Ağustos Anneleri: Hamilelik Haftanız ve Aldığınız Kilo?

durulina

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
914
14
298
İstanbul
KIZLAR BEN 26+4 GÜNLÜK HAMİLEYİM VE ŞUANA KADAR TOPLAMDA 10 KİLO ALMIŞIM, RAHATSIZ ETMİYO BENİ NEDENSE,HAREKETLERİM KISITLANMADI,HIZIM AYNI.. BAKALIM DOĞUMA KAÇ KİLO ALMIŞ OLARAK GİRİCEM.

ALLAH HERKESE SAĞLIKLI Bİ DOĞUM NASİP ETSİN. :Saruboceq:

KIZLAR SİZ NE DURUMDASINIZ? PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM, BÜTÜN AĞUSTOS ANNİŞLERİN SON DURUMUNU MERAK EDİYORUM...
Şeniz

Canım bende 10 kilo almışım 26.haftamdayımm...bendede hızımda filan azalma yok kendimi gayet iyi hissediyorumm..

20+0 ken toplam 5 kıloydu ama bakalım pazartesı saglık ocagında tartılcam kac kılo olmus:):) iyi olmus bu topık hayırlı olsun bu arada:):)

benim biraz karışık
77 kg ile başladım ilk zmanlar kilo verdim.
74 alıyor dr kilomu başlangıç için. şuan 78 kg oldum

20+0 ken toplam 5 kıloydu ama bakalım pazartesı saglık ocagında tartılcam kac kılo olmus:):) iyi olmus bu topık hayırlı olsun bu arada:):)

Evet iyi oldu kuzuş :) Doğuma kadar kilolalrımızı burda takip edelim :))

benim biraz karışık
77 kg ile başladım ilk zmanlar kilo verdim.
74 alıyor dr kilomu başlangıç için. şuan 78 kg oldum

Peki kaç kuzunun ağırlı ne kadar?Herşey yolundaysa sorun yok canımcım.

Canım bende 10 kilo almışım 26.haftamdayımm...bendede hızımda filan azalma yok kendimi gayet iyi hissediyorumm..

Sana da maşallah canımcım.Enerjik olmak iyi ınşallah doğuma kadar da aynı şekilde gider :)

bu gün itibariyle
27+5 oldum ve 12 kilo aldım 68 kiloyla hamile kaldım 80 oldum bebeğimse 1 kilo 41 gr olmuş :)

27+2 'de 7,5 kilo almışım... Doktor diyet verdi ama yine de su tuttuğum için alıyorum.

26+6 günlük hamileyim aşırı bulantılarımdan dolayı 8.5 kg verdim şu anda verdiğimin üstüne 1.850 gr aldım o kadar bebişimde 820 gr :CüvCüv:

son adete gore 25 haftamdayim ama doktor 1 hafta onde gidiyosun dedi.simdiye dek 5 kilo aldim..

bende 24+0 ım bugün ve toplam 8 kilo aldım drun söylediğine göre 7 kilo hakkım kaldı:))

bende 24+0 ım bugün ve toplam 8 kilo aldım drun söylediğine göre 7 kilo hakkım kaldı:))

Canımcım benim de, 27+1 hafta oldu, aldığım kilo 10.. Doktorum da bana 14 kilo ile doğuma girmeye çalış dedi.. Daha 2 ay var, nasıl olcak o bilmiyorum ama.. :roflol: Yemeğim de artış da olmadı,hamur işi,tatlı zaten sevmem,yemem.. Bi de son aylar daha da hızlanır kilo alımı diyolar. bilmiyorumkismile Neyse bakalım, kuzularımız sağlıklı olsun da..

topik çok hoş olmuş :)hayırlı olsun...
26.haftamdayım ve 5 kilo aldım..

Sağol canım benim, topik iyi oldu gerçekten. Sadece merak eden benim sanıyodum! Aynı ayın annişleriyiz insan ister istemez diğer hamişler ne durumda merak ediyo!
kaydirigubbakcemile5

çok haklısın cnm gerçekten insan merak ediyor.ayrıca fikir alış verişi çok faydalı.. a.s

en son gittiğimde 70 kilo olmuştum şu ana kadar 5 kilo aldım... 26+1 di galiba bebişlerimde maşallah 1 er kilodu.. allah cümlemizin bebeğini korusun...

ayy en fazlanız benım heraldee yazmaasammı acabaa :)))) 25 haftalıkken 13 kg almışıımmmmmmmm( tum hk we lımıtlerım bıttı aslınndaaa nasıl oldu bılmıyorum ama öncelerı hıc wermedım ben..basından berı aldımm hhepp.. ınsallah bundan sonra yawasllarr:))20 kg bulcam gıbıı(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…