Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım seninde sanırım bayrama geliyor du aşılaman hastaneyle görüştün mü aşılama yaptıracak mısın

Kızlar bende 31temmuz yani yarın aşılamaya başlıycam .ne zaman aşılama yapılıyor bayrama denk gelirse diye korkuyorum. Sizce ne yapayım
Tedaviniz hayırlı olsun hayırla sonuçlansın inşallah. Yarın adetinizin 2.günü mü? Bu sizin foliküllerinizin büyümesine bağlı. Genelde 5-10 gün arası değişiyor diye biliyorum. Yaptıranlar daha net cevap verirler. Güzel haberini alırız inşallah canım

Kızlar bende 31temmuz yani yarın aşılamaya başlıycam .ne zaman aşılama yapılıyor bayrama denk gelirse diye korkuyorum. Sizce ne yapayım
Canım 15 gün sürenler de varmış. Bsyram öncesi cuma günü senin tam 10.günün. Doktorun ona göre tedaviye başlayacaktır. Sen hatırlat doktoruna.

Evet canım 2. Günüm .adetim bitikten 3gün sonra mı aşılama oluyor

Sağolasın canım inşallah

Canım seninde sanırım bayrama geliyor du aşılaman hastaneyle görüştün mü aşılama yaptıracak mısın
Yok canım görüşmedim daha regl bile olmadım yarın günüm hayır gidip konuşayım diyorum ama bayrama denk gelecek yumurtlama günüm hesapladim bu yüzden kararsz kaldım sanırım gitsem de eylüle atar beni

Kızlar inşallah hepimiz bı sürece basliycaz hayırlısıyla bı ay erken bı ay geç farketmez olumlu sonuç alırız inşallah bizde artık tadalim o duyguyu dua edelim birbirimize birimiz bile olumlu sonuç alınca ne kadar mutlu oluyoruz sıra bizede gelecek inanıyorum

Evet canım 2. Günüm .adetim bitikten 3gün sonra mı aşılama oluyor
Bazı doktorlar adetin 2.günü, bazıları 3, bazıları da 5.günü ilaç tedavisine başlıyorlar. Yumurtalar 15mm geçince çatlatma iğnesi veriyorlar tabi bazı doktorlar 17mm bazıları 19mm olmasını da bekleyebiliyor. Çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra da aşılama yapıyorlar.

Bi konuş canım ne diyecek ben bugün sordum bayrama denk gelmez dedi ama yarın bi daha sorcam

Bi konuş canım ne diyecek ben bugün sordum bayrama denk gelmez dedi ama yarın bi daha sorcam
Canım 2 ya da 3. gün başlıyor ilaca sormussun yukarda soyliyim dedim bı regl başlasın ikinci gün gidip konuşurum bende denk gelmezse başlar belki olmazsa da en azından bı ön görüşme yapmış olurum hakkımızda hayırlısı

Bu ay denedim olmadı canım.bir ay daha bekleyip beklememekte kararsızım kaçıncı gün aşılama yapılıyor
Canım adetin 2 ya da 3. günü ilaca başlıyorsun ya da iğne ona doktorun karar verecek yumurtan büyüyene kadar ilaç bu süreçte takip edicek doktorun yeterli olgunluğa erişince çatlatma igneni yapacak 36 saat sonra da aşılaman gerçekleşecek yani yumurtlama günlerine tekabül ediyor iki adet ortası aşılaman olcak hayırlısıyla

meraba kızlar bende 3. aşılamaya başlıcam. agustos 20 gibi. inş bebişlere kavuşuruz
İnşallah canım Rabbim daha fazla aratmasin bende 2 aydır basliycam diyorum ya tatile denk geldi ya bayrama bu ay da sanki bayrama denk gelecek gibi bı türlü kısmet olmuyor

İnşallah canım Rabbim daha fazla aratmasin bende 2 aydır basliycam diyorum ya tatile denk geldi ya bayrama bu ay da sanki bayrama denk gelecek gibi bı türlü kısmet olmuyor
benmde bayrama denk gelcktı cnm vazgeçtm. temmuz 20 gibi regl,oldm. stres ypmk istemedm. ağustos adeti ile başlıcam. nerde yaşıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…