Ağustos Anneleri: Hamilelik Haftanız ve Aldığınız Kilo?

Canım benim çok dert etme, bünye ne kadar kilo alcak kimse bilemez. Şişte olabilir onlar. Benim iş arkadaşlarımdan biri 18 kilo ile girdi doğuma; hem de normal doğum yaptı..Sorunsuz, darısı başımıza :) Sorunsuz, sağlıkla alırız bebelerimizi kucağımıza inşallah :Saruboceq:

Valla canım ya ben tam 24.haftada 13 kg almışım. 61 ile başladım şu anda doktorun tartısında 74 çıkıyorum.Evdeki tartımda 70.5 çıkıyorum.kayınvalidemde de 70.5 çıkıyorum.bizimkiler elektronik,doktorun kieski tartılardan anlamadım biri yanlış ama:S

28+5. haftadayım 13 kg aldım ama ilk aylar çok zayıflamıştım 55 kg ya düşmüştüm. hala göbüşüm çok belli değil aslında. dr boyun uzun ondan diyor. bide gebelik şekeri çıkınca diyet yapmaya başladım oda kilo almama neden oluyor benimle aynı ayda olanlar bende baya tombik. umarım bebek kilo alıyordur.

günaydın arkadaşlar bende ağustos anne adayıyım 25hafta 1günlük hamileyım aldığım kılo 3ama bebek masallahı var..

28. haftamdayim
26 inci haftaya kadar toplamda 3 kilo almistim su iki haftada birden 2 kilo almisim
simdiye kadar cok rahattim hic hamile oldugumu hissetmiyordum ordan oraya kosturuyordum
gecen ay turkiyedeydik
iki hafta once esimin isi yuzunden dubai ye gidip geldik cok rahattim
ama su bir haftadir dunyann yuku uzerimde sanki
nefesim daraliyo oturup kalkmaya bile useniyorum, havalar cok sicak olmamasina ragmen sicak basiyo geceleri gozumu kapatamiyorum
sekerim yuksek cikti ama kilom fazla degil toplam 5 kilo aldim daha doktorumuza gore bebek iki uc hafta onden gidiyo
onunmu etkisi var bilmiyorum ama su bir haftadir cok agirim ve bu durumdan cok rahatsizimm ((

slm arkadaşlar buğün dr kontrolumde 25.4 haftalık hamilemiyim toplamda 4 kilo aldım şuan bebeğim 886 gr ama benim farklı bir durumum kilomu vermeden hamile kaldım şuan da dikkatli gidiyorum hepinize hayırlı doğumlar opuyorumnanaktan

29 haftalik hamileyim ve hala 5 kilodayim
doktorum cok guzel bebegin iki hafta onden gidiyo fazla kilo almamana ragmen dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…