Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

kızlaaarrr yemin töreninden sonra eşim geliyoo istanbula beş gün yol izni hakkini kullanabilcekmiş büyül ihtmal ama sonra ayrılmak daha zor olr sanirim ikinci kez ayni şeyy

Kizlaar ptt sitesinden kargo takibe baktim son olarak bu yaziyo ayy bugun gecer mi eline acabaa allahimmmm nasil heycanlandim yaaa

4.Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - MANİSA(MANİSA PİD/MANİSA PİD)
20/08/2014 12: 17: 16

HuzuraErdim, post: 36572360, member: 603322"]Kizlaar ptt sitesinden kargo takibe baktim son olarak bu yaziyo ayy bugun gecer mi eline acabaa allahimmmm nasil heycanlandim yaaa

20/08/2014 12: 17: 16[/QUOTE]
İndallah canim eğer boyle yaziyosa ulasmustir eğitim bitince eline geçer inşallah gözün aydin şimdiden.darisi basima

İndallah canim eğer boyle yaziyosa ulasmustir eğitim bitince eline geçer inşallah gözün aydin şimdiden.darisi basima[/QUOTE]

saol canim yaaa insallah insallahh

Kizlaar ptt sitesinden kargo takibe baktim son olarak bu yaziyo ayy bugun gecer mi eline acabaa allahimmmm nasil heycanlandim yaaa

20/08/2014 12: 17: 16

Daha ulaşmamış canım,dağıtıma çıkmamı gönderin çünkü Manisa'da.Manisa PTT'ye ulaşmış sadece.

kızlaaarrr yemin töreninden sonra eşim geliyoo istanbula beş gün yol izni hakkini kullanabilcekmiş büyül ihtmal ama sonra ayrılmak daha zor olr sanirim ikinci kez ayni şeyy
Aynen simdi alismaya basladik gorucez ve turkiyenin obur ucuna gidicek nasil gondericem van karismisken bugunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…