- 20 Temmuz 2019
- 521
- 322
- 18
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Başa gelmeyince anlamıyor insanlar kaynanam bile niye olmuyor doktora gidin demişti en son sanki onlar söylemese biz gitmeyi akıl edemiycez biraz mesafe koydum en iyisi bu sanırım bayramda bir araya gelmek bile istemiyorum her an biri bişey sorcak diye ödüm kopuyorAah ah bilmez miyim.. Düşüncesizlikten hep, karşıdakini kırar mıyım diye umurlarında bile değil malesef
ay evet bide arkadaşlaeım akrabalarım herkes hamile sanki yada benim gözüme batar oldu gördükçe depresyona giriyorumBaşa gelmeyince anlamıyor insanlar kaynanam bile niye olmuyor doktora gidin demişti en son sanki onlar söylemese biz gitmeyi akıl edemiycez biraz mesafe koydum en iyisi bu sanırım bayramda bir araya gelmek bile istemiyorum her an biri bişey sorcak diye ödüm kopuyor
Dimi yaay evet bide arkadaşlaeım akrabalarım herkes hamile sanki yada benim gözüme batar oldu gördükçe depresyona giriyorum
Pek umudum yok benim ama bakalım canım inşallahDimi yaNe kadar çok hamile varmış ya da artık çok ilgilendiğimiz bı konu olduğu için mi daha çok dikkatimizi çekiyor bilemedim. Üzülme canım nolur üzüldükçe daha çok stres oluyoruz bu da daha çok etkiliyor hem bir haftan kalmış hayırlısıyla güzel haber alcaz rahat ol canım Allah Kerim ♥
Amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin. Olumlu düşün en azından kimyasal da olsa gebelik oluşmuş gönlünü ferah tut. Benim de eşim aynı durumda ve doktor da aynı şeyleri söylemiş ama iki yıldır hiç hamile kalamadim aşılama düşünüyorum bende bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaMerhaba arkadaşlar. Ağustos ayı aşılama yaptıracaklar kervanına ben de katıldım. 2015 temmuzda evlendim 2017 ekimde kimyasal gebelik yaşadım. Bir daha da gebe kalamadım. Bütün tahlilleri yapıldı(genetik test hariç) bir sorun yok. Eşimin sperm hareketliliği biraz düşüktü ama doktor gebeliğe engel olacak derecede değil dedi. 3 defa klomen ile yumurta takibi yaptık ama yine olmadı. Şimdi de aşılama yapcaz bu ayın sonunda. Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.
Canım inşallah olumlu sonuç almışsindir sanırim ikinci haftan bu haftaPek umudum yok benim ama bakalım canım inşallah
Dün pozitifi gördüm canım çok şükürCanım inşallah olumlu sonuç almışsindir sanırim ikinci haftan bu hafta
Neredeyse 2 yıl olacak kimyasal gebeliğin üzerine. Tedavi de gördüm ama olmadı. Amiiin inşallahAmin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin. Olumlu düşün en azından kimyasal da olsa gebelik oluşmuş gönlünü ferah tut. Benim de eşim aynı durumda ve doktor da aynı şeyleri söylemiş ama iki yıldır hiç hamile kalamadim aşılama düşünüyorum bende bakalım hayırlısı olsun hakkımızda♥
Yaaaaaaa nasıl sevindim içim kıpır kıpır oldu ayyy hadi İnşallah artacak canım benim darısı hepimizin başına dua edicem senin için inşallah artacak değerin inanıyorumDün pozitifi gördüm canım çok şüküryarın tekrar kan verecem umarım 2 kat artar bakalım
Ben bı kez klomen kullandım 3 ay olmadı bıraktım şimdi aşılama için hazırlıyorum kendimi napalim canım sinavimiz bu Allah daha fazla aratmasinNeredeyse 2 yıl olacak kimyasal gebeliğin üzerine. Tedavi de gördüm ama olmadı. Amiiin inşallah ❤
Çok şükür ki Rabbim sabrını veriyor. Sabırla umutla bekliyorum o hayırlı günü. Yine çık şükür ki canım içim rahat gönlüm ferah inanıyorum Rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek vakti geldiğinde hepimize nasip edecek inşallah. Her duama anne olmak isteyen herkesi dahil ediyorum.Ben bı kez klomen kullandım 3 ay olmadı bıraktım şimdi aşılama için hazırlıyorum kendimi napalim canım sinavimiz bu Allah daha fazla aratmasinBiz elimizden geleni yapalım gerisi Allah Kerim bak arkadaşın tutmuş inşallah bizde buraya tuttu diye yazarız içini ferah tut canım benim dua edelim birbirimize ♥
Ben de size dua ediyorum canım inşallah siz de bu mutluluğu yaşarsınızYaaaaaaa nasıl sevindim içim kıpır kıpır oldu ayyy hadi İnşallah artacak canım benim darısı hepimizin başına dua edicem senin için inşallah artacak değerin inanıyorum♥
İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın. Rabbim dualarımızın kabul olma şükrünü yaşatsın. Tedavin hayırlı olsun ve hayırla sonuçlansın. Canım özelde mi yaptırıyorsun devlette mi? İlaçların raporlu fiyatı mı raporsuz fiyatı mı?Slm kizlar bende agustos ayinda asilama düsünüyorum.daha önce 2asilama yaptirdim klomen kullanarak ilki tuttu ama kimyasal oldu.2.asilamam tutmadi malesef. Bugün reglinin 3.günü doktor bu sefer gonal f 900lük verdi. Ilk defa biraz önce kullandim 75ml ile basladi.1000tl ufacicik kalem gibi bir igne 75ml yaptim sanki hic ilac gitmemis gibi.sanirim hap yutmaya alistigimizdan.persembe günü kontrol olucam.insallah yumurtam gelisir
İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın. Rabbim dualarımızın kabul olma şükrünü yaşatsın. Tedavin hayırlı olsun ve hayırla sonuçlansın. Canım özelde mi yaptırıyorsun devlette mi? İlaçların raporlu fiyatı mı raporsuz fiyatı mı?
Amin canım amin inşallah. Dularım hepimize.Canim özelde yaptiriyorum 1tane gonal f 900lük+1tane ovitrelle+1tanede vitamin 1075tl tuttu.asilama 1500civari.insallah 2.kutu gonalf e gerek kalmaz. Insallah şu mübarek günlerin hürmetine yüzümüz güler.
Amin canım amin inşallah. Dularım hepimize.
Hepimiz için hayırlısı bizde 15 ay olacak istiyoruz ama olmuyor. Baya klomen falan tedavi olduk hsg çekildi. Doktorum Ağustos da gel aşılama yapalım dedi. Ama il dışına çıkmak zorunda kaldım. Aşılamayı Eylül'de yapabilirimMerhaba arkadaşlar
Hormon tahlili, ultrason ve rahim filmi, ofis histereskopi yapıldı doktor ağustos ayı adetinde gel tedaviye başlayalım dedi. Bu durumda olanlar var mi
Ilk etap ta tedaviye nasıl başlanır
Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?