Ağustos anneleri NERDESİNİZ?

Brokoli

MUSTAFA❤️YİĞİT
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
3.424
0
356
38
Slm kızlar ben konuyu açtım üye olduğum diğer bi ağustos annelerinde hiç slm veren olmuyordu bana artı sorduğum soruların cvplarını alamıyordum yeni konu açtım ne yaşarsak beraber paylaşalım kızlar allah sağlıklıca bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canım nasılsın ne konusu açmıştın ben ılk kez gördüm bu arad dogum ne zaman senın

canım tekrardan merhaba benımde dogum agustos sonu eylül başı gıbı olacak pazartesi ikili test yaptırıcam bakalım
bende bu ayın 24 3lü test yaptıracağım cnm doktor 2liyi yapmadı hemde cinsiyetini öğreneceğiz seninki ne kadarlık şimdi benim çizlge yanlış 15+4 günlük

slm arkadaşlar bende 12+5 hamileyim.topiği açtığın için teşekkür ederim canım bende sorularıma cvp alamamıştım o topikte.Rabbim hepimize sorunsuz hamilelik geçirmemizi nasip etsin.tahmini doğum tarihim 25 ağustos benim doğum günümde 26 ağustos.İkili testimi yaptırdım umarım yaptıracak olanlarda temiz sonuçlar alırsınız.20 gün sonra üçlü test yaptırcam.dr umuz pipiyi gördü bile teyzeleri.Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin kuzucuklarımızı.

selam arkadaşlar bende burdayım...........
nasılsınız bugun itibarıile 12+5 im cumartesi ikili test oldum ama cinsiyeti öğrenemedik hafta sonu sonuçları alıcam inşallh iyidir hepimize sağlıcakla bebeklerimizi almak nasip etsin.......

sedacım benim de doğum 25 ağustos büyük ihtimalle senin bebeğinin cinsiyet belli olmuş bende cok merak ediyorum .............

Hoşgeldin mentes.Umarım sonuçların temiz çıkar canım.Cinsiyet normalde 4. ay ortasında belli oluyormuş ama uzman kişiler 3. ayın sonundada görebiliyorlarmış.Önemli olan sağlıklı olması cinsiyeti çok da önemli değil ama hazırlıklar için bilmek gerekiyor işte.

meraba arkadaşlar hepinizi tebrik ederim umarım sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız..bende 12+6 haftalık hamileyim benim doğumda ağustosun 25 ine geliyor hayırlısıyla inşallah.

slm arkadaşlar bende 12+5 hamileyim.topiği açtığın için teşekkür ederim canım bende sorularıma cvp alamamıştım o topikte.Rabbim hepimize sorunsuz hamilelik geçirmemizi nasip etsin.tahmini doğum tarihim 25 ağustos benim doğum günümde 26 ağustos.İkili testimi yaptırdım umarım yaptıracak olanlarda temiz sonuçlar alırsınız.20 gün sonra üçlü test yaptırcam.dr umuz pipiyi gördü bile teyzeleri.Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin kuzucuklarımızı.
canım allah salıcakla kucağına almayıda nasip etsin ben ikili testi yaptırmadım haftaya salı 3lü testi yaptıracağım benimkinede erkek dedi ama daha tam belli deilmiş bu arada topiğimize hoş geldin cnm:1hug:

selam güzel hamişler..
bende 12 +2 bana göre doktoruma göre 13 hangisini gözönünde bulunduracağım bende bilmiyorum.
ağustosun sonuna denk geliyor benimki ama doktorum 20-30 arası tatile çıkacağı için mecburen sezeryan olacağım galiba ya da doktorumu değiştireceğim. karar veremedim. normal doğum takıntım yok aslında hemde çok korkuyorum ama ne bileyim bakalım.
bu arada bana erkek tahmin ettiğini söyledi 2 hafta sonra netleşecekmiş..

ben sizden önce mi doğum yapcam arkadaşlar:)benim doğumum 6 ağustos.allah yardımcımız olsun.

eftalyacım öncelikle teşekkürler ..........
neden ikili testi yaptırmadın merak ettim de
cnm doktorum gerek görmedi sadece içimdeki şüphelerin gitmesi için 3lü testi yapıo bebeğim iimiş çok şükür ondan yapmadı

Back
X