Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar Cuma günü doktor 19 mm bugün yarın çatlar dedi. Ptesi de dahil ilişki dedi. Bugün ovulasyon testi yaptım pozitif acaba bugün mü çatlıycak? Şimdi ben napayım bilemedim

Canım çatlatma iğnesi oldun mu? Benim doktorum bize çatlamadan önce başlatıyordu ilişkiye çatlamayla beraber 5-6 gün ilişkiye ara vermeden devam edin diyordu. Her gün ilişkiye girin değerlendirin inşallah gebelik testini de görürüz böyle çift çizgili

Amin canım yok iğne olmadım. Salı günü duphaston ilaca başlattı bebeğin tutunmasını sağlıyormuş

Kızlar var mı sizce?

Eklentiler

• 1D4891C8-9C92-46DF-B06E-C80D095DBCB9.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 23
  • 8B9D091D-5282-4807-BF28-77F7B8112A87.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 32
Çok haklısın canım hep hayal kırıklığı yaşadığımız için Günün geçti mi ?
30u canım. Çarşamba günü. Evet kan veripte çok yüzümüz düştü öyle olunca korkuyorum. Eşim istersen kan verelim ama yoksa çok üzülürüm dedi. Ben de gidemedim o da merak ediyor ama ben üzmek ve üzülmek istemiyorum

Kıyamam sana ya inşallah bu defa sevinçten ağlarsın napalim canım bizim de imtihanimiz bu yönde sabredecez.. Sen gününü bekle canım inşallah olmazsın gidip kendin kan verirsin güzel haberi de eşine sürpriz yaparsın Allah'ın izniyle

Amin inşallah canım. Sanırım öyle yapcam . Rabbim sabrın sonunda selamete erenlerden eylesin hepimizin duasını kabul etsin.Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlarımızı nasip etsin inşallah

Amin inşallah canım. Sanırım öyle yapcam . Rabbim sabrın sonunda selamete erenlerden eylesin hepimizin duasını kabul etsin.Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlarımızı nasip etsin inşallah
Aminnn amin inşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum inşallah olsun darısı da isteyen herkese içinden de bana olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…