Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

fatmakocsoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
27
5
36
36
Merhaba arkadaşlar
Hormon tahlili, ultrason ve rahim filmi, ofis histereskopi yapıldı doktor ağustos ayı adetinde gel tedaviye başlayalım dedi. Bu durumda olanlar var mi
Ilk etap ta tedaviye nasıl başlanır
Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorim

Canim bende adetimi bekliyorum ağustosta yaptırmayı düşünüyoruz hakkimizda hayırlısı olsun inşallah bende tecrübelilerden yardım bekliyorum ve rahim filmimi geçen sene çektirmiştim bı daha mı cektirirler acaba

Adetin 2 yada 3. Günü muayene edip rahim uygunsa tedaviye başlıyorsunuz, doktor hap yada iğne hangisini uygun görürse onları söylüyor kullanmaya başlıyorsun birkaç gün sonra kontrole çağırıyor yumurta takibi için, yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi için gün söylüyor onu yaptıktan sonra da 2 gün içinde aşılamaya çağırıyor herşey yolunda giderse :) aşılama günü eşin sperm veriyor spermler yıkanıp ayarlanıyor ve senin rahimine yerleştiriliyor bu kadar :)

Teşekkür ederiz canım bı kaç yere yazdım ama cevap geldi bir sene önce hsg çektirmiştim acaba gittiğimde bı daha çek derler mi sıkıntı olur mu yani nerdeyse bı seneden fazla oluyor

Teşekkür ederiz canım bı kaç yere yazdım ama cevap geldi bir sene önce hsg çektirmiştim acaba gittiğimde bı daha çek derler mi sıkıntı olur mu yani nerdeyse bı seneden fazla oluyor
1 sene olduysa tekrar bakabilir bana sordu çünkü ne zaman çekildiğimi yakın zamandı diye bidaha istemedi canım

Ben devlet hastanesinde başlıcam tedaviye. Adetim de bayramdan 5 gün önce bayram tatiline girerse hastane eylül ayında gidicem hastaneye durum öyle görünüyor. Hastaneye bi sorucam bayram da da acik oluyorsa eylule ertelemicem. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Ben devlet hastanesinde başlıcam tedaviye. Adetim de bayramdan 5 gün önce bayram tatiline girerse hastane eylül ayında gidicem hastaneye durum öyle görünüyor. Hastaneye bi sorucam bayram da da acik oluyorsa eylule ertelemicem. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Ben ilk hastaneye gittiğimde doktor son 1 yıl içerisinde rahim filmi çektirdin mi diye sormuştu. Sen yinede sonuçlarını götür yanında gerek duymazsa çaktırmaz doktor. Rahim filminde herhangi bir sorun varmıydı

Benim geçen ay bayrama denk geldiği için bu aya ertelemek zorunda kaldk bu ay yaptırdım

Yok canım aslında herhangi bir sorun görünmüyor bende yumurtlama çatlama oluyor rahim açık hormonlar normal ama iki senedir olmuyor ne yazık ki eşimde az da olsa hareket sorunu var ona bağlıyorum bilemedim ki ilk aşılamam olcak Rabbim aratmasin ne diyim

Ya evet bı de bayram olayı bana da erteler gibime geliyor hayırlısı olsun gelsinde bebisler bı ay geç gelsin

İnşallah canım amin Bende pko var 1 yıldır olmadı
Aminnn amin inşallah ben de iki yıldır evliyim ve hiç korunmadim Allah biliyor ya çok istiyorum çok üzülüyordum ama bı toparlandim sanki git mücadeleni ver olmazsa ondan sonra otur ağlayabildigin kadar ağla dedim kendi kendime ve ağustosta basliycam inşallah tüp bebeğe kadar yolum var Allah aratmasin tez elden bebiş dolar göbüşlerimiz

İnşallah canım Allah yokluğunu göstermesin Ben de aşılama olmazsa 2. Deniycem sonra tüp bebek düşünüyorum biz de 2 yıllık evlyiiz artık baskı hissediyorum üstümde

İnşallah canım Allah yokluğunu göstermesin Ben de aşılama olmazsa 2. Deniycem sonra tüp bebek düşünüyorum biz de 2 yıllık evlyiiz artık baskı hissediyorum üstümde
Ne yazık ki baskılar yüzünden olan stresimiz daha çok artıyor etrafta konuşan o kadar çok insan var ki tek dertleri ben olmuşum gibi konuşan herkeste çocuk sahibi nasıl bı psikolojide olduğumu bilmeyen insanlar geçiştirmeye çalışıyorum ama kendimi eve atar atmaz ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor napalim bizimde imtihanimiz bu sabredicez

Aah ah bilmez miyim.. Düşüncesizlikten hep, karşıdakini kırar mıyım diye umurlarında bile değil malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…