- Konu Sahibi sekerciiik
-
cnm bende 30 hafta 5 günlüğüm.ağustos ilk hafta veya ikinci hafta doğum olucak.bnm kız bebeğim.bnmde hareketli gece uyutmama gibi bi sorunum yok ama bazen hiç uyumuyor diye düşünüyorum :) bazen canımı da yakıyor ama onu hissetmek çokk güzel hep onu izliyorum göbeğimin hareketlerini. eşyalarını ne yaptın?
merhabaaa.. hayırlısıyla Allah kolay bi doğum nasip etsin hepimize:)
Benim 3,5 yaşında bi kızım var, 2. de kız :) Ağustos 22 si gibi inş.
Hem Ankara'dayım hem de Rabbim nasip ederse Ağustos Annesi olacağım ..
Benim 12 ağustos ama 38. haftamda sezeryan olursam ki öyle bir ihtimalde var , temmuz sonuna denk geliyor ..
selam.. bende kısmet olursa ağustos annesi olacağım.. benim meleğim de kız .. allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
amin canım inşallah kız bebek anneleri biraz sıkıntı cekermis hamilelik boyunca dogrumu
ben bugün alışveriş yaptım biraz
kapı süsü, sepet vs aldım (kızımdan kalanlar var ama kirlenmiş epey, kuru temizlemeye verene kadar yenisini aldım hem hatıra olur )
100 adet küçük boy pembe kese aldım, üstüne yapıştırmak için de ahşap süslerden aldım... keselerin içine de renki çikolata drajelerden koyucam (bunlar çikolata niyetine) ama daha alınacak
50 adet de ahşap çerçeve aldım. Onları da tüğ ve lavantalı tülle süsleyip arkalarına magnet yapıştırıcam
keselerden hastaneye de götürücem bol bol dağıtırım
lohusa şekeri aldım
bardak süsü aldım
kızım Nisan'a da oyuncak beşik ve converse ayakkabı aldım
ohh canım ne güzel güle güle kullansınbu arada beşikleri naaptınız ben aldım geçtiğimiz haftasonu ana kucağınıda aldım park beşiklerden akldım umarım memnun kalırız yavaş yavaş şekerleride yaptırayım diyorum bulunduğum yerde bu tarz bi dükkan yok mecburen netten sipariş edicem ... doğum çantamıdayavaş yavaş hazırlayım diyorum sizler hazırladınız mı ?[/
gule gule kullansın bızde haftasonu aldık park yatagı ,ana kucagını kararsız kaldım hangı marka ve kaca aldın cnm :)nette gusel seyler var cnm süsler falan cok hoss :) dogum cantasını bende hazırlayım dıyorumm erken mı acaba daha bılmem :d
yok canım yaa o kişiden kişiye değişir bence... ben çok şükür pek bi zorluk yaşamadım ilkinde, şimdi de çok zorluk çekmiyorum şükür ki :)) ama bu kız daha bi hareketli tekmeleri daha bi şiddetli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?