ağustos 2014 aşılama yaptıranlar

Inşallah canım hayırlısı olur beni kontrole cagirmadi 14. Günde kanda test bakacağım işte kaç yumurtan vardı ne kadar oldular
3 yumurtam vardi klomen kullandim 3de 20 cm olmuslar catlama ignesi oldum asilama yapalim dedi oyle bianda oldu benimkide..3 aydir klomen catlama ignesi denedik sonuc alamadim bakalim bu ay nolcak

3 yumurtam vardi klomen kullandim 3de 20 cm olmuslar catlama ignesi oldum asilama yapalim dedi oyle bianda oldu benimkide..3 aydir klomen catlama ignesi denedik sonuc alamadim bakalim bu ay nolcak
Inşallah bu sefer olur hepimizin hakkında hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bende 1 yildir bebek icin her seyi yaptim sana tavsiyem anesteziyle degil de agrisiz rahim filmini cektir istanbul da isen kesinlikle oraya git derim.zaten film çekilmeye gedince stres oluyor insan bi de o agriyi düşünme derim.

Merhaba kizlar. Ben de bugun asilama oldum. Catlatici igne olarak Pregnyl 5000 olanindan kullandim. Adetimin 12.gununde yumurtam 17mm ve endometrium 0,7mm olmustu. Doktorum adetimin 14.gunu sabah catlatma ignesini yap dedi ve ertesi gunu gel asilamayi yapalim demisti. O da bu gundu. Asilamadan sonra 45dk masada yattim. Bu ilk asilamamdi insaAllah tutar dua ediyorum. Tutmazsa direk tup bebege gececek cunku vaktim yok yasim geciyor. ALLAH herkesin dilek ve dualarini kabul etsin insaAllah

umarım güzel haber alırsın, beklemek zor oluyor böyle durumlarda, benim durum da aynı, geçtiğimiz pazartesi oldu ilk aşılamam ve yaşım 40 olacak yakında, hemen tüp denesem mi diye düşünüyorum..

Canim benim doktorum vakit kaybetme dedi bana. Benim yasim 38. Doktorumun tavsiyesi uzerine bu asilama tutmazsa direk tup bebege baslamayi onerdi. Senin psikolojikmen asilama stresleriyle yipranmani istemiyorum , hem zaman kaybi hem stress yasarsin. Ama tup bebek islemiyle en azindan biliyoruz ki hamile kalma orani asilama oranina cok daha yuksek. Bu nedenle bende kendisinin benim icin tavsiyesine olumlu bakiyorum. Bu yasa geldik bekle bekle olmadi , doktor doktor gez olmadi, testler yap bilmem ilaclar al yine olmadi yine olmadi , artik bu stresten kurtulmak istiyorum bende

IRADECIMM SELAM INSALLAH GUZEL HABERLER VERIRSIN SENDE SENINLE 1 GUN VAR ARAMIZDA ASILAMADA BENDE 29.08 DE OLDUM SABAH 10.30 BENIMDE ILK ASILAMAM .. YAS DAN BAHSEDINCE DIKKATIMI CEKTI MESAJIN BENIMDE DERDIM BU ACIKCASI .. TELASLANIYORUM YASIM GECIYOR DIYE DR UM GULUYOR BANA KALSA DIREK TUP DEDIM AMA OLMAZ DEDILER .. BU ARADA YAS 38 BENIM... SEBEPSIZ INFERTILITE BENDEDEKI DE GECEN SENE ASLINDA KENDILIGINDEN HAMILE KALDIM AMA YASAMADI KALBI DURDU 1 SENEDIR DE OLMADI ILK ASILAMAMI ISTE YAPTILAR ..
ILACLARIMIZIDA AYNI VE AYNI GUNDE IGNEMIZ VURULMUS INS HAYIRLISI BAKALIM ... HISSETTIGIN BIR BELIRTILERIN VAR MI BENDE SISKINLIK VE BASKI VAR KARIN BOLGEMDE SOL KASIK TARAFIMDA BIRDE 2 GUNDUR BEL KISIMLARIM AGRIYORRR

umarım güzel haber alırsın, beklemek zor oluyor böyle durumlarda, benim durum da aynı, geçtiğimiz pazartesi oldu ilk aşılamam ve yaşım 40 olacak yakında, hemen tüp denesem mi diye düşünüyorum..

AYYY NE GUZEL YAAAA AKRANLARIM VAR BURADAAAAA BENDE UZULUYORDUM UTANIYORDUM BIR BEN VARIM DIYEEEE SELAM ARKADASLARIM HEPINIZEEEE INSALLAH TUTAR BEBISLERIMIZ ... BENIM DR UMDA EN AZ 3 SEFER DENEYELIM ONDAN SONRA TUP BEBEK DEDI VE ASILAMAYIDA ALLAH IZIN VERIRSE ARKA ARKAYA DENICEK HERHANGI BIR AY ARA VERMEDEN .. AMA INSALLAH GEREK KALMAZ DA BU AY GOBISLERIMIZE GELIR MELEKLERIMIZZZZZZ

Yalniz degilsin:) benim ptesi kan testim var bu ilk asilamam daha once duduk yaptim diye korkup doktora kostum doktor da 6 aya senden gebelik bekliyorum dedi simdi bugun sari skinti gordum adet olucam sanirim ya bakalim 2 yi deneyelim diyecek mi doktor. Herkese hayirlisini dilemekten baska bisey gelmiyor elimden

AYNI SEYLERI BANA DA DEDI DR UM MAX 6 AY VERIYORUM DIYOR .. SEBEPSIZ OLDUGU ICIN HERHALDE .. SENI HEYECANLADIRMAK ISTEMEM AMA SARI AKINTI GELDIGINDE GEBELIK DIYORLAR BAZI ARKADASLAR AMA NE BILIYIM INAN BENDE SASIRDIM ARTIK ... GERCEKTEN ISLEMLER VS LER DEGILDE BU BEKLEMEK DAHA ZORMUS ARKADASIM YAAA .. LUTFEN HABER VER PZTS MERAK EDERIM BEN .. SILIKDE OLSA TESTTE DE CIKIYOR DIYORLAR AMA BILEMIYORUMMM TABI

Sabah test yaptim nsnay maalesef belirtiler de herkese gore degisiyo ben ilk hamile kaldigimda adetten iki gun once pembe kirmizi leke olmustu bi de hic unutmam sabah resmen gozlerim sismis yuzum sismisti . Haber veririm tabii olayi dramatize etmeden yasamaya calisiyorum napalim. Sen de haber ver mutlaka

TABIKII DURKA CIM HABERIM EDERIM BENDE SANA ... BENIM DE TEST GUNUM AYIN 12 SI CUMA GUNU .. HAYIRLISI BAKALIM .. BENIMDE ILK HAMILELIGIMDE HICBIR BELIRTIM YOKTU ASLINDA .. ADETIMDEN 4 GUN GECTIKTEN SONRA BIR ARKADASIMIN ISRARIYLA TEST YAPIP OGRENMISTIM ..

Canim o dua yi bana gonderir misin 13 yildir bebek ozlemi ile yaniyorum rabbim vesile kilarinsallah

durka selamlar bugune test yaptiricaktin nolduuuu merak ettim seniii

maalesef olmamış.. ya gerçekten bi umutla gittim, hala regl olmadım, kasığımda kramplar başımda ağrı 2 gündür, dedim olduysa gidip bi künefe yicem.. olmamış:) gülüyorum ama cidden bi ara bi yerde oturunca boşaldım, bi de sigara yaktım, bırakmıştım güya.. napıcaz bilmiyorum, doktorumla konuşucam, 2. aşılamada şans artıyorsa deneyebilirim, yok hemen tüp taktır derse:) para ayarlayıp belki bir iki ay doğal deneyip bakıcam, haberleşelim, napalım, hayırlısı

durka selamlar bugune test yaptiricaktin nolduuuu merak ettim seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…