Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Ben geldimm. Kizlar bugün de aramzlarsa napicaz yahu ariycak misiniz siz prayi? Bende yatakhanenin hemen yanindaki telefon kulübesinin numarasi var ama arasam mi aksam bilemedim

Ben arayacagim saatler ilerledikçe daha kotu oluyorum akşam once beni aradigi ankesorluleri aricam açan olmazsa asil dağ komando okulunun numarasini ariyacagim canimdusundukce basum agriyo neden atamaz hic bilmiyorum bilemiyorum

Ay bi yandan da kizmiyo degilim insan düsünmez mi halimizi diye ama kimbilir ne halde yavrum

Ben de kiziyorum ki benim ne kadar merakli olduğumu bilir o yapmaz isteyerek ama aklum almiyo neden aaramaz 48 saat oldu insaf ama bendeki de can bizdeki de can

kizlar bence gec saatlere kadar egitim falan goruyolar sonra ertesi gune biraz dinlenebilmek icin erkenden hemen uyuyolar yoksa ararlar kizlar korkmayin

Valla bana da öyle geliyo cok sira oluyosa beklemeye üseniyo olabilirler ya da kartlari bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…