Ağustos Anneleri: Hamilelik Haftanız ve Aldığınız Kilo?

59 ile hamile kaldım
ilk üç ay bulantı yüzünden 53 e düştüm
şimdi 29+1 itibariyle 62 kiloyum..
şimdi ben 53 ten mi kilo aldım diye hesaplıycam yoksa 59 un üstüne mi sayıcam :)

51 ile hamile kaldm şuan 29+6yım ve 65 kilocukum:)
14 kilo aldm dr kızıo ama ben halimden çok memnunuuum hatta herkes 6 7 kilo felan aldm sanıo:)

30 haftalık hamileyken 8 kilo almıştım şuan 31+2 yim 10 kilo oldu 9 günde 2 kilo birden alıvermişim. bundan sonrası hızlı gidicek gibi duruyo. kilo olayında boyda çok önemli 10 kilo beni tam bir fıçı yapıverdi ohaoldumsmile

Bende 61 ile başladım bugün 29+3 oldum ve toplam 78 kg oldum arkadaşlar rekor bende sanırsam...Ya çokda yemiyorum ama nereye gidiyor bu kilolar anlamıyorum yaa. Öyle davul gibi felan da olmadım ama. Aman bebişim iyi olsun da kiloyu sonra veririm hiç dert etmiyorum =)))

yaaa kızlar 4 gundur tartıya cıkmıyorum 2 kılo almısım soklardayımmm 74 oldum heryerım catladı ağlamak ıstıyorum bı taraftanda bebısım sağlıklı olsunda catlarsam catlıyım dıyorum 31+2 buarada

ben de 54 le başladım şu an 29+6yım ve 8 kilo almışım şimdilik iyi gidioz çok şükür

dün itibariyle yani 33+1 81 kilo olmuşum 69 ile başladım top 13 kilo aldım bana göre iyi ama doktor ne der onu bilemem :)

33.hafta 15 kiloya dayandım kilo alımını engelleyemiyorum bi türlü ya da yemek yemeyi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…