Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oyoyoyoyoy maşşallah bilinçli anneye bak sen nelerde hazırlamıs hayırlısıyla dogumunda kolay olur inşallah bende su biberonlu sekerlerden alıyım diyorum

Hiç canını sıkma bi tanem hafta ilerledikce normale dönüyolar benimkinin tüm vücudu öyleydi gebelik sekerinden dolayı su an normale döndü ama kafası hala iki üc hafta ilerde doktorda basının büyüklügünü hiç kafaya takma dedi. Bu dönem hareket hepimizde var galiba ben bunu doktoruma söyledigimde beni hiç sallamadı bile oysaki bebegim yarım saat aralıksız hareket etmisti doktorum bana dedigi sey ne güzel iste hareketli bir bebek olacak:)Allah sana kolay dogumlar nasip etsin jasmiciğimm

bu arada kızlar beşik park yatak konusuna gelince gecende benimkiyle bakmaya gittik tanıdık bi yermi ne varmıs neyse benim önceden beri su tahta gibi olan besiklere hevesim var hani onlardan almak istiyorum icinde kalmasın diye ama ordaki satıcı adam tutturdu bana illa park yatagı satmaya ugrasıyo bak pişman olmassın heryere tasınır söyle böyle diye ya tamam kullanıs acısında iyidir belki ama görüntü itibariyle cadıra benzemiyormu sizcede kalabalık bi görüntüsü var birde eger yakınlarınızda ikea gibi büyük magazalardan varsa oraları gezmenizi tavsiye ederim harika seyler var hemde fiyatları cok uygun cok begeniceksiniz besişten ufacok esyalarına kadar her ayrıntı var kombinasyonuda kendizniz yapabiliyorsunuz

kızlar bende inşallah ağustos sonunda meleğime kavuşacağım
şimdiye kadar sadece kıyafet konusunu tamamladım ama yinede ne görsem alasım geliyo hele kız olunca çok çeşit oluyor. ay sonu da odasını halletmeye çalışacağım
böyle bir oda düşünüyorum siz ne dersiniz:26:
bebek şekerlerine gelince kararsızım yusufcuk olanları beğendim ama kendim mi yapsam diyede düşünüyorum en azından oyalanmış olurum

çok güzel görünüyor canım odayı hem aydınlatır hemde geniş gösterir. bende çok istedim beyaz ama içime sinen olmadı merinostan mor bi takım aldık bakalım fikir edinmek isteyenler için:
Merinos (Genç & Bebek Odaları | ELEGANCE KOLEKSİYONU > PGO-013-069 LADY)
beşiği odamda olacağı için bide odasına beşikli bi takım almak istemedim.
30.hafta içerisindeyim hepinize,bebişlerinize sağlık diliyorum.

bende park yatak aldım az buçuk kıyafetleride hazır yorganına nevresim aldım anem onu dikicek bi o kaldı çok heyecanlıyım hayırlısı ile kucağıma almak için sabırsızlanıyorum sıcaklar şimdiden baymaya başladı hayırlısı :)

bnm doktorumda kızların daha hareketli olduğunu söyledi.Aman hareketli olsunlar.bende bişeyler aldım ama daha eksiklerim ben aldığım şeylerde 3-6 da yercih ediyorum.aslında bi liste yaptım aldıklarım ve alacaklarım size yazayım burada beraber tahlil edelim eksikleri :) çantayı bende hazırlamadım daha 37. hafta hazirlıcam onu da.

şimdiye kadar aldım bi takım şeyler.

0-3 ay yarım kol bady 5 adet
0-3 ay kolsuz bady 3 adet
0-3 ay alt üst takım (pijama) 5 adet
0-3 ay tulum 4 adet
önlük 7 adet
battaniye penye 2 adet
alt açma 1 adet
eldiven 2 adet
yelek penye 4 adet
3-6 ay pantolon 1 adet
3-6 ay yarım kol bady 6 adet
3-6 ay tulum 2 adet
3-6 ay uzun kol bady 3 adet
3-6 ay alt pijama

bunlar şimdiye kadar aldıklarım daha bebek için alacaklarım aşağıdakiler ( 2 adet yenidoğan setini ayrı ayrı yazdım)

3-6 ay kısa kol bady 4 adet
3-6 ay uzun kol bady 1 adet
3-6 ay tulum 1 adet
3-6 ay al üst takım 2 adet
3-6 ay patiksiz alt 2 adet
3-6 ay uzun kol tişört(üst) 3 adet
çorap alabildiğim kadar artık
ağız mendili en az 10 adet
beyaz tülbent 5 adet
battaniye penye 2 adet kalın 2 adet
havlu 2 adet

banyo malzemeleri
kuvet
file
kuvet ayağı (ben sepetli tercih edicem)
maşrapa
kova
sünger
çamaşır sepeti

bakım
tırnak seti
burun aspiratörü
termometre
ateş ölçer
süt sağma makinesi
tarak,fırça
bebek bezi
şampuan,yağ,krem,pişik kremi (gerekli bakım malzemeleri)

bebek odası
şimdilik bebeğe oda yapmıyacağım.park yatak alıp yatak odasına koyacağım

park yatak
yarı ortapedik yatak
nevresim takımı 2 adet
güvenli yatış yastığı
alez (yatak koruyucu)

gerekmediği takdirde biberon ve emzik almayı düşünmüyorum(gereksinde istemiyorumm)

kendim için de ( anne içinde)
şu an sadece 1 gecelik ve sabahlık aldım.1 emzirme sütyenim ve atletim var

ayrıca alacaklarım

emzirme sütyeni atleti 1'er adet
gecelik 1 adet
terlik çorap
evde giyeceğim lohusalık ev kıyafeti (pijaması) 3 adet (doğumda kayınvalidemde olacağım için ayrıca evde kalabalık olacak)
göğüs kremi
göğüs pedi
ped
yüksek belli çamaşır artık ne kadar olursa ben çok almam sanırım.

bunları almayı düşünüyorum.beni bunlar uzun birrrr süree idare eder.diğer ihtiyaçları ihtiyaç duydukça alırım
ayrıca puset anakucağı da var tabi onları yazmaya gerek duymadım

ÖNEMLİ eklemem gereken birşeyler var mı daha ? sen neler aldın ? biraz uzun oldu amaa D

maşşallah maşşallah eksik yok fazlası var burda hersey düsünülmüs bencede canım umarım biberona gerek kalmazda hep emzirirsin hem dogum kilolarını atmanın en güzel yolu emzirmek zaten bu arada belimde dünden beri bi agrı var endişelenmeye basladım artık yarın doktora gidicem

sen nediyosuuuuuuuuuuunnnnnnn:)) rüya gibi cokkk güzelll harika bütcen yesişiyorsa yerinde varsa hiç durma derim benim cok fazla yerim yok beşik alıcam sadece bide tül alıcam üstüne hayırlısıyla bende beyaz düsünüyorum beyazdan sasmayın kızlar beyaz alınan hiçbir mobilya pişman etmiyor insanı

cnm olur genelde bel ağrısı bnm de ağrılar oluyor ama normal karşılıyorum çünkü bebek büyüyor vücudun böyle bir yüke alışık değil.ama sen sor yine bi doktora bende yarın gidicem dr. :)bakalım gidelim burdan hberleşiriz bilgilerii :)

günaydın kızlaaaar :) çağlabulut maşallahh herşeyin tam gibi bebeiş güle güle giysin ..şekercik bel ağrısı normaldir takma kafaanna benim pek bel ağrım yokta bende de sırt ağrısı var valla öldürüyo beni .. kızlar az kaldı durumlar nasıl doktorlar doğumla ilgili size neler söylüyorlar kim önce doğurursa yazsın bak buraya geri sayım yapalım

teşekkür ederim canım kısmet olursa buna benzer bişey alacağım odamın biri boş ilk bebek olunca insan çok hevesleniyor

bizde dün akşam üzeri yaptık odasının temizliğini bugun yarında mobilyalar gelirse eklerim inşallah kızlar
yarın da dr kontrolümüz var hayırlısı bakalım

kızlar günaydınn nasıl durumlar ? bu arada çalışıyomusunuz ben hala devam çalışmaya rapor aldım çalışabilir raporu puffffffff

kızlar günaydınn nasıl durumlar ? bu arada çalışıyomusunuz ben hala devam çalışmaya rapor aldım çalışabilir raporu puffffffff

günaydınnn..iyi durumlar dün dr gittim 31 hafta içindeyim güzel, herşey yolunda kiloso 1850 gr suyu filan herşeyi iyii dedi doktorum.baş geliş pozisyonundaydı ultrasondan baktığımızda.inş doğum anındada öle olurda normal doğum yapabilirim.şuan normal doğuma müsait gözüküyorum hem fizik yapım hem çocuğun yapısı inş iyi olurr. siz kaç haftalıksınız kız erkek cinsiyet nedir?sizin kilo nasıl bebeğin? bnmki kız bu arada.
çalışmıyorum cnm evdeyim miskin miskin oturuyorum tv izliyorum,kitap okuyorum zaman geçirmeye çalışıyorum ama sıkılıyorumm çok çalışmak isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…