ağustos 2014 aşılama yaptıranlar

Canım benim eşimin sperm sayısı çok iyiydi ama dr proxeed diye bi ilaç önerdi sperm sayısını ve hızını artiriyormus ilk asilamada 50 milyon olan sperm 15 milyona düşmüş bizde anlamadik nasıl düştü ama sicaklarda çok etkiliyor sperm sayısını ayrıca esine hergün muz ve ceviz yedir onlarda çok iyi geliyor bide bu ilacı araştır istersen

Ovilette yapali 10 gün oldu demi adette olmadin hemen umutsuzluga kapilma kanda baktir yada 5 gün daha bekle idrar doğru sonuç vermez
inşallah hamile kalırım bu ay
psikolojik olarak çok yıprandım canım
ovilettenin bugün 11. günü
idrar testi dün akşam negatif çıktı.
ama nette 9,10. günde idrar testinde gerçek sonuç çıkar diyor
o yüzden bu kadar yıkıldım zaten
bu ay çok ümitliydim
hayaller kuruyordum hepsi alt üst oldu.
yinede isyan etmiyorum asla vardır rabbimin bir bildiği

canım düşmesinin nedeni eşinin sperm verilirken rahat olmaması gerilmesi olabilir. Çok kişide oluyor bu.. Kafaları rahat olmuyor çünkü.Aşılama için 1 milyon sperm yeterli zaten.

Ovilette yi yaptıktan sonra 3gun içinde de catlayabilir yumurtan belki geç dollendi belli değil ki hiç birşey ben ilk asilamamda üzerine adet gormusum aşılama yapıldı 15 gün sonra kanda baktım negatif 5 gün adet oldum normal adetten 2 gün sonra ara kanama olunca anladım hamile olduğumu hamile Değilim nasıl olsa diye neler yaptım hiç dikkat etmedim yani 21 gün sonra belli oldu benimki 15 gün geçmeden adet olmadan üzülme

Hayirlisi olsun canim hakkinda...yazdiklarim dile kolayy 5 dk da yaziliyorr..5.5 yilda saniye saniye yasadim herani..vardir rabbimin bi bildigi...

Ben cok erteledim..oda yipratti beni..hic erteleme..elinden ne geliyorsa yap sonra rabbime birakk...

Test icinde bence erken..son adet tarihinden sonra 28 gun yada 30 gun say..o tarihte adet okursun..ovitrellayi vuruldugun icin adetin gecikmez...

Beyin bize oyun oynuyor hep..ben ovitrelladan 14 gun sonra adet olurum..ama en sonuncuda okadar kitlemustimki kendimi..aman yarinda olmayim ..ibur gunde olmayim..19 gun sonra gittim test yaptirdim negatif...test sonrasi hemen adet oldum..

Sen beynini rahatlat..negatifi dusunmek icinde cok erken..kandada daha baktirma ovitrellanin etkisi daha gitmedii degerlerin yanlis cikar..yuksek cikar oda yanlis..dr lar ovitrelladan 13 gun sonra tahlil diyor..cunku 12 gune anca vucuttan atiliyor..sen sabredebilirsen 15 gun sabret az kalmis 4 gun..insallah adet olmazsin..olmassan hemen git kanda baktirr...

bende bu durumu 2 senedir yaşıyorum
hep bi çırpınış hep bi acaba bunuda yapsam olur mu düşüncesi..
gerçekten çok zor bi durum
söz vermiştim kendime bi daha idrar testi yapmayacağım diye ama sözümü tutamadım yine yaptım yine üzüldüm.
evlendiğimden beri sayısız test yaptım hepside negatif ümidim gittikçe tükeniyor.inancım olmasa çok yıpranırım biliyorum ama ayaktayım sabrediyorum tevekkül ediyorum elimden başka ne gelir ki hem..
allahım güzel llahım hepimizin kucağını hayırlısıyla doldursun..bizde anne olalım evlat nedir bilelim kokusunu içimize çekelim..çok şey istemiyoruzz hayır istiyorum allahım nasip et

Reactions: WAW
ben bunu bilmiyordum netten okuduğuma göre hareket ettim onun içinde üzülmüş oldum
ama yinede umud edip hayal kurmayacağım
çünkü sonra yıkılıyorum kendime gelemiyorum günlerce ben o iğneden sonra adet günü geç geliyor sanıyordum.
adet olana kadar bekleyeceğim ne test ne başka bişey yapmayacam
söz veriyorum kendime..
yeter kendimi yıprattığım

sen düşük mü yaptın kardeşim

sen düşük mü yaptın kardeşim
ilk asılamam da hamıle kalmısım adet gordugum ıcın bende yıne olmadı dıye kendımı yuruyuse attım bıde saglıkcıyım sureklı kosturmaca ısede hemen dondum dıp kose ev temızledım mısafır agırladım adetten sonra lekelenmem oldu hıc olmayan bısey dr aradım test yap dedı ıdrar yaptım cıft sonra kan yaptım degr baya yukselmıs kanamam o gun kesıldı ama sonra yıne basladı sevıncımız 5 gun surdu bebegım dustu hakkımızda hayırlısı vardır bunda da bır hayır dıyıp kabullendık en azından hamıle kalabılıyormusum onu öğrendım

ÇOK ÜZÜLDÜM YAA HAKKINDA HAYIRLISI
YİNE OLUR İNŞALLAH BAK NE GÜZEL HAMİLE KALMIŞSIN YİNEDE
BİZDE ODA YOK

Reactions: WAW
ÇOK ÜZÜLDÜM YAA HAKKINDA HAYIRLISI
YİNE OLUR İNŞALLAH BAK NE GÜZEL HAMİLE KALMIŞSIN YİNEDE
BİZDE ODA YOK
Umutsuzluğa kapil diye anlatmadim bunları sana örnek olsun canim hiç ummadigimiz zaman da gelecekler inşallah üzülme bende 3 yıla yaklaştı evliligim hiç birşeye takma kafanı 15 gün geçince yap tahlilini

merhabalar kızlar bugün hsg çekindim iyiki de anestezi ile çekinmişim hiç bişey hissetmiyorsun şuan hafif kanamam var adet kanaması gibi ilaç kokuyor sonuçlarda tüpler açık ancak rahminin kenarlarında hafif darlık var dedi bu durum bazen sorun olabıliyor bazen olmuyormuş aşılama olmazsa tüp bebekte olmazsa müdehale ile genişletme yapılabiliyormuş, ben zaten ters rahimliyim bununda etkisi olabilir mi acaba ...aşılama yapacağız eylülde adetin ikinci günü gel dedi yolun başındayız aşılama olanları takip etmeye devam edeceğim hepimizin duasını kabul etsin rabbim bu mübarek günde :)))))))))

Ne güzel bak tüpler acikmis inşallah hersey istediğiniz gibi olur hadi hayırlı haberlerle :)

Slmlar herkese bende carsamba yaptirdim asilamami bakalim bekliyorum bir hafta sonra cagirdi beni yani carsamba gidicem .bana yat bisey yapma bir hafta dedi araba yolculugu yapma falan elimden geldigince dikkat ediyorum umarim herkes en kisa zamnda bebislerine kavusur..bugun 4.gunum ama kasik agrim var hala asilama yaptirip agrisi olan varmi benim gibi

Var canım benim de 7.günüm hafif agrilarim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…