bati kislasinda canim
amin canim aminnn.. usta birligi neresi canim?Doğu kışlada benimki de canım. Allah hepimizi çabucak kavuştursun inşallah.
amin canim aminnn.. usta birligi neresi canim?
hmm hayirlisi canim.. uzulme canim gunde 1 kere bile arasa iyi.. ben hic duyamadim gittiginden beri canim 1 hafta oldu dusunUzun dönem bizim canım usta birliği belli değil yani daha. Bir de onun derdi merakı var ama en çok arayamaması koyuyo
Kiyamam yaahmm hayirlisi canim.. uzulme canim gunde 1 kere bile arasa iyi.. ben hic duyamadim gittiginden beri canim 1 hafta oldu dusun
valla cok kotuydum canim ama dun telefon karti buldum yurtdisini arayan bi arkadasima aldirdim dun pttyle gonderdi askima yarin insallah eline ulasacak canim.. oyuzden biraz iyiyim simdiKiyamam yaaben bigun duyamadim diye yaygara kopartiyom sen kimbilir ne haldesin
hmm hayirlisi canim.. uzulme canim gunde 1 kere bile arasa iyi.. ben hic duyamadim gittiginden beri canim 1 hafta oldu dusun
vardi karti canim bussuru hemde.. ama belcikayi aramiyomus o kartlar bilmiyordukA aa neden öyle oldu24 saat olmuştu konuşmayalı sabaha kadar ağladım uyuyamadım 1 hafta ne demek.. Allah sabır versin canım. Kartı yoktur belki.. Sürekli eğitim oluyomuş zaten kulübelerde sıra da olunca arayamıyodur. Canını sıkma.
Ayy sorma yaa benimki vana gidince ben napcam onu dusunuyomhaberlerde ne kotu seyler var bugun cok mutsuzummm
vardi karti canim bussuru hemde.. ama belcikayi aramiyomus o kartlar bilmiyordukama kart yolladim belcikayi arayan insallah cozuyoruz bu durumu canim
bnmkide %90 doguya düşecek moralim cok bozuk ağlamak istiyorum yaaaaAyy sorma yaa benimki vana gidince ben napcam onu dusunuyom
iste deniyoruz canim bakalim gidecek miOyy yaa hemencecik duyarsın sesini insallah canım. Bu arada ptt'yle eline ulaşır mı bir şeyler göndersek. Acemi birliği ya hani. Benim de göndermem gereken bir şey var.
iste deniyoruz canim bakalim gidecek mibu da olmazsa beni artik buralarda goremezsiniz çökerim çökerrr
insallah canim yaa cok dua ediyorumm.. acemilikte kimse gitmez ziyarete ama 5 eyluldeymis galiba yemin toreni heralde usta birligine gecerken en kotu alir oyle gecer canimOlur olur insallah bol bol dua et. Eğer ziyaretine gidebilecek biri varsa kartı onun eliyle ulaştırmaya çalışırsın ptt olmazsa. Allah yardımcın olsun.
canim uzulmeeeacemilikte bile bigun aramasinlar perişan oluyoruz Allah im askerlerimiz oralara gidince napicaz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?