Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Kiyamam yaa ben bigun duyamadim diye yaygara kopartiyom sen kimbilir ne haldesin
valla cok kotuydum canim ama dun telefon karti buldum yurtdisini arayan bi arkadasima aldirdim dun pttyle gonderdi askima yarin insallah eline ulasacak canim.. oyuzden biraz iyiyim simdi

hmm hayirlisi canim.. uzulme canim gunde 1 kere bile arasa iyi.. ben hic duyamadim gittiginden beri canim 1 hafta oldu dusun

A aa neden öyle oldu 24 saat olmuştu konuşmayalı sabaha kadar ağladım uyuyamadım 1 hafta ne demek.. Allah sabır versin canım. Kartı yoktur belki.. Sürekli eğitim oluyomuş zaten kulübelerde sıra da olunca arayamıyodur. Canını sıkma.

vardi karti canim bussuru hemde.. ama belcikayi aramiyomus o kartlar bilmiyorduk ama kart yolladim belcikayi arayan insallah cozuyoruz bu durumu canim

vardi karti canim bussuru hemde.. ama belcikayi aramiyomus o kartlar bilmiyorduk ama kart yolladim belcikayi arayan insallah cozuyoruz bu durumu canim

Oyy yaa hemencecik duyarsın sesini insallah canım. Bu arada ptt'yle eline ulaşır mı bir şeyler göndersek. Acemi birliği ya hani. Benim de göndermem gereken bir şey var.

Oyy yaa hemencecik duyarsın sesini insallah canım. Bu arada ptt'yle eline ulaşır mı bir şeyler göndersek. Acemi birliği ya hani. Benim de göndermem gereken bir şey var.
iste deniyoruz canim bakalim gidecek mi bu da olmazsa beni artik buralarda goremezsiniz çökerim çökerrr

acemilikte bile bigun aramasinlar perişan oluyoruz Allah im askerlerimiz oralara gidince napicaz yaaa

iste deniyoruz canim bakalim gidecek mi bu da olmazsa beni artik buralarda goremezsiniz çökerim çökerrr

Olur olur insallah bol bol dua et. Eğer ziyaretine gidebilecek biri varsa kartı onun eliyle ulaştırmaya çalışırsın ptt olmazsa. Allah yardımcın olsun.

acemilikte bile bigun aramasinlar perişan oluyoruz Allah im askerlerimiz oralara gidince napicaz yaaa

Olur olur insallah bol bol dua et. Eğer ziyaretine gidebilecek biri varsa kartı onun eliyle ulaştırmaya çalışırsın ptt olmazsa. Allah yardımcın olsun.
insallah canim yaa cok dua ediyorumm.. acemilikte kimse gitmez ziyarete ama 5 eyluldeymis galiba yemin toreni heralde usta birligine gecerken en kotu alir oyle gecer canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…