- Konu Sahibi sekerciiik
-
ben bugün alışveriş yaptım biraz
kapı süsü, sepet vs aldım (kızımdan kalanlar var ama kirlenmiş epey, kuru temizlemeye verene kadar yenisini aldım hem hatıra olur )
100 adet küçük boy pembe kese aldım, üstüne yapıştırmak için de ahşap süslerden aldım... keselerin içine de renki çikolata drajelerden koyucam (bunlar çikolata niyetine) ama daha alınacak
50 adet de ahşap çerçeve aldım. Onları da tüğ ve lavantalı tülle süsleyip arkalarına magnet yapıştırıcam
keselerden hastaneye de götürücem bol bol dağıtırım
lohusa şekeri aldım
bardak süsü aldım
kızım Nisan'a da oyuncak beşik ve converse ayakkabı aldım
selam kzılar bende nasipse 7 ağustosta doğumum bu başlık güzel olmuş ben şu an 31 +6 dayım bebeğimin kontrolü vardı hafta sonu 1890 gr olmuş maşallahh ama kafası büyük dedi dr okadar canımı sıkıyoki bu durum bide kan değerim ilaç kullanmam rağmen 9 çıktı sizlerde durum nasıl ? bu arada kzım olucak bebeğim çok hareketli özellikle şu 2 haftadır yemek bile yedirtmiyo bazen tekmelerden
ohh canım ne güzel güle güle kullansınbu arada beşikleri naaptınız ben aldım geçtiğimiz haftasonu ana kucağınıda aldım park beşiklerden akldım umarım memnun kalırız yavaş yavaş şekerleride yaptırayım diyorum bulunduğum yerde bu tarz bi dükkan yok mecburen netten sipariş edicem ... doğum çantamıdayavaş yavaş hazırlayım diyorum sizler hazırladınız mı ?[/
gule gule kullansın bızde haftasonu aldık park yatagı ,ana kucagını kararsız kaldım hangı marka ve kaca aldın cnm :)nette gusel seyler var cnm süsler falan cok hoss :) dogum cantasını bende hazırlayım dıyorumm erken mı acaba daha bılmem :d[/
park yatağını babylife aldım canım anakucağınıda kanz aldım dediğim gibi fazla seçeneğim yok bulunduğum yerde bunları netten almayada cesaret edemedim ama yatağımızı teyzemde kullanmıştı memnun kalacağıma eminim fiyatıda uygun
kızlar bende inşallah ağustos sonunda meleğime kavuşacağım
şimdiye kadar sadece kıyafet konusunu tamamladım ama yinede ne görsem alasım geliyo hele kız olunca çok çeşit oluyor. ay sonu da odasını halletmeye çalışacağım Eki Görüntüle 442623
böyle bir oda düşünüyorum siz ne dersiniz:26:
bebek şekerlerine gelince kararsızım yusufcuk olanları beğendim ama kendim mi yapsam diyede düşünüyorum en azından oyalanmış olurum
şimdiye kadar sadece kıyafet konusunu tamamladım ama yinede ne görsem alasım geliyo hele kız olunca çok çeşit oluyor. ay sonu da odasını halletmeye çalışacağım Eki Görüntüle 442623
bebek şekerlerine gelince kararsızım yusufcuk olanları beğendim ama kendim mi yapsam diyede düşünüyorum en azından oyalanmış olurum
[/QUOTcanım çok güzelmiş güle güle kullansın inşallahh
kız bebekleri o kadar hareketli olmuyormus erkege göre daha uslu oluyor diye duydum ben zaten hani zaten normaldede öyledir ya kızlar daha bi terbiyelidir:)bebek kıyafeti oldu heryer ama çanta namına hiç bişey hazırlamadım daha sen neler yaptın hazırladınmı hazırlık cantasını?[/QUOTE.
bende kıyafetlerini hazırlamaya çalışıyorum bir liste çıkardım kendimi aldıklarımı çiziyorum :) alcağım kıyafetlerde 3-6 ay da tercih ediyorum.aldıklarımı, alacaklarımı listeyle yazıyım size eksiklerimizi tahlil edelim :) hastane çantasını hazırlamadım daha 37. hafta filan hazırlıyacağım.
şimdiye kadar aldım bi takım şeyler.
0-3 ay yarım kol bady 5 adet
0-3 ay kolsuz bady 3 adet
0-3 ay alt üst takım (pijama) 5 adet
0-3 ay tulum 4 adet
önlük 7 adet
battaniye penye 2 adet
alt açma 1 adet
eldiven 2 adet
yelek penye 4 adet
3-6 ay pantolon 1 adet
3-6 ay yarım kol bady 6 adet
3-6 ay tulum 2 adet
3-6 ay uzun kol bady 3 adet
3-6 ay alt pijama
bunlar şimdiye kadar aldıklarım daha bebek için alacaklarım aşağıdakiler ( 2 adet yenidoğan setini ayrı ayrı yazdım)
3-6 ay kısa kol bady 4 adet
3-6 ay uzun kol bady 1 adet
3-6 ay tulum 1 adet
3-6 ay al üst takım 2 adet
3-6 ay patiksiz alt 2 adet
3-6 ay uzun kol tişört(üst) 3 adet
çorap alabildiğim kadar artık
ağız mendili en az 10 adet
beyaz tülbent 5 adet
battaniye penye 2 adet kalın 2 adet
havlu 2 adet
banyo malzemeleri
kuvet
file
kuvet ayağı (ben sepetli tercih edicem)
maşrapa
kova
sünger
çamaşır sepeti
bakım
tırnak seti
burun aspiratörü
termometre
ateş ölçer
süt sağma makinesi
tarak,fırça
bebek bezi
şampuan,yağ,krem,pişik kremi (gerekli bakım malzemeleri)
bebek odası
şimdilik bebeğe oda yapmıyacağım.park yatak alıp yatak odasına koyacağım
park yatak
yarı ortapedik yatak
nevresim takımı 2 adet
güvenli yatış yastığı
alez (yatak koruyucu)
gerekmediği takdirde biberon ve emzik almayı düşünmüyorum(gereksinde istemiyorumm)
kendim için de ( anne içinde)
şu an sadece 1 gecelik ve sabahlık aldım.1 emzirme sütyenim ve atletim var
ayrıca alacaklarım
emzirme sütyeni atleti 1'er adet
gecelik 1 adet
terlik çorap
evde giyeceğim lohusalık ev kıyafeti (pijaması) 3 adet (doğumda kayınvalidemde olacağım için ayrıca evde kalabalık olacak)
göğüs kremi
göğüs pedi
ped
yüksek belli çamaşır artık ne kadar olursa ben çok almam sanırım.
sanırım bunlar bana 4-5 ay yeter.hediyelerde gelir.
sen neler hazırladın?
kız bebekleri o kadar hareketli olmuyormus erkege göre daha uslu oluyor diye duydum ben zaten hani zaten normaldede öyledir ya kızlar daha bi terbiyelidir:)bebek kıyafeti oldu heryer ama çanta namına hiç bişey hazırlamadım daha sen neler yaptın hazırladınmı hazırlık cantasını?
bnm doktorumda kızların daha hareketli olduğunu söyledi.Aman hareketli olsunlar.bende bişeyler aldım ama daha eksiklerim ben aldığım şeylerde 3-6 da yercih ediyorum.aslında bi liste yaptım aldıklarım ve alacaklarım size yazayım burada beraber tahlil edelim eksikleri :) çantayı bende hazırlamadım daha 37. hafta hazirlıcam onu da.
şimdiye kadar aldım bi takım şeyler.
0-3 ay yarım kol bady 5 adet
0-3 ay kolsuz bady 3 adet
0-3 ay alt üst takım (pijama) 5 adet
0-3 ay tulum 4 adet
önlük 7 adet
battaniye penye 2 adet
alt açma 1 adet
eldiven 2 adet
yelek penye 4 adet
3-6 ay pantolon 1 adet
3-6 ay yarım kol bady 6 adet
3-6 ay tulum 2 adet
3-6 ay uzun kol bady 3 adet
3-6 ay alt pijama
bunlar şimdiye kadar aldıklarım daha bebek için alacaklarım aşağıdakiler ( 2 adet yenidoğan setini ayrı ayrı yazdım)
3-6 ay kısa kol bady 4 adet
3-6 ay uzun kol bady 1 adet
3-6 ay tulum 1 adet
3-6 ay al üst takım 2 adet
3-6 ay patiksiz alt 2 adet
3-6 ay uzun kol tişört(üst) 3 adet
çorap alabildiğim kadar artık
ağız mendili en az 10 adet
beyaz tülbent 5 adet
battaniye penye 2 adet kalın 2 adet
havlu 2 adet
banyo malzemeleri
kuvet
file
kuvet ayağı (ben sepetli tercih edicem)
maşrapa
kova
sünger
çamaşır sepeti
bakım
tırnak seti
burun aspiratörü
termometre
ateş ölçer
süt sağma makinesi
tarak,fırça
bebek bezi
şampuan,yağ,krem,pişik kremi (gerekli bakım malzemeleri)
bebek odası
şimdilik bebeğe oda yapmıyacağım.park yatak alıp yatak odasına koyacağım
park yatak
yarı ortapedik yatak
nevresim takımı 2 adet
güvenli yatış yastığı
alez (yatak koruyucu)
gerekmediği takdirde biberon ve emzik almayı düşünmüyorum(gereksinde istemiyorumm)
kendim için de ( anne içinde)
şu an sadece 1 gecelik ve sabahlık aldım.1 emzirme sütyenim ve atletim var
ayrıca alacaklarım
emzirme sütyeni atleti 1'er adet
gecelik 1 adet
terlik çorap
evde giyeceğim lohusalık ev kıyafeti (pijaması) 3 adet (doğumda kayınvalidemde olacağım için ayrıca evde kalabalık olacak)
göğüs kremi
göğüs pedi
ped
yüksek belli çamaşır artık ne kadar olursa ben çok almam sanırım.
bunları almayı düşünüyorum.beni bunlar uzun birrrr süree idare eder.diğer ihtiyaçları ihtiyaç duydukça alırım
ayrıca puset anakucağı da var tabi onları yazmaya gerek duymadım
ÖNEMLİ eklemem gereken birşeyler var mı daha ? sen neler aldın ? biraz uzun oldu amaaD
maşşallah maşşallah eksik yok fazlası var burda hersey düsünülmüs bencede canım umarım biberona gerek kalmazda hep emzirirsin hem dogum kilolarını atmanın en güzel yolu emzirmek zaten bu arada belimde dünden beri bi agrı var endişelenmeye basladım artık yarın doktora gidicem
sen nediyosuuuuuuuuuuunnnnnnn:)) rüya gibi cokkk güzelll harika bütcen yesişiyorsa yerinde varsa hiç durma derim benim cok fazla yerim yok beşik alıcam sadece bide tül alıcam üstüne hayırlısıyla bende beyaz düsünüyorum beyazdan sasmayın kızlar beyaz alınan hiçbir mobilya pişman etmiyor insanı
bizde dün akşam üzeri yaptık odasının temizliğini bugun yarında mobilyalar gelirse eklerim inşallah kızlar
yarın da dr kontrolümüz var hayırlısı bakalım: kaç haftalıksınız canım ?
30.haftanın içerisindeyiz canımbizde dün akşam üzeri yaptık odasının temizliğini bugun yarında mobilyalar gelirse eklerim inşallah kızlar
yarın da dr kontrolümüz var hayırlısı bakalım: kaç haftalıksınız canım ?
kızlar günaydınn nasıl durumlar ? bu arada çalışıyomusunuz ben hala devam çalışmaya rapor aldım çalışabilir raporu puffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?