insallah canim yaa cok dua ediyorumm.. acemilikte kimse gitmez ziyarete ama 5 eyluldeymis galiba yemin toreni heralde usta birligine gecerken en kotu alir oyle gecer canim
İndallah canim eğer boyle yaziyosa ulasmustir eğitim bitince eline geçer inşallah gözün aydin şimdiden.darisi basima[/QUOTE]HuzuraErdim, post: 36572360, member: 603322"]Kizlaar ptt sitesinden kargo takibe baktim son olarak bu yaziyo ayy bugun gecer mi eline acabaa allahimmmm nasil heycanlandim yaaa
4.Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - MANİSA(MANİSA PİD/MANİSA PİD)
20/08/2014 12: 17: 16
Kizlaar ptt sitesinden kargo takibe baktim son olarak bu yaziyo ayy bugun gecer mi eline acabaa allahimmmm nasil heycanlandim yaaa
Aynen simdi alismaya basladik gorucez ve turkiyenin obur ucuna gidicek nasil gondericem van karismisken bugunlerdekızlaaarrr yemin töreninden sonra eşim geliyoo istanbula beş gün yol izni hakkini kullanabilcekmiş büyül ihtmal ama sonra ayrılmak daha zor olr sanirim ikinci kez ayni şeyy
Hadi gozunaydinKizlaar ptt sitesinden kargo takibe baktim son olarak bu yaziyo ayy bugun gecer mi eline acabaa allahimmmm nasil heycanlandim yaaa
Askeriyenin icinde yada yakininda kargo var diye biliyorumDaha ulaşmamış canım,dağıtıma çıkmamı gönderin çünkü Manisa'da.Manisa PTT'ye ulaşmış sadece.
Bacim benim guclu olmam icin adami ya gormem yada sesini duymam lazim yoksa pertim ki suan ikiside yokKızlaarr kendinizi bu kadar salmayın bizim burda güçlü olmamız lazım
Askeriyenin icinde yada yakininda kargo var diye biliyorum
askerim aradi sesi cok yorgundu
evet canim icinde varmis telefonda adam oyle demistiAskeriyenin icinde yada yakininda kargo var diye biliyorum
Kıyamam ya bn onaa cocugun sesi gitmistiYaptırdıkları da marifet olsa.Sağa dön,sola dön,güneşin kabağında mahvetmişler benim sevdiceği de.Saatlerce de bekletmişler.Eziyetten başka adı yok.
Hatirliyomusunuz beden derslerindede ayni seyleri yaparlardiYaptırdıkları da marifet olsa.Sağa dön,sola dön,güneşin kabağında mahvetmişler benim sevdiceği de.Saatlerce de bekletmişler.Eziyetten başka adı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?