- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Değilim canım adet söktürücü verdi ama kullanmayı düşünmüyorumİnşallah canım dualarım seninle ❤ Olacak olacak inanıyorum
Nasıl ya kan verdin mi kaç çıktıDeğilim canım adet söktürücü verdi ama kullanmayı düşünmüyorum
Kullanma canım sen geç yumurtladin sanki ovulasyon testi yapıyordun geçen hafta bence biraz daha bekle geç catladiysa yumurtan 14 gün sonrası regl geliyor zaten belki de geç döllenme falan olur Allah büyükDeğilim canım adet söktürücü verdi ama kullanmayı düşünmüyorum
Yumurtlamadan sonra 14 günüm geçti kuzumKullanma canım sen geç yumurtladin sanki ovulasyon testi yapıyordun geçen hafta bence biraz daha bekle geç catladiysa yumurtan 14 gün sonrası regl geliyor zaten belki de geç döllenme falan olur Allah büyük
Üzülme canım belki bı mucize olur bilemeyiz hakkında hayırlısı olsun şimdi kullanma söktürücü çok streste yapma dualarım seninle canım benimYumurtlamadan sonra 14 günüm geçti kuzum
Sağolasın canım Allah razı olsun. Hapı kullanmıycam yeşil çay la kekikte söktürüyormuş onu içip bi yan önce olup tedaviye başlamak istiyorumÜzülme canım belki bı mucize olur bilemeyiz hakkında hayırlısı olsun şimdi kullanma söktürücü çok streste yapma dualarım seninle canım benim
Senden de Allah razı olsun canım basla tabi bı an evvel maalesef zamanı durduramiyoruz iyi haberlerle inşallahSağolasın canım Allah razı olsun. Hapı kullanmıycam yeşil çay la kekikte söktürüyormuş onu içip bi yan önce olup tedaviye başlamak istiyorum
İnşallah canım sen naptın ne zaman gitcen doktoraSenden de Allah razı olsun canım basla tabi bı an evvel maalesef zamanı durduramiyoruz iyi haberlerle inşallah ♥
Benim nerdeyse 2 haftam var gitmem için bu ay kesin dedi doktor da bakalım.. Devlette nasıl oluyor bilmiyorum canım bizden başka da kimse girmiyor bu topige baksanaİnşallah canım sen naptın ne zaman gitcen doktora
Evet canım kimse girmiyor sen özele mi yaptırcan. Devlet daha hesaplı200-600 arası en fazla duyduğum fiyat aralığıBenim nerdeyse 2 haftam var gitmem için bu ay kesin dedi doktor da bakalım.. Devlette nasıl oluyor bilmiyorum canım bizden başka da kimse girmiyor bu topige baksana
Evet özel canım zaten çok pahalı yaptırma şansım yoktu fakat ablam gittiğim hastanede çalıştığı için az da olsa indirim olacak sanırım ben de buna güvenerek gidiyorum daha fiyatı konuşmadık canım. Yani fişimi indirimli alıyorum ama aşılama da indirim olur mu henüz bilmiyorum yapmazlarsa ben de devlete gecicem mecburEvet canım kimse girmiyor sen özele mi yaptırcan. Devlet daha hesaplı200-600 arası en fazla duyduğum fiyat aralığı
Ben de hala adet olamadımEvet özel canım zaten çok pahalı yaptırma şansım yoktu fakat ablam gittiğim hastanede çalıştığı için az da olsa indirim olacak sanırım ben de buna güvenerek gidiyorum daha fiyatı konuşmadık canım. Yani fişimi indirimli alıyorum ama aşılama da indirim olur mu henüz bilmiyorum yapmazlarsa ben de devlete gecicem mecbur
Canım acaba ilaca mı başlasan tedaviye başlamak istiyorum demiştin yaBen de hala adet olamadım
Canım zaten içtiğim duphaston hap aynı zamanda adet söktürücü doktorun yazdığı tarlusalla içeriği tamamen aynı. Zaten 1 kutu içtim bunu da içersem çok ağır olurCanım acaba ilaca mı başlasan tedaviye başlamak istiyorum demiştin ya
Anladım canım bekle bakalım büyük bı sorun yoktu ki galiba sizin aşılamaya geç ilk aydan bile tutabilir canım inşallahCanım zaten içtiğim duphaston hap aynı zamanda adet söktürücü doktorun yazdığı tarlusalla içeriği tamamen aynı. Zaten 1 kutu içtim bunu da içersem çok ağır olur
Canım merhaba bende İzmir’de oturuyorum nerede tedavi görüyorsun benimde aşılama yapılacak işllah çok stresliyim henüz nerede yaptıracağımıza karar veremedikbende hep sonradan söylüyorum. aşılama olduğumu. bde artk 4. yıla girdik. stres baskı hepsi mevcut. nerde oturuyosun ben izmirde yaşıorm. iğnem artarsa paylaşablrlm senınle :)
meraba cnm bn ege ünv yptrdm. transfer olcm bu ayCanım merhaba bende İzmir’de oturuyorum nerede tedavi görüyorsun benimde aşılama yapılacak işllah çok stresliyim henüz nerede yaptıracağımıza karar veremedik
Hadi hayırlısı canım işllah güzel haberler alırsınmeraba cnm bn ege ünv yptrdm. transfer olcm bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?