sevdiğimi uzun dönem olarak 5 gün önce Manisa merkez 1.piyade er eğitim tugayına gönderdim. Askeri burada olan var mı?? Ben hala alışamadım, alasamıyorum.. Allah hepimize sabır versin.
Benim askerimin gittigi birligin webde sitesi var iletisim bilgileride war orda 7den sonra aricam gozumu kararttimKizlar askerlerimiz bugün de arayamazlarsa ne yapacagiz bisey planladinuzmi benim arayabilecigim bir yer de yok
canim bazen 250 yaziyo ama mobili aradigi icin cok daha az dkk veriyo. Seni cepten ariyordu demi?Ben nasil bulabilirim ki canim ya sadece isparta eğirdir dağ komondo okulu olduğunu biliyorum başka biseyini bilmiyorum.benimkinin bitirmesine imkani yok 250 dklik almisti daha 1 hafta oldu ki
Bi yaz bakalim google bisi cikcakmiBen nasil bulabilirim ki canim ya sadece isparta eğirdir dağ komondo okulu olduğunu biliyorum başka biseyini bilmiyorum.benimkinin bitirmesine imkani yok 250 dklik almisti daha 1 hafta oldu ki
ben canim.. aradim beni guzelce bi rencide ettiler daha da aramadim..Bolugunu falan bilmiyo musun isim soyisimlede bulurlar aslinda kimdi bi arkadas ole sordurmustu ya yurtdisiydi hani
kartin adini biliyorsan gir bi bak nete canim kac dakika veriyor mobileCepten aroyodu canim.ya ben bilmiyordum öyle çok gittiğini kontorun.acaba ondan mi arayamadilar OF bilemedim ki canim
Evet huzuraerdim kullanici isimli arkadasti.aramazsa öyleogrencem canim artik cçünkü çok merak icindeyimBolugunu falan bilmiyo musun isim soyisimlede bulurlar aslinda kimdi bi arkadas ole sordurmustu ya yurtdisiydi hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?