Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Sagol tatlim aksam aricam rencide ederlerse de etsinler napiyim çok merak ediyorum sankioonların sevdikleri yok da rencide ediyorlar sinir oldum simdi[/QUOTE]
ya ben aradim boluge bagladilar adam dedi ki hanimefendi 1 km uzakta egitim alani dedi yani bana senin icin kalkipta oraya gidemicem demek istedi

Sagol tatlim aksam aricam rencide ederlerse de etsinler napiyim çok merak ediyorum sankioonların sevdikleri yok da rencide ediyorlar sinir oldum simdi
ya ben aradim boluge bagladilar adam dedi ki hanimefendi 1 km uzakta egitim alani dedi yani bana senin icin kalkipta oraya gidemicem demek istedi[/QUOTE]
Ya egitimdeyken anlarimda ben aradigimda asker bana gorus saati 7-10 arasi dedi valla ole benimkide 20 dk yuruyolarmis 1.tabura kadar anons sistemleri yokmu bunlarin acaba

Ben sey derdim herhalde benim de tel elimin altinda derdim yani
Hani israrla ararim

Ne kadar anlayissiz insanlar i komutanlar ya sanki duygularıaalinmiş silinmiş gibi yazin

Canım ben Manisalıyım.Allah kavuştursun,sabırlar versin.Ben buranın kışlaları hakkında kötü şeyler duymadım hiç,memnundu bizim okuldan gidenler.Konuşabildiniz mi hiç ?

Evet çok şükür arayabiliyor konuşuyoruz özellikle sabahları. ama yetmiyor tabi alışmak ne zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…