- 19 Mayıs 2013
- 112
- 85
- 53
- Konu Sahibi 1111naz2011
-
Inşallah canım hayırlısı olur beni kontrole cagirmadi 14. Günde kanda test bakacağım işte kaç yumurtan vardı ne kadar oldularSagol canim cevabin icin insallah bu agrilar hayra isarettir buarada 7gun olmus kontrole gittinmi
3 yumurtam vardi klomen kullandim 3de 20 cm olmuslar catlama ignesi oldum asilama yapalim dedi oyle bianda oldu benimkide..3 aydir klomen catlama ignesi denedik sonuc alamadim bakalim bu ay nolcakInşallah canım hayırlısı olur beni kontrole cagirmadi 14. Günde kanda test bakacağım işte kaç yumurtan vardı ne kadar oldular
Inşallah bu sefer olur hepimizin hakkında hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun3 yumurtam vardi klomen kullandim 3de 20 cm olmuslar catlama ignesi oldum asilama yapalim dedi oyle bianda oldu benimkide..3 aydir klomen catlama ignesi denedik sonuc alamadim bakalim bu ay nolcak
Merhaba kizlar. Ben de bugun asilama oldum. Catlatici igne olarak Pregnyl 5000 olanindan kullandim. Adetimin 12.gununde yumurtam 17mm ve endometrium 0,7mm olmustu. Doktorum adetimin 14.gunu sabah catlatma ignesini yap dedi ve ertesi gunu gel asilamayi yapalim demisti. O da bu gundu. Asilamadan sonra 45dk masada yattim. Bu ilk asilamamdi insaAllah tutar dua ediyorum. Tutmazsa direk tup bebege gececek cunku vaktim yok yasim geciyor. ALLAH herkesin dilek ve dualarini kabul etsin insaAllah
Merhaba kizlar. Ben de bugun asilama oldum. Catlatici igne olarak Pregnyl 5000 olanindan kullandim. Adetimin 12.gununde yumurtam 17mm ve endometrium 0,7mm olmustu. Doktorum adetimin 14.gunu sabah catlatma ignesini yap dedi ve ertesi gunu gel asilamayi yapalim demisti. O da bu gundu. Asilamadan sonra 45dk masada yattim. Bu ilk asilamamdi insaAllah tutar dua ediyorum. Tutmazsa direk tup bebege gececek cunku vaktim yok yasim geciyor. ALLAH herkesin dilek ve dualarini kabul etsin insaAllah
umarım güzel haber alırsın, beklemek zor oluyor böyle durumlarda, benim durum da aynı, geçtiğimiz pazartesi oldu ilk aşılamam ve yaşım 40 olacak yakında, hemen tüp denesem mi diye düşünüyorum..
Yalniz degilsin:) benim ptesi kan testim var bu ilk asilamam daha once duduk yaptim diye korkup doktora kostum doktor da 6 aya senden gebelik bekliyorum dedi simdi bugun sari skinti gordum adet olucam sanirim ya bakalim 2 yi deneyelim diyecek mi doktor. Herkese hayirlisini dilemekten baska bisey gelmiyor elimdenAYYY NE GUZEL YAAAA AKRANLARIM VAR BURADAAAAA BENDE UZULUYORDUM UTANIYORDUM BIR BEN VARIM DIYEEEE SELAM ARKADASLARIM HEPINIZEEEE INSALLAH TUTAR BEBISLERIMIZ ... BENIM DR UMDA EN AZ 3 SEFER DENEYELIM ONDAN SONRA TUP BEBEK DEDI VE ASILAMAYIDA ALLAH IZIN VERIRSE ARKA ARKAYA DENICEK HERHANGI BIR AY ARA VERMEDEN .. AMA INSALLAH GEREK KALMAZ DA BU AY GOBISLERIMIZE GELIR MELEKLERIMIZZZZZZ
Sabah test yaptim nsnay maalesef belirtiler de herkese gore degisiyo ben ilk hamile kaldigimda adetten iki gun once pembe kirmizi leke olmustu bi de hic unutmam sabah resmen gozlerim sismis yuzum sismisti . Haber veririm tabii olayi dramatize etmeden yasamaya calisiyorum napalim. Sen de haber ver mutlakaAYNI SEYLERI BANA DA DEDI DR UM MAX 6 AY VERIYORUM DIYOR .. SEBEPSIZ OLDUGU ICIN HERHALDE .. SENI HEYECANLADIRMAK ISTEMEM AMA SARI AKINTI GELDIGINDE GEBELIK DIYORLAR BAZI ARKADASLAR AMA NE BILIYIM INAN BENDE SASIRDIM ARTIK ... GERCEKTEN ISLEMLER VS LER DEGILDE BU BEKLEMEK DAHA ZORMUS ARKADASIM YAAA .. LUTFEN HABER VER PZTS MERAK EDERIM BEN .. SILIKDE OLSA TESTTE DE CIKIYOR DIYORLAR AMA BILEMIYORUMMM TABI
Canim o dua yi bana gonderir misin 13 yildir bebek ozlemi ile yaniyorum rabbim vesile kilarinsallahBiz elimizden geleni yapalvrsidiri allaha bırakalım benim bi arkadaşım polikistik over Sendromu var altı ayda bir adet oluyordu ilk hamileliği düşükle sonuçlandı ikinci sağ salim doğdu allaha Şükür ama bi dua okumuş bu dua yi okuduktan iki ay sonra hamile kaldım dedi iki gebeliginde de başka birşey yapmamış isteyenlere gonderebilirim duayı dua anahtardir unutmayın
Canım burdan bi türlü burdan koyamadim fotoğrafı bana Whatshop attı özelden numara atarsan gonderebilirim fotoğrafıCanim o dua yi bana gonderir misin 13 yildir bebek ozlemi ile yaniyorum rabbim vesile kilarinsallah
Canim ismini yazarsan dua nin ben bulabilirimCanım burdan bi türlü burdan koyamadim fotoğrafı bana Whatshop attı özelden numara atarsan gonderebilirim fotoğrafı
Canim o dua yi bana gonderir misin 13 yildir bebek ozlemi ile yaniyorum rabbim vesile kilarinsallah
Sabah test yaptim nsnay maalesef belirtiler de herkese gore degisiyo ben ilk hamile kaldigimda adetten iki gun once pembe kirmizi leke olmustu bi de hic unutmam sabah resmen gozlerim sismis yuzum sismisti . Haber veririm tabii olayi dramatize etmeden yasamaya calisiyorum napalim. Sen de haber ver mutlaka
durka selamlar bugune test yaptiricaktin nolduuuu merak ettim seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?