Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Üzülme canım belki bı mucize olur bilemeyiz hakkında hayırlısı olsun şimdi kullanma söktürücü çok streste yapma dualarım seninle canım benim
Sağolasın canım Allah razı olsun. Hapı kullanmıycam yeşil çay la kekikte söktürüyormuş onu içip bi yan önce olup tedaviye başlamak istiyorum

Evet canım kimse girmiyor sen özele mi yaptırcan. Devlet daha hesaplı200-600 arası en fazla duyduğum fiyat aralığı
Evet özel canım zaten çok pahalı yaptırma şansım yoktu fakat ablam gittiğim hastanede çalıştığı için az da olsa indirim olacak sanırım ben de buna güvenerek gidiyorum daha fiyatı konuşmadık canım. Yani fişimi indirimli alıyorum ama aşılama da indirim olur mu henüz bilmiyorum yapmazlarsa ben de devlete gecicem mecbur

Ben de hala adet olamadım

Canım zaten içtiğim duphaston hap aynı zamanda adet söktürücü doktorun yazdığı tarlusalla içeriği tamamen aynı. Zaten 1 kutu içtim bunu da içersem çok ağır olur
Anladım canım bekle bakalım büyük bı sorun yoktu ki galiba sizin aşılamaya geç ilk aydan bile tutabilir canım inşallah

bende hep sonradan söylüyorum. aşılama olduğumu. bde artk 4. yıla girdik. stres baskı hepsi mevcut. nerde oturuyosun ben izmirde yaşıorm. iğnem artarsa paylaşablrlm senınle :)
Canım merhaba bende İzmir’de oturuyorum nerede tedavi görüyorsun benimde aşılama yapılacak işllah çok stresliyim henüz nerede yaptıracağımıza karar veremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…