ağustos 2014 aşılama yaptıranlar

Önce şu rahim film sonucum bi belli olsun sonuca göre daha iyi bi doktor bulmam gerekebilir doktor her konuda önemli tabiki ama bence çocuk işinde daha da önemi artıyor zorlu bi sürece giriyoruz rabbimiz yardımcımız olsun...

Canım bide doktorum bana pre-seed jel diye bi jel önerdi aşılama dan sonraki ilişki için internetten bak istersen yorumlar çok güzel bi bak istersen inşallah isteyen
herkesin bebis i olur
canım arkadaşım ben bu gün aşılama yaptırdım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum,ama ayağa kalkmam gerektiğinde akıntı geliyor biraz ,normalmi

Reactions: WAW
canım arkadaşım ben bu gün aşılama yaptırdım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum,ama ayağa kalkmam gerektiğinde akıntı geliyor biraz ,normalmi

Bugun ayni saatlerde asilama olduk sanirimm bugun saat 11.30 gibi asilamam yapildii...nasilsin suan nasil gecti..dr un bisi onerdimiii??

Normal benim biraz zor olmuştu kanamam oldu hatta dikkat et hemen banyoda yapma yukarılara da uzanma bardak tabak alırken dikkat et boyunun uzanmadigi yerlere uzanma hadi hayirli olsun insallah bebislerimiz olur dua et

Bugun ayni saatlerde asilama olduk sanirimm bugun saat 11.30 gibi asilamam yapildii...nasilsin suan nasil gecti..dr un bisi onerdimiii??
Banyo yapmayın iki gün sonrada ılık su ile banyo yapın yukarılara uzanma bardak felan alırken dikkat edin raflara uzanmayin ben hala doğru düzgün is yapmıyorum agriniz olursa hemen uzanin progestan yada crinome jel başladı mı hayırlı olsun insallah bebisler gelsin hepimize

benim aşılamam 25.08.14 (cuma) günü yapıldı şimdi iyiyim inşallah güzel haberler veririm
Ayyy senin az kalmisss...15 simi demek istemistinn..benimde bugun oldu sukur..ilk asilamam..kendimi hayallere salmak istemiyorum uzulmemek icin ama cokda heycanliyim..ben 5 yillik evliyim..hic korunmadik..bakalim hayirlisi olsun hakkimizdaa...ilk sen guzel haberi ver sonrada biz insallahhh...

Yaaa ben dua aldim aksam uzeri...saat 12 gibi oldu asilamam..7 gibi dus aldim ilik suyla...agir kaldirmak degilde asilama sonrasi 1.5 saat sonra acik yurudum onun zarari olurmu diye korktum ama nasip tabiki...bide asilamadan 40 dk sonra feci tuvaletim geldi.dr sordum git hatta burda gideboilirsin dedi ve gittimm.. insallah bi sorun olmaz...dr bu aksamda iliski onerdi..

Bana progestan fitil verdi daha oncede kullanmistimm...ve fokik asit..baskada bisi demedii...

Simdi napeysinizz..ben yarinda evdeyyimm..ama cuma cikabilirmiyim..metrobuz metro felan binip kardiya gecebilirmiyim..yoksa cumada evdemi durayim kizlarrr...

Inşallah evet 15inde yaptırdım yanlış olmuş inşallah hepimiz guzel haberler alırız dua et dün bi arkadaşımla konuştum o yılda bir adet görerek 2 kere hamile kaldı hemde normal ilki düştü şimdi bebeğini kucağına aldı bana bi dua gönderdi iki hamileligimi de bu dua dan 2 ay sonra kaldım dedi bende okudum okumak istersen gondereyim

Neymiss o duaa..bende ramazanda meryem suresini okudum 41 kere...bugun asilama boyuda dua ettim..buyuklerin mubareklerin yuzusuyu hurmetine diye...nasibimde varsa sevinirimm..yoksa buymus hayirlisi der toparlanmaya calisirimm...

Benim maceram cok uzun..bu ay ani oldu asilama planda yokdu..yumos 10 mm de kalmisti..sonra buyudu..

Bence al rapor dur arkadaşım iki gün sonra kasiklarda biraz daha ağrı oluyor tuvalete gitmekle bişey olmaz ben saglikciyim isim belli olmuyor heran kendimi yogunlugun içinde buluyorum belli olan kadar rapor aldım ilki husranla sonuclaninca evde de çok bişey yapmıyorum eşim yapıyor her işi

Kizlarrr adetin kacinci gunu oldu asilamanizz..benimki adetin 19 gunu oldu..insallah yumos kalitelidirde tutar...

Yukarda dua diye cikmis....dus aldim dicektimm..dayanamadim..dr da bisi dememisti aldim valla...

Ca

Canim insallah rabbim hepimize merhamet eder.. sahlikli hayirli evlatlarimiza tez vakitte kavusuruz senden ricam duayi yollarmisin

Kizlarrr adetin kacinci gunu oldu asilamanizz..benimki adetin 19 gunu oldu..insallah yumos kalitelidirde tutar...

Yukarda dua diye cikmis....dus aldim dicektimm..dayanamadim..dr da bisi dememisti aldim valla...
İlişkiden sonra hemen alma bari alirsanda çok ılık olsun dusun benim ilk aşılama 16 gündü 2. 13 günde yapıldı hayırlısı olsun hakkımızda

Reactions: WAW
2 yıldır herseyi denememe rağmen bebek sahibi olamadık 2.aşılamamı yaptırdım beklemedeyim hersey güzel olsun aşılama sonrası hamile kalanlar yazabilir mi lütfen.

İnş tutar guzel haberlerinizi alırız bişey merak ediyorum tüp bebek merkezindemi hastanede doktorunuz mu yaptı aşılamanızı bizde eylulde yaptırıcaz adetimi bekliyorum araştırma içindeyim şuan bazı yerler 750 tl bazıları 1500 1800 tl fiyat veriyorlar siz ne kadara yaptırdınız

Reactions: oty
eğer hamile kalamazsam bu ayda adet olunca yani
eylülde yaptırıcam çok heyecanlıyım
kendi drum yapacak fiyatlarla ilgili hiç bilgim yok bende merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…