Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arya Bende evleneceğim zaman kontrole gitmiştim. Doktor döngümün 30-35 gün arası olduğunu söyleyince zor gebe kalırsın istersen o zaman gel beraber ilerleyelim demişti. Bende inanmadım hala inanmak istemiyorum
30-35 gün diyince neye dayanarak zor gebe kalırsın dedi gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Zaten normal döngü 30-35 arasıdır

30-35 gün diyince neye dayanarak zor gebe kalırsın dedi gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Zaten normal döngü 30-35 arasıdır
Yumurtalamayı yakalamak zor olduğu için galiba bende o zaman evlilik sonrası hemen düşünmediğim için hiç sorgulamadım. Hatta çıkıp eşime doktor böyle dedi bak ilerde çocuğumuz olmayabilir demiştim

Bebisler sizce bugun pik olmus mu

Eklentiler

• 072075FC-9774-43C8-96AF-116930393FCC.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 67
Ahh Sasacım herşey de bize mi denk gelir beee artık gülüyorum herşeye, şaşırmıyorum da

Dunden onceki gunu degerlendirdik dunu bos gectik . Bu aksam tekrar degerlendiricez insallah . Hergun degerlendiremiyoruz ne yazik ki
Hergun zaten saglıksız ben 2 aydır hergun denedm olmadı bu ay yumurtlama olana kadar 2 gunde 1 oldu yumurtlama gunleri 3 gun ust uste sabahları oldu bu ayda tutmaz ise gün aşırı deneyecevm bnde

sabah 4 buçuk gibi uyandım zaten, hemen testi alt kata salona inip yaptım ses olmasın diye, pozitifi görünce önce bir kala kaldım sıze yazdım :)
sonra kalktım kucuk bir paket hazırladım sana minik bir sürprizim var yazdım üzerine :) kapıya astım içeriri girerkn gördü sonra sarıldık duygulu anlar .. ve sabahtır dalıp dalıp gidiyoruz halen mucıze geliyor :) allah isteyen herkese nasip etsin
tek yaptığımız regl sonrASI bir var bir yok değerlendirmek , tam olarak düzenli de değildi tatildeydik cunku, belirti olarak ta bir haftadır göğüslerim ağrıyordu ki normalde olmaz hiç

Bana hiç bahsetmediler bundan. Çok güzelmiş aslında.Tekrar sorayım modüler olanı. Çok teşekkür ederim :)

Hergun zaten saglıksız ben 2 aydır hergun denedm olmadı bu ay yumurtlama olana kadar 2 gunde 1 oldu yumurtlama gunleri 3 gun ust uste sabahları oldu bu ayda tutmaz ise gün aşırı deneyecevm bnde
Evet haklisin. Sen masallah Cok guzel degerlendirmissiniz. Darisi benimde basima bu yumurtlama donemini kacirmak istemiyorum. Bizim yakalamasi zor oluyor esim is icin sehir disina gidip geliyor bnde calisiyorum. Ama insallah bu ay tutturcaz

Bende bu ay internet ucuz diye sipariş etmiştim en iyi bu gösterir hassas diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…