- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Evet biraz ağrı şişkinlik yapar. Bana aşılamada vermişti. Bebek rahat tutunsun diyeDuphaston Kızlar bu ilaçı kullanan var mı? Karın ağrısı yapıyor mu? Hamile kalabilmek icin kullandınız mı?
Hamile kaldınız mıEvet biraz ağrı şişkinlik yapar. Bana aşılamada vermişti. Bebek rahat tutunsun diye
Malesef negatif oldu. Kasımda tekrar aşılama yapılacakHamile kaldınız mı
Hayırlısı olsun inşallahMalesef negatif oldu. Kasımda tekrar aşılama yapılacak
Maalesef ben de bir de çikolata kisti çıktı 1 cmReglimi bekliyorum aşılamaya basliyacagiz da çok umutsuzum bu kistle çok zor tutma ihtimali
Kızlar Cuma günü doktor 19 mm bugün yarın çatlar dedi. Ptesi de dahil ilişki dedi. Bugün ovulasyon testi yaptım pozitif acaba bugün mü çatlıycak? Şimdi ben napayım bilemedim
Amin canımCanım çatlatma iğnesi oldun mu? Benim doktorum bize çatlamadan önce başlatıyordu ilişkiye çatlamayla beraber 5-6 gün ilişkiye ara vermeden devam edin diyordu. Her gün ilişkiye girin değerlendirin inşallah gebelik testini de görürüz böyle çift çizgili
Amin canımyok iğne olmadım. Salı günü duphaston ilaca başlattı bebeğin tutunmasını sağlıyormuş
Amin inşallah canım. Allah razı olsun ben de hepimiz için dua ediyorum. Rabbim inşallah bu ay sağlıklı hayırlı bi şekilde bebeğimizin olduğu haberini almayı nasip etsin aminnnn aminAyy inşallah tutunduğunu da görürüz canım benim dualarımızdasın
İnşallah canım bu ay da kaldı benim önümüzde ki aya nasip olur inşallah çok sağolHiç öyle düşünme canım Allah ol der ve kiste rağmen olur bol bol dua edelim inşallah
Ayy canimmm ilkinde var çizgi görüyorum ya hadi inşallah kan testine koşKızlar var mı sizce?
Evet canım aynı test inşallah canımAyy canimmm ilkinde var çizgi görüyorum ya hadi inşallah kan testine koşikincisi parlıyor canım onda göremedim ikisi aynı test mi
Çok haklısın canım hep hayal kırıklığı yaşadığımız içinEvet canım aynı test inşallah canımkan vermeye gidemedim eşim üzülür diye korkuyorum
30u canım. Çarşamba günü. Evet kan veripte çok yüzümüz düştü öyle olunca korkuyorum. Eşim istersen kan verelim ama yoksa çok üzülürüm dedi. Ben de gidemedimÇok haklısın canım hep hayal kırıklığı yaşadığımız içinGünün geçti mi ?
Kıyamam sana ya inşallah bu defa sevinçten ağlarsın napalim canım bizim de imtihanimiz bu yönde sabredecez.. Sen gününü bekle canım inşallah olmazsın gidip kendin kan verirsin güzel haberi de eşine sürpriz yaparsın Allah'ın izniyle30u canım. Çarşamba günü. Evet kan veripte çok yüzümüz düştü öyle olunca korkuyorum. Eşim istersen kan verelim ama yoksa çok üzülürüm dedi. Ben de gidemedimo da merak ediyor ama ben üzmek ve üzülmek istemiyorum
Amin inşallah canım. Sanırım öyle yapcam . Rabbim sabrın sonunda selamete erenlerden eylesin hepimizin duasını kabul etsin.Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlarımızı nasip etsin inşallahKıyamam sana ya inşallah bu defa sevinçten ağlarsın napalim canım bizim de imtihanimiz bu yönde sabredecez.. Sen gününü bekle canım inşallah olmazsın gidip kendin kan verirsin güzel haberi de eşine sürpriz yaparsın Allah'ın izniyle
Aminnn amin inşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum inşallah olsun darısı da isteyen herkese içinden de bana olsunAmin inşallah canım. Sanırım öyle yapcam . Rabbim sabrın sonunda selamete erenlerden eylesin hepimizin duasını kabul etsin.Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlarımızı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahAminnn amin inşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum inşallah olsun darısı da isteyen herkese içinden de bana olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?