- Konu Sahibi Neslihancim
-
merhaba ben kullanıyorum sabah aksam bir tane adet olana kadar da kullanacagım. umarım sonuclarımız pozitif olur benim asılama 10. günü =)Arkadaslar sizde asilama sonrasi progestan fitil kulllandinizmi kullanan varsa nezamana kadar kullanmak gerekiyo bilen varmi ben doktoruma sormayi unuttum bide bu ilac adeti geciktiriyormu acaba ?
Cnm bende sabah aksam kullandim ama o ilac adet gördürmüyomuş yani geciktirmenin anlamida yokmerhaba ben kullanıyorum sabah aksam bir tane adet olana kadar da kullanacagım. umarım sonuclarımız pozitif olur benim asılama 10. günü =)
Bu arada doktormu size adet görene kadar kullanmanixi söyledi?merhaba ben kullanıyorum sabah aksam bir tane adet olana kadar da kullanacagım. umarım sonuclarımız pozitif olur benim asılama 10. günü =)
Bu arada doktormu size adet görene kadar kullanmanizi söyledi?merhaba ben kullanıyorum sabah aksam bir tane adet olana kadar da kullanacagım. umarım sonuclarımız pozitif olur benim asılama 10. günü =)
evet adet olana kadar kullan dediBu arada doktormu size adet görene kadar kullanmanizi söyledi?
Testinizi yapın. Korkmayın. Allah’ın dediği olacak. İnlallah vardır bebekAmin cnm inşallah bende test yaptirmak istiyorum ama tereddütlüyüm kac gundur aşırı sancim var hic boyle olmamisti hep adet gunu sancim olurdu sanki hergun adet oluyorum ama kan yok bilmiyorum neden boyle oluyo
Kesinlikle soğan kürü, Pko nun tek çaresi.Bende pkoyumcanım tedaviye başladıysan kürü şimdi yapma istersen. Sogan kuru öneriliyor genelde sen hangi kürü düşündün
Bu arada egzersiz iyi geliyormuş pko ya aklında olsun
Maşallah canım Rabbim sağlıkli hayırlı hamilelik nasip etsin tamamına erdirsin inşallah sağlıkla gelsin kuzucuk dualarım seninleArkadaşlar rabbime sonsuz şükürler olsun ikinci aşilamamda hamile kaldım test yaptim pozitif .. kimse umidini kaybetmesin rabbimden umit kesilmez 1. Aşılamam olumsuz olunca hayata kustüm birdaha yapmam dedim ama ne olduysa tekrar girdim bu yola ve sonunda oldu sizde umidinizi kaybetmeyim inanın sonu mutluluk dualarinızı bekliyorum inşallah bi sorun çikmaz ve bebeğimi sağlıkla kucagima alirim bu ani cok bekledim Masallah süphanallah..
Saol cnm ama gec gelen bu mutluluktan çok tedirginim heran bişey olucak korkusu var bu pskolojiyi nasil atlaticam bilmiyorumMaşallah canım Rabbim sağlıkli hayırlı hamilelik nasip etsin tamamına erdirsin inşallah sağlıkla gelsin kuzucuk dualarım seninle ❤
Hayır canım sakın öyle tedirgin olma insanın korktuğu hep başına gelir relax ol dua et bol bol telaş yapma ağır kaldırma arada dinlen arada yürü evde dışarda at aklindan böyle olumsuz şeyleri göreceksin bak daha iyi gelecek sana hatta evde tek kalmasan daha iyi burdan da uzaklaş çok okuma araştırma şimdilik inşallah bı sorun yasamayacaksin Rabbim korusun meleğiniSaol cnm ama gec gelen bu mutluluktan çok tedirginim heran bişey olucak korkusu var bu pskolojiyi nasil atlaticam bilmiyorum
Çok saol bu yazdiklarini tek tek dikkate alıcağim tam başka konuları okurken geldi mesajın ve cok haklisin yazin bana cok iyi gelsi tekrar saolHayır canım sakın öyle tedirgin olma insanın korktuğu hep başına gelir relax ol dua et bol bol telaş yapma ağır kaldırma arada dinlen arada yürü evde dışarda at aklindan böyle olumsuz şeyleri göreceksin bak daha iyi gelecek sana hatta evde tek kalmasan daha iyi burdan da uzaklaş çok okuma araştırma şimdilik inşallah bı sorun yasamayacaksin Rabbim korusun meleğini
Sen de sağol canım benim yüreğim seninleÇok saol bu yazdiklarini tek tek dikkate alıcağim tam başka konuları okurken geldi mesajın ve cok haklisin yazin bana cok iyi gelsi tekrar saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?