Ağustos Anneleri: Hamilelik Haftanız ve Aldığınız Kilo?

28. haftamdakini söyleyeyim onu hatırlıyorum daha tartılmadım çünkü 28. haftada toplam 8 kilo almışım 4. aydan sonra her ay 2. şer kilo ya tekabül eder kuzumun ağırlığı da 1.103 gram dı zati çok tombul hamiş kaldım 89 la hamşi haldım 97 yim maalesef oha yuh diceksiniz biliyorum :'(

28+1'im 4 kilo aldım. kaydirigubbakcemile2 Ayrıca başlığı yeni gördümmmm bennn. Hiç söylemiyosunuz. :dilcikar: :dilcikar:

30 haftalık oldum 50 kıloyla kaldım suan 54.5 kıloyum ..28.1 de bebegım 1.340 gramdı..allah herkesın bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

ben de 26+6 haftamdayım 8 kg almışım iştahımda artış olmadı ama son haftalarda biraz hızlı kilo almaya başladım inş böle devam etmez

az kılo alanları tebrık edıyorum valla ....az yemege calıstıgım halde kılo alıyorum bende 28 haftayım 7 kilo aldım :))

ben bu gidişimde kesin 80 felan çıkıcam gibi hissediyorum.evde hiç tartılmadım umarım çok almamışımdır.

benim ki de biraz karışık
65 le hamile kaldım 62 ye kadar düştüm 27.haftada ise 70 kiloyum
5 kilo aldım desek olur sanırım
oğluşum da 1075 gr.
topiği yeni gördüm ben de hayırlı olsun

30 haftadayım 15 kilo aldımmmmmmmmm ühhhüüüüüüüü.........
54 kiloydum şimdi 69.......

29+4 üm 77 ile bşladım
şuan 77,5 kgyum.
dokor gebe kaldığım kiloyu esas almamı söyledi.bende kilo laıp verdim ilk başlarda

hahaha kızlar rekor sanırım bendee söyleyimde birazcık içiniz rahatlasın :icecream:
vallaaa toplamda 18 kilo aldımmmmmmm :1shok: ve 76 kiloyummmmm :1shok:
geçen ay sadece 1 kilo aldığım için doktorumdan eferini aldım ben ilk 6 ay aldım alacağımı ama sonumu düşünemiyorum. zayıf hamile kalmıştım şimdi topilikim gerçi herkes kadına döndün şükür diyor amaa sonum son değilll :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…