- 7 Kasım 2014
- 7.520
- 13.749
- 448
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.721
30-35 gün diyince neye dayanarak zor gebe kalırsın dediArya Bende evleneceğim zaman kontrole gitmiştim. Doktor döngümün 30-35 gün arası olduğunu söyleyince zor gebe kalırsın istersen o zaman gel beraber ilerleyelim demişti. Bende inanmadım hala inanmak istemiyorum
Yumurtalamayı yakalamak zor olduğu için galiba bende o zaman evlilik sonrası hemen düşünmediğim için hiç sorgulamadım. Hatta çıkıp eşime doktor böyle dedi bak ilerde çocuğumuz olmayabilir demiştim30-35 gün diyince neye dayanarak zor gebe kalırsın dedigülsem mi ağlasam mı bilemedim. Zaten normal döngü 30-35 arasıdır
29-38 arası değişiyor
Olmaya yakın aksama bi daha tekrarlayın benceBebisler sizce bugun pik olmus mu
Tamamdir cok Tesekkur ederim. Aksama Ben degerlendireyim oyleyseOlmaya yakın aksama bi daha tekrarlayın bence
Benim döngüm 28 günde 1 gecen ay 17.gün yumurtladım ve adet tarıhımde degısıklık olmadı30-35 gün diyince neye dayanarak zor gebe kalırsın dedigülsem mi ağlasam mı bilemedim. Zaten normal döngü 30-35 arasıdır
Bugün degerlendirin yarın bos sonrakı gun gene degerlendorın son ılıskınız kacgun onceydi 3 gunu gecmemesi lazımTamamdir cok Tesekkur ederim. Aksama Ben degerlendireyim oyleyse
Ara ara içiyordum da bu ay hiç içmedim başlayayım yine teşekkür ederimO zaman gec yumurtlayacaksınız muhtemelen ilac kullanmıosanız aslan pençesi cayı gunde 1 bardak ac karnına öneririm adeti düzene sokuyor ve kaliteli yumurtlama oluyor
Ahh Sasacım herşey de bize mi denk gelir beeeYumurtalamayı yakalamak zor olduğu için galiba bende o zaman evlilik sonrası hemen düşünmediğim için hiç sorgulamadım. Hatta çıkıp eşime doktor böyle dedi bak ilerde çocuğumuz olmayabilir demiştim
Dunden onceki gunu degerlendirdik dunu bos gectik . Bu aksam tekrar degerlendiricez insallah . Hergun degerlendiremiyoruz ne yazik kiBugün degerlendirin yarın bos sonrakı gun gene degerlendorın son ılıskınız kacgun onceydi 3 gunu gecmemesi lazım
Kan negatif 0.359Ben hayalet çizgi görebilenlerden değilim ama bu çok bellitedavi görüyor musunuz iğne falan?
Kaset test gecen ay ki yumurtlama strip test bu ay ki gerçekten cay farkettiriyorAra ara içiyordum da bu ay hiç içmedim başlayayım yine teşekkür ederim
Hergun zaten saglıksız ben 2 aydır hergun denedm olmadı bu ay yumurtlama olana kadar 2 gunde 1 oldu yumurtlama gunleri 3 gun ust uste sabahları oldu bu ayda tutmaz ise gün aşırı deneyecevm bndeDunden onceki gunu degerlendirdik dunu bos gectik . Bu aksam tekrar degerlendiricez insallah . Hergun degerlendiremiyoruz ne yazik ki
sabah 4 buçuk gibi uyandım zaten, hemen testi alt kata salona inip yaptım ses olmasın diye, pozitifi görünce önce bir kala kaldım sıze yazdım :)Hayırlı olsun bariz belli ya, dün demiştim sana test yap kan ver kutu falan yap diyedarısı başıma, bizim de bu ay sonunda evlilik yıldönümümüz, inşallah bende güzel haber verebilirim.
Nasıl değerlendirdin, yumurtlamayı takip ettin mi, bir de belirtilerin nelerdi bizi de aydınlatır mısın?
Bana hiç bahsetmediler bundan. Çok güzelmiş aslında.Tekrar sorayım modüler olanı. Çok teşekkür ederim :)Ben geçen yıl eylülde ameliyat olduktan sonra yaptırmıştım. sigortacı arkadaşım da hamilelik için 4 ay sonra olursa karşılar demişti, zaten 6 ay korunma olacağı için yaptırdım. Bu süreçte de özel hastanede aylık kah tahlillerim, muayene ve ultrasonu karşıladı. Rahim filmi için de soracağım hatta. Doğumu ve hatta doğum sonrası bebeğin muayene ve aşılarını da karşılar dediği için bana mantıklı gelmişti
Evet haklisin. Sen masallah Cok guzel degerlendirmissiniz. Darisi benimde basima bu yumurtlama donemini kacirmak istemiyorum. Bizim yakalamasi zor oluyor esim is icin sehir disina gidip geliyor bnde calisiyorum. Ama insallah bu ay tutturcazHergun zaten saglıksız ben 2 aydır hergun denedm olmadı bu ay yumurtlama olana kadar 2 gunde 1 oldu yumurtlama gunleri 3 gun ust uste sabahları oldu bu ayda tutmaz ise gün aşırı deneyecevm bnde
Bende bu ay internet ucuz diye sipariş etmiştim en iyi bu gösterir hassas diyeCanım adet gününde bende yaptm gecen ay benmde oyle cıktı ama hamıle degıldm kan verdim 3 cıkmıstı adet dönemnde betada biraz yukselme oluyo predictor de 5 e yakın olunca böyle cizgi cıkabılıo benm testm bu sekıldeydı ama insallah siz hamılesnzdır
Kan negatif 0.359Belki yerleşme sürecidir kuzum, inşallah öyledir yani
Kan verdiniz mi merak ettim sonucuMerhaba arkadaşlar
Benim bugün yumurtlama 15. Çatlama 14. Gün. Gebelik testi böyle çıktı
Ben çıkamadım işin içinden
Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?