ağustos 2014 aşılama yaptıranlar

ozel muayene yerinde yaptırdım aşılamamı prof.dr ayrıca özel hastane ıle anlaşmalı tanındık ıyı bı doktor kendi yerinde yaptı ilk basta 150 tl kendi muayene ücreti verdik sonra 850 tl tum ilaçlarım iğnelerim tuttu özel recete oldugu ıcın ,eczaneleri gezin hepsi farklı fıyat veriyor cunkı 1250 dıyende oldu biz 850 tl aldık ,sonra 250 tl sperm yıkama ıslemine verdik tekrar doktora bı muayene ücreti 150tl verdık bu kadar inşallah hayırlı haberler alırız ılaclar bıraz pahalı ama doktorum tum bebege yakın bı tedavı uyguladım dedı bana cunkı ılkınde daha az ılac almıstım ve daha cok yıpranmıstım

Eklentiler

• IMG-20140819-WA0002.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG-20140819-WA0001.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG-20140819-WA0000.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 77

Canim ben istanbulda medipolde yaptirdimm... asilama 550...semen yikama 150.. 700 tl ilaclarim hariccc....klomenle yumurta olusursa isin kolay...ama igne uygulanirsa yumurta gelisme asamasinda onlar acik pahalii...

Canim ben istanbulda medipolde yaptirdimm... asilama 550...semen yikama 150.. 700 tl ilaclarim hariccc....klomenle yumurta olusursa isin kolay...ama igne uygulanirsa yumurta gelisme asamasinda onlar acik pahalii...
Aynenn öyle inşallah klomen le oluşur ama bana klomen hiç yaramadı çok kötü oldum en büyük yan etkisi depresyon sürekli olur olmaz agliyordum sürekli klomen 3.dozdan fazlada kullanılmıyor yumurtalık kanseri riskini artırıyor unutma bazı doktorlar bunuda soylemiyor ignenin içeriği daha doğal ondan biraz daha pahali ve daha kaliteli yumurta gelişimi oluyor diye biliyorum

Evliligimin ilk yili 6 ay kullandim klomenn..dr un en ozeline gittim guya..200 tl muayene parasi aliyordu..hadi dikkat etsin yeter dedik..klomeni icirdi adet olursan gel..bende cahilmisim bu konuda o donemm..6 seferdede 1 kere bile takip yapmadi...

Sonra farkettim biraktim onu..

1 yildir yine tedavideyim..4 ay yind klomen kullandim..9 mm de kaldi hep.. 1 kere buyudu dogal denedikk..sonra buyumedi...

Puregon igneye basladik 75 dozla ilk ay 1 yumos buyudu...dogal deneyin dedi dr..sonra 2 ay yine igne...ama buyumedi..
Arada dinlendik..

Bu sefer femara diye ilac verdi..ondada 10 mm de kaldi..

Sonra yine igne buseferde 15 yumos oldu tedaviyi kesti.. cogu kuculdu..3 dene buyudu..ama birtanesi 13 mm de catladi ve digerlerinide deforme etti..

Dr tup dedi artik..ramazani gecirdik eylulde tup dedik..

Esimi zar zor ikna edip arkadasimin kullandigi ilacdan aldirdim serophen..gunde 3 tane ictim..sonra dr gittim 10 mm de 1 yumos..ignen varsa vurul dedi vuruldum..basta buyumedi sonra baktikki buyumus..2 gun sonra asilama dedi biz soklardayiz tabi..ve olduk asilama..simdiden sonra rabbime kalmis..mucizesini lutfeder insallahh....

Herşeyin hayırlısı bazı doktorlar para için çok oyaliyorlar allah yardimcin olsun insallah bu sefer olur Tüp bebeğe gerek kalmaz hayırlı haberlerle inşallah:)

eğer hamile kalamazsam bu ayda adet olunca yani
eylülde yaptırıcam çok heyecanlıyım
kendi drum yapacak fiyatlarla ilgili hiç bilgim yok bende merak ediyorum.
Aynen benimde adetimi bekliyoruz haftaya olucam buarada iyi bir arastırma yapıyım dedim ben kendi doktoruma yaptırmayı dusunmuyorum bırakıcam doktorumu bazı şeylerden dolayı mesela hatırlamıo zaten az hastası var be aylardır gidiyorum birde mesela bu ay progestan vermicem diyo sonraki kontrolde yazıo gibi gibi bir suru sey soğudum açıkçası başka yere yaptırıcam

İnş tutar cnm ya dualarım seninle bende memnun değilim doktorumdan başka doktor arıyorum yada tüp bebek merkezinde yaptırıcsm ama ilaçlar baya pahalıymış bu ilaç sonrasında kaç yumurtan oluştu benim klomenle bir tane oluşuyor

Klomenle bir yumurtam oluşuyor cnm bu iğneşi ilaçlar daha mı iyi olma olasılığını daha da mı arttırır eger kendi doktoruma yaptırırsam klomen vericem dedi ama guvenemiyorum onada

10 tane yumurtam oluştu ama 7 tanesi tam gelisti canım ve bir hafta sürdü canım gelişmeleri

10 tane yumurtam oluştu ama 7 tanesi tam gelisti canım ve bir hafta sürdü canım gelişmeleri
Ozaman iğnelerle olma olasılığı daha yüksek bence inş iyi haberlerini alırız klomeni 2 ay kullandım ikisindede 1 yumurta maalesef zaten eşimin spermleri az offf çok zor allah yardım etsin hepimize

Iyi bir doktor bul canım doktor çok önemli en çok o rahatlatiyor senin onun bilgili ve seni anlayan biri olması gerekiyor inşallah iyi bir doktor bulursun en iyi hekim diye bir site var ordan bak istersen

Iyi bir doktor bul canım doktor çok önemli en çok o rahatlatiyor senin onun bilgili ve seni anlayan biri olması gerekiyor inşallah iyi bir doktor bulursun en iyi hekim diye bir site var ordan bak istersen
İnş gonlume gore bir doktor bulurum bakalım dediğin siteden araştırıp burdanda yorumlara bakarım ona gore karar veririm cnm

Klomenle bir yumurtam oluşuyor cnm bu iğneşi ilaçlar daha mı iyi olma olasılığını daha da mı arttırır eger kendi doktoruma yaptırırsam klomen vericem dedi ama guvenemiyorum onada
Klomeni gunde kac doz aliyorsun..ben adetin 3. Gunu basliyordum icmeye aksamlari 2 tane ayni anda iciyordum 5 gun.. o donem yumos gelisti..sonra gelismeyince ignelere gectik..onda dikkatli olnmasi lazim..ohss riski oluyorr...o dahada ugrastiriyorrr...

Ozaman iğnelerle olma olasılığı daha yüksek bence inş iyi haberlerini alırız klomeni 2 ay kullandım ikisindede 1 yumurta maalesef zaten eşimin spermleri az offf çok zor allah yardım etsin hepimize
Canım iğne ile daha doğal gelişiyor bu sefer 8.gunumde başka bir iğne daha verdi yumurtalar erken catlamasin diye

Sabah bir akşam bir cnm adetin 3. Gunu başlattı 2 ay kullandım yumurta 20 22 mm olduğunda ovitrelle ardından 36 saat sonra ilşki ama olmadı eşimin spermleri az 14 milyondu ensın varikosel var hareketlilik yuzde 38 idi klomende 5 gun kullandım içinde 10 adet var zaten

canım sende baya zorluklar yaşamışsın
benim klomende 2.ayım arada 3 ay dinlendim enfeksiyon dolayısıyla
ilkinde yumurta büyümedi
bu defakinde 20 mm oldu tek bir yumoş oldu
10 gün önce çatlama iğnesi derken beklemedeyim
olmazsa gelecek ay aşılama düşünüyorum

çatlama iğnesinden sonra dün 10.günümdü test yaptım negatif çıktı
bu ayda tutmadı anlaşılan

Ben beni profosere gitmeye başladım her gittiğim doktor ayrı ayrı bişeyler söyledi uyguladı benim klomenlede gelisti yumurtam ama yavaş yavaş sonrada dengemi bozdu olur olmaz agliyordum herseye yan etkisi psikolojiyi bozmasiymis bana sonradan söylüyor doktor istemiyorum dedim başka bişey ver dedim oda gonal-f diye iğne başladı pahali ama en azından strese girmedim psikolojim allak bullak olmadı hem çok hem güzel yumoslar geliştiriyor benim ilk klomen kullanimim da 11 yumurtam gelisti beni 1 hafta sonra USG çağırdı ohss olmuşsun sen dedi iki ay bekletti Prof. Dr anlattım klomenle hiç ohss olan hasta görmedim dedi ayrıca 3.dozdan sonra yumurtalık kanseri riskinin arttığını söyledi bana direk iğne tercihim o yüzden oldu inşallah başarılı sonuçlar alırız hepimiz isteyen herkese nasip etsin Rabbim bu tedavi zor bir süreç hem bedenimiz hem psikoloji mız yipraniyor inşallah bebislerimize hayırlısı ile kavusuruz da geçer tüm sikintilarimiz (büyük güne kaldı 7 gün)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…