Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 klomen kullanıp hamile kalmaya çalışanlar gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hapsız yumurta takibi olmuyor mu yaa... ben doğal sirkülasyonlna kaç mm oluyor yumurtam bunu öğrenmek istiyorum aslında

Sadece 1 ayında yaptım ovü testi evet pik görmüştüm. Hatta hocam çatlamış olamaz mı ben pik gördüm dedim. Güvenmeyin o testlere dedi ama yapmaya devam ediyorum bi umut
valla bede evdeki testler bitsin diye yapıyorum. Bitince daha da almıycam. Gün aşırı yapınca zaten denk gelir diyor her doktor. Ben de merak ediyorum işte acaba benimde mi yeteri büyüklüğe erişmiyor yumurtalar. Bir de ona baktırayım içim rahat eder en azından.

Bende 2 senelik evliyim 24 yaşındayım 1 buçuk yıldır istiyoruz hiç gebe kalamadım polikistik overliyim kasım ayında 1 kez klomen kullandım daha sonra gitmedim doktora şimdi tekrar başladım tedaviye 2 gün sonra adetin 5.günü klomene başlayacağım ayın 27sinde de kontrol var. Doktorum bir de önlem amaçlı glifor verdi bana insülin direnci için. 2 gündür kullanıyorum. Bakalım inşallah hayırlısı olur.

Ben klomeni
Umarım istediğiniz gibi bir sonuc alırsınız ben de klomeni kullandım yarın kontrole gideceğim. Bakalım neler olacak. Size doktorunuz glifor neden verdi?

Son durumlar ne arkadaslar var mı bi gelişme benim klomenle yumurtam oluşmadı malesef agustos ayında. Doktor bu sefer duphaston ve femara verdi. Duphaston bitti adet olmayı bekliyorum femaraya baslamak için ama hamilelik şüphelerim de var. Test yapmak için biraz daha bekleyeceğim

Yaşitiz ve ayni senelik evliyiz bende doktorumu degistirdim yurt disindan türkiyeye geldim pco cikti banada matofin verdi kilo vermek icin insulin dedi ama bu glifor veya matofin gibi ilaclar yumurtaligida calistiriyor güzel ilac migde bulantisi yapiorsa bilki ise yariyor seker ihtiyacini kapattigi icin istah kapatici etkisi var. Banada klomen ve duphaston verdi klomene önümüzdeki ay adet olursam ins baslicam :/ cok istiyoruz cocuk.. tam 1 bucuk senedr beklioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…